This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/view.php?links=2221 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Прес-центр
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

Україна досягла істотного прогресу у взаємодії з НАТО після Бухарестського саміту Альянсу, переконаний Віктор Ющенко.               Відбулася зустріч Президента України з Генеральним секретарем НАТО у вузькому колі.               Україна виходить з того, що рішення по ПДЧ має бути ухвалене у грудні 2008 року - Президент Віктор Ющенко.               Україна не має наміру розміщувати на своїй території військові бази інших держав та ядерну зброю, заявив Віктор Ющенко на спільній прес-конференції з Генсеком НАТО Я. де Хооп Схеффером.               Розвиток відносин між Україною і Альянсом у жодному разі не спрямований проти будь-якої країни, в тому числі Росії - Генсек НАТО Яап де Хооп Схеффер.               Віктор Ющенко високо оцінює ініціативу щодо створення Міжпарламентської Асамблеї України, Литви і Польщі.               Арсеній Яценюк сподівається, що Міжпарламентська асамблея України, Литви і Польщі стане одним із важливих чинників реалізації Україною євроінтеграційних прагнень.               Декларацію про підтримку міжрегіонального і транскордонного співробітництва ухвалено на першому засіданні Міжпарламентської асамблеї ВР України, сейму Литви та сейму і сенату Польщі.               У Берліні проходить третє спільне засідання українсько-німецької Групи високого рівня з питань економічного співробітництва.               Пошуково-рятувальні роботи на шахті ім.Карла Маркса тривають, доля 12 гірників залишається невідомою - МНС.              


 

КОНЦЕПЦІЯ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ БІЗНЕСУ МАЄ ОРІЄНТУВАТИСЯ НА СУСПІЛЬНИЙ ДІАЛОГ - ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ФЕДЕРАЦІЇ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ ВАСИЛЬ НАДРАГА

КИЇВ. 17 квітня. (Валерій Іваськів - УКРІНФОРМ). Процес широкого запровадження концепції соціальної відповідальності бізнесу потребує створення ефективних інструментів взаємодії, починаючи від рівня підприємство-працівник-місцева громада і до рівня галузь-уряд. Фундаментом для цього може слугувати соціальний діалог, який є дієвим засобом досягнення балансу трудових, соціально-економічних прав та інтересів сторін соціального пратнерства, удосконалення механізмів їх співробітництва. На цьому наголосив сьогодні на засіданні "круглого столу" в УКРІНФОРМі заступник голови Федерації роботодавців України Василь Надрага.
За його словами, у нашій країні уже відбуваються певні кроки з якісної інституалізації цього механізму, до яких можна віднести законопроект "Про соціальний діалог в Україні", системність співпраці між урядом, профспілками і роботодавцями. Без участі об'єднання громадян не відбудеться дійсного партнерства між бізнесом і суспільством. Як зазначив Василь Надрага, концепції соціальної відповідальності бізнесу в Україні повиннна відбуватися на трьох рівнях. Перший, і базовий, це рівень законодавства. На національному рівні в рамках соціального діалогу повинні бути створені, і законодавчо закріплені сприятливі умови для формування соціально орієнтованої ринкової економіки, підтримання соціальної стабільності в суспільстві тощо. Заступник голови Федерації роботодавців наступним рівнем соціальної відповідальності бізнесу назвав його етику. Це перш за все - добровільність слідування, або навіть перевищення світових етичних стандартів закріплених провідними міжнародними документами. Має бути вироблена національна модель кодексу поведінки компаній на основі міжнародного досвіду та вимог з урахуванням української специфіки. Останній рівень - рівень популяризації стратегічного менеджменту серед керівників підприємств, як моделі побудови бізнес-стратегій.
На думку Василя Надраги, наш бізнес має усвідомити, що ведення діяльності в етичній манері, це зовсім не філантропія, а це - прибутково і при вірній імплементації принесе кокурентоспроможні економічні показники і результати.
Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio