This version of the page http://povnyi.bezpredel.com/?p=792 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-15. The original page over time could change.
Ігри онлайн | Безlimitні нотатки
підписатися in da reader

Ігри онлайн

якось я раніше оминав онлайн-ігри увагою - просто вони не становили для мене жодного інтересу.
мало того, така рекордна швидкість (мало не космічна:))) ) мого діал-апу явно не дозволить погратися в шось.

шо привернуло мою увагу в цих іграх? - їхня РЕАЛІСТИЧНІСТЬ.

це я не говорю про зміну часу доби, погоди, пори року чи офігєнно промальовану графіку - я маю на увазі ФІНАНСИ:)

тобто - ти приходиш, реєструєшся, граєш у гру. а там, як водиться, всякі амулєти-шаблюки-чоботи-лати-шльоми-зілля і багато-багато іншого. заробляєш очки, свої якісь там “гроші” і купляєш всьо шо хочеш в таких собі “ігрових” магазинах, ярмарках, базарах - або навіть одне в одного: хтось когось вилікував - отримує гроші, чи продав стару шаблюку чи ще шось там - аналогічно.

але от гроші - то не зовсім-то і ІГРОВІ:) бо от не нагуляв багато очок в грі, не набрав всяких там бонусів-пантів.. то шо робити? як себе нормально там оздобити всілякими корисностями?
а БЕЗ ПРОБЛЄМ:) переводиш туда РЕАЛЬНІ гроші по якомусь там курсу, і купляєш всьо шо завгодно. мало того! можеш і навпаки: якшо ти якись нам нев’єбєнний гравець і всіх заколбасив, заробив багато грошей - можеш запросто вивести їх собі в офлайн і піти випити на ІГРОВІ гроші зовсім вже НЕ ІГРОВЕ пивко, чи ще чогось покрепше:)

мало того - діє ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА. тобто: отримуєш партнерського лінка, і всі гравці шо прийшли до системи через ТВОГО лінка - твої реферали. чи отримуєш за кожного певну суму, чи отримуєш якись процент від витрачених ними в грі коштів - буває по-різному.
але в результаті - закидують форуми тими реферальними лінками, і описують гру, і такі мемуари строчать шо капєц (так і привернули, до речі, мою увагу - на мій форум почали активно закидувати і пропагувати якусь нову гру, шо, видко, таким макаром хоче на ринок прорватися).

тобто - це тобі і гра, і МЛМ (мульті-левел маркетинг), і, блін, фінансова установа, шо надає навіть банківські послуги!!! (там у грі можна покласти гроші на депозит і ще багато операцій з ними проводити).

чесно - масштаб цього всього вражає: мало того шо є можливість займатися фінансовою діяльністю без жодної на то ліцензії, здійснювати банківські послуги без ліцензії центрального банку (а шо - підеш до НБУ і попросиш ліцензію на банк, шо знаходиться у віртуальній онлайн-грі?:)))))))) )… та ще й це ДУЖЕ, ДУЖЕ гарний спосіб відмивання грошей.

отак, під носом у всіх при правильній постановці питання можна крутити мільйонами і у вус не дути.

для тих, хто грає в такі ігри і сприймає їх суто як ігри - раджу змінити ракурс огляду всього цього. це ДУЖЕ перспективна штука, просто ще не настільки всі це усвідомили, це дуже гарний бізнес, і це - перспектива того самого лук’яненкового Діптауну: віртуальні гроші, якшо я їх завжди можу перевести в офлайн - ЯКІ ВОНИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ВІРТУАЛЬНІ??

треба якось придивитися до цієї всієї системи.. багато сюрпризів можна виявити:)

  • медіа
  • технології

  • Також можна випити пива і почитати про блоги і про заробіток на них

    5 Responses to “Ігри онлайн”

    1. on 09 Jul 2007 at 12:59 Maksud

      Знаю одного малого, який ще декілька років тому “прокачував” різними “лівими” способами героїв до однієї з популярних ігор, а потім продавав їх за цілком реальні гроші гравцям у комп’ютерних клубах. Такий собі заробіток школяра.

    2. on 09 Jul 2007 at 14:22 g_i

      ну, школяра не школяра, а якшо це діло розвинути, то можна дуже файно заробити:)))
      і це - заробляв простий учасник гри.
      а ВЛАСНИК скільки може зробити за таких раскладів7..

    3. on 09 Jul 2007 at 14:27 gileg

      мені більш у футбол подобається грати :)

    4. on 10 Jul 2007 at 08:19 Jarofed

      Феномен онлайн-ігор - дуже цікава штука. Мало того, що фінансові стосунки у грі зараз мало чим відрізняються від реальних фінансових стосунків, то ще й рекламу в іграх почали крутити. При чому не банери і не лінки - а натурально - бігборди. Принаймні я читав на якомусь популярному американському ресурсі, що великі міжнародні компанії (наприклад, Кока-Кола) готові тратити реальні (і при цьому - дуже немаленькі) гроші на розміщення своїх бігбордів у розвинутих ігрових світах. Уяви, біжиш ти якимось варваром, а там бігборди.

    5. on 10 Jul 2007 at 11:21 g_i

      ха! звичайно шо купують:))))

      і бігборди, і вироби якими користуєшся у грі, і багато-багато іншого.
      тим більше - не обов’язково гра має бути якась фентезійна, може бути і футуристична.
      тобто у грі в тебе може бути комп. а якої фірми? - правильно, тої шо заплотить за рекламу:)
      а кросовки в магазин у грі піду придбавати - а там хопа! - якраз нова колекція від рібок чи найк:)))

      це величезні гроші і страшенні перспективи

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    Також по темі

    • Подкастінг Це Трохи Незвично
    • Домашній ПК про Пиво-блог:)
    • "Scorpion" на озброєнні охорони Рейгана...
    • Біллі Ґєйтс залишає Майкрософт:)
    • Інтер все в мінусах...
    • Думаєте, легко вночі помідори пиздити?
    • Нє ахуєла лі я?
    • Медіа-простір несе втрати..
    • Сумісність з 2.1
    • Велосипед = баян:)