This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/calendar.php?theme=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Календар подій
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

Україна досягла істотного прогресу у взаємодії з НАТО після Бухарестського саміту Альянсу, переконаний Віктор Ющенко.               Україна виходить з того, що рішення по ПДЧ має бути ухвалене у грудні 2008 року - Президент Віктор Ющенко.               Україна не має наміру розміщувати на своїй території військові бази інших держав та ядерну зброю, заявив Віктор Ющенко на спільній прес-конференції з Генсеком НАТО Я. де Хооп Схеффером.               Питання про приєднання України до ПДЧ і вступ у НАТО буде вирішуватися на референдумі - Віктор Ющенко               Розвиток відносин між Україною і Альянсом у жодному разі не спрямований проти будь-якої країни, в тому числі Росії - Генсек НАТО Яап де Хооп Схеффер.               У Києві відбулося спільне засідання Комісії Україна-НАТО на високому рівні у контексті Інтенсифікованого діалогу.               Віктор Ющенко високо оцінює ініціативу щодо створення Міжпарламентської Асамблеї України, Литви і Польщі.               Арсеній Яценюк сподівається, що Міжпарламентська асамблея України, Литви і Польщі стане одним із важливих чинників реалізації Україною євроінтеграційних прагнень.               Декларацію про підтримку міжрегіонального і транскордонного співробітництва ухвалено на першому засіданні Міжпарламентської асамблеї ВР України, сейму Литви та сейму і сенату Польщі.               Пошуково-рятувальні роботи на шахті ім.Карла Маркса тривають, доля 12 гірників залишається невідомою - МНС.               Виробництво янтарної кислоти розпочали у ВАТ "Рівнеазот".               Польща і Литва вітають досягнутий Україною прогрес у реалізації реформ, необхідних для її європейської і євроатлантичної інтеграції - Декларація Міжпарламентської асамблеї.               Великобританія збільшить військовий контингент у Афганістані до 8 тисяч військовослужбовців - прем'єр-міністр Гордон Браун.              
Держава і політика

Міжнародне життя

Промисловість

Енергетика

Транспорт і комунікації

Архітектура і будівництво

Державні, національні та професійні свята

Бізнес та фінанси

Наука і освіта

Культура і мистецтво

Медицина та здоров'я

Спорт і відпочинок

Сфера обслуговування

Конфлікти та надзвичайні події

Економіка

Екологія

Людина і суспільство

Сільське господарство

Військово-промисловий комплекс



  

Пошуковий запит:   
Місце проведення Категорія заходу Дата Період
<<   | 1 |  2 |  3 |   >>
27 травня 2008 10:00 Луганськ Круглий стіл
«Традиційні та альтернативні шляхи енергозбереження»
У заході брали участь вітчизняні та іноземні фахівці наукових організацій, виробники та продавці енергозберігаючих технологій та обладнання.
14 березня 2008 10:00 Київ Прес-Конференція
До Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
У заході взяли участь Міністр з питань житлово-комунального господарства України Олексій Кучеренко та керівник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та ЗМІ Мінжитлокомунгоспу Віктор Скрябін.
15 лютого 2008 11:00 Київ Прес-Конференція
Енергобезпека України: як відповісти на виклики часу?
Демонтувати Дніпрогес! Нову енергетичну якість Дніпру-Славутичу! - один з проектів учасників Міжнародного конкурсу з енергозбереження серед школярів, учнів ПТУ, присвяченого річниці Кіотського протоколу, фінал якого відкривається 15 лютого у Києві.
18 грудня 2007 11:00 Київ Прес-Конференція
"Жорстка політика енергоефективності - запорука сталого розвитку економіки України"
Захід відбувся за участі голови Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів Євгена Сухіна.
6 листопада 2007 10:00 Луганськ Конференція
"Традиційні та альтернативні види енергозбереження"
На заході також відбулася презентація вітчизняних інновацій в цій галузі за участі науковців, виробникиків, житлово-експлуатаційних організацій (Луганськ, Рівне, Кривий Ріг, Маріуполь).
6 вересня 2007 11:00 Київ Прес-Конференція
"Збільшення частки альтернативних та місцевих видів палива в паливно-енергетичному балансі держави. Конкретні проекти та шляхи їх реалізації."
Захід відбувся за участі голови Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів Євгена Сухіна. Питання до розгляду: 1. Проект Бюджету 2008 - місце НАЕР (вперше за 15 останніх років Уряд України планує виділити 658 мільйонів гривень на реалізацію енергоефективних проектів за рахунок субвенцій). 2. Переведення 500 об'єктів соціальної сфери на місцеві види палива (один енергетично незалежний район в кожній області).
22 червня 2007 11:00 Луганськ Прес-Конференція
„Традиційні та альтернативні джерела енергозбереження"
Захід провели Луганська обласна державна адміністрація, Територіальне управління державної інспекції з енергозбереження Луганської області, Центр науково-технічної та економічної інформації.
21 травня 2007 11:00 Київ Прес-Конференція
"Що далі? Енергетичне майбутнє України"
Захід відбувся за участі голови Національного агентства з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів Євгена Сухіна.
20 грудня 2006 13:00 Донецьк Прес-Конференція
"Електромережі Донбасу: проблеми, плани, перспективи"
Розглядалися питання щодо підвищення тарифів на електроенергію, місцеве освітлення, програма постачання електроенергії.
29 листопада 2006 11:00 Луганськ Семінар
Проблеми енергозбереження в ЖКГ, промисловості, будівництві та бюджетній сфері.
В рамках семінару відбулася виставка кращих сучасних наукових розробок у галузі енергозбереження.

Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio