This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=248 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
СТАВАЙТЕ INNOVINNPEOPLE!    версiя для друку
   Відома нині в Україні і за її межами вінницька фірма «ІнноВінн» виросла з кафедри автоматики й інформаційно-вимірювальної техніки нашого університету. Нині на підприємстві (директор — Юрій СКИДАН, професор кафедри АІВТ) майже чверть тисячі співробітників. Головним чином — випускники нашого університету: факультету автоматики та комп’ютерних систем управління.
  
   На зустріч зі студентами (ймовірно, майбутніми фахівцями «ІнноВінну») окрім самого Юрія Анатолійовича прийшли ще Всеволод ПОСВЯТЕНКО та Олександр СКИДАН. Всеволод зовсім недавно захистив кандидатську дисертацію, на минулій Ученій Раді університету отримав диплом кандидата технічних наук. Олександр у ВНТУ закінчив бакалаврат, а вже у Ліверпулі здобув ступінь магістра, а потім і доктора наук. Працював в Англії 9 років.
   «ІнноВінн» має три напрямки діяльності:
     - системи промислової автоматики для різних галузей економіки (до речі, автоматизували усі портові елеватори України);
     - телекомунікації для операторів зв’язку України та інших держав (задумують продукцію, будують, виводять на ринок і впроваджують; їхня територія — уся Україна, Грузія, Азербайджан, Словенія, Ізраїль; замовники «Укртелеком», «КиївСтар», «МТС»...);
     - аутсорсинг (робота із західними компаніями — одна компанія передає іншій проект чи його частину на розробку; за рік мали близько 10 проектів).
   — Фахівців, здатних працювати на західний ринок, я називаю innovinnpeople, — посміхається Олександр. До речі, саме він курує аутсорсинг «ІнноВінну». — Це новий напрям нашої роботи, розпочали лише рік тому. Виникають вакансії. Від вас вимагається заповнити ці вакансії.
   — Рівень зарплати у нас наближається до західного. — говорить Юрій Анатолійович. — Врешті, для фірми $10 за годину платити не проблема. Проблема в тому, що інколи платити нікому. Готові навчити працювати студентів. Нам потрібні молоді, активні, готові вчитись усе життя співробітники. Зараз особливо потребуємо програмістів на Java. Для flash-програміста готові на початок дати зарплату 2000 грн. Приходьте, пропонуйте свої ідеї і отримуйте гідну зарплатню!
   www.innovinn.com  — сайт фірми.
16.11.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006