This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/view.php?links=2644 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-15. The original page over time could change.
Прес-центр
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

Президент України вважає, що перегляд макроекономічного прогнозу є одним з визначальних моментів під час роботи над змінами до Держбюджету-2008.               Україна має намір модернізувати радіолокаційні станції в Севастополі і Мукачевому - Президент України.               В Україні намітились зворотні тенденції трудової міграції - Арсеній Яценюк.               Україна може бути одним з найбільших експортерів зерна у світі - Інститут економічних досліджень і політичних консультацій (Німеччина).               Луганському національному університету імені Т.Г. Шевченка передані навчальні матеріали з японської мови.               За рівнем організації медичного обслуговування Київщина посідає друге місце в Україні згідно з рейтинговою оцінкою МОЗ.               У Києві та області у вихідні пройдуть дощі та грози, в окремих районах випадатиме град. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, при грозах поривчастий. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 21-26°.                                                        


 

ГЕНЕРАЛЬНИЙ СЕКРЕТАР ООН ПАН ГІ МУН ІНІЦІЮЄ ВСЕСВІТНЮ КАМПАНІЮ ІЗ ВИКОРІНЕННЯ НАСИЛЬСТВА НАД ЖІНКАМИ

КИЇВ, 22 листопада. /Святослав Халус - УКРІНФОРМ/. Генеральний Секретар ООН Пан Гі Мун ініціює Всесвітню кампанію із викорінення насильства над жінками до 2015 року. Про це йдеться у заяві Генерального Секретаря ООН з нагоди міжнародного дня попередження насильства над жінками, що відзначатиметься 25 листопада. Це звернення зачитала керівник Програми рівних можливостей ПРООН в Україні Лариса Кобелянська під час сьогоднішнього засідання прес-клубу Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда - Україна" на тему: "Ні - насильству в суспільстві", який відбувся в УКРІНФОРМі.
Як йдеться у заяві Пан Гі Муна, Всесвітня кампанію із викорінення насильства над жінками до 2015 року має на меті просувати ідею боротьби з насильством над жінками у всьому світі з використанням досвіду ООН, та підтримки зусиль урядів у цьому питанні. Генеральний Секретар ООН також запропонував Генеральній Асамблеї ООН щорічно вкулючати питання насильства над жінками до порядку денного. Він закликав Раду Безпеки ООН створити механізм моніторингу рівня насильства над жінками та дівчатами в рамках Резолюції 1325 стосовно жінок, миру та безпеки. "Насильство над жінками завжди є порушенням прав людини, це завжди злочин і це завжди неприпустимо". - наголошується у заяві.
У свою чергу президент Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда-Україна" Катерина Левченко повідомила, що 25 листопада цього року стартує міжнародна кампанія "16 днів проти насильства", яка розпочинається 25 листопада у міжнародний день боротьби з насильством над жінками, а закінчиться 10 грудня - у міжнародний день прав людини.
Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio