This version of the page http://portal.lviv.ua/next.php?t=&d= (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-15. The original page over time could change.
Новини / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну | Контакти  
      
Новини
13 червня 2008
09:46 Кишенькову злодійку затримали біля польського консульства

46-річну жительку Львівщини затримали військовослужбовці внутрішніх військ за те, що вона обкрадала людей, які стоять у черзі біля польського консульства у Львові, повідомив начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України Вадим Голуб.

детальніше
09:37 Викрали «Волгу» з військової частини і потрапили в ДТП

Міліція 11 червня затримала 2 19-річних жителів Львівської області, що потрапили в дорожньо-транспортну пригоду на вкраденому у військовій частині автомобілі.

детальніше
09:25 Сьогодні знову штормове попередження через зливи

Знову на Львівщині оголошено штормове попередження, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

детальніше
09:12 Жінка отримала 90% опіків тіла під час пожежі і померла

90% опіків тіла третього і четвертого ступенів зазнала власниця квартири в одному з будинків на вулиці Кульпарківській внаслідок пожежі, що спалахнула вчора пів на одинадцяту дня, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

детальніше
12 червня 2008
18:12 Яценюк запевняє, що коаліція існує

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк запевнив сьогодні під час прес-конференції, що парламентська коаліція не розпалася. «Оголосити про припинення діяльності коаліції можна лише в одному випадку – коли буде прийнято рішення фракції про вихід з коаліції», – наголосив він.

детальніше
18:05 Ведучим концерту Пола Маккартні у Львові буде «Тернопільский Сірий»

На роль ведучого трансляції київського концерту Пола Маккартні у Львові запрошено резидента Comedy club Україна Сергія Притулу, більше відомого як «Тернопільський Сірий».

детальніше
17:58 Дострокові вибори не змінять розкладу ключових гравців у Верховній Раді – Яценюк

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що дострокові вибори до парламенту не змінять розстановки сил у парламенті, а тому проводити їх немає сенсу. Про це він сказав під час прес-конференції у Львові.

детальніше
17:50 У Львові українські націоналісти дарують місцевим росіянам російські книжки

З нагоди Дня Росії активісти Львівського обласного відділення Центру національного відродження ім. Степана Бандери передали сьогодні добірку російськомовної літератури для бібліотеки Російського культурного центру у Львові. У добірці – різножанрова література, зокрема книги на історичну тематику.

детальніше
17:41 Львівський пожежний університет запросили до європейської асоціації

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності на чолі з ректором Михайлом Козяром наприкінці червня візьме участь у засіданні Європейської асоціації вищих навчальних закладів протипожежної служби (European Fire Service Colleges Association), до якої може входити лише один представник держави- учасниці.

детальніше
17:30 Яценюк стурбований підготовкою до Євро-2012

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк стурбований тим, як Україна готується до фіналу Євро-2012. Про це він сказав журналістам під час прес-конференції у Львові. За словами спікера, нещодавно він звернувся до голови уряду з проханням подати список законопроектів, які треба ухвалити в рамках підготовки до ЧЄ-2012 з футболу.

детальніше
17:18 Яценюк хоче освятити залу парламенту, щоб чорти вночі не літали

Освятити сесійну залу українського парламенту планує цього літа спікер парламенту Арсеній Яценюк. «Єдине, що я не встиг зробити, то це освятити залу Верховної Ради, але обов’язково це зроблю, можливо, влітку. Треба освятити, щоби чорти вночі не літали», – сказав він.

детальніше
17:10 Яценюк усією сім’єю піде на концерт Маккартні

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк разом з усією сім’єю піде на концерт учасника «The Beatles», сера Пола Маккартні. Про це він сказав під час прес-конференції у Львові. «Я великий прихильник цієї групи – «бітли», «АББА» і «Червона рута» – те, що завжди у моїй машині», – сказав він.

детальніше
16:58 У Львові розпочали роботу пришкільні табори

З початком літніх канікул розпочалася робота львівських пришкільних таборів денного перебування при загальноосвітніх навчальних закладах міста, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зараз у Львові працює 82 пришкільні табори.

детальніше
16:38 Українців поменшало ще на 24 тисячі

У квітні чисельність населення України скоротилася на 0,05%, або 24,0 тис. осіб, в порівнянні з березнем, і на 1 травня склала 46 263,1 тис. осіб. Про цеповідомив Державний комітет статистики.

детальніше
16:28 ВО "Свобода" ініціюватиме перевірку управління комунальної власності

Сьогодні, 12 червня, під час сесії Львівської міської ради голова фракції ВО «Свобода» Василь Павлюк вніс пропозицію до міського голови Львова Андрія Садового створити у міськраді тимчасову контрольну комісію для вивчення і перевірки діяльності управління комунальної власності. За словами депутата, це рішення пов’язане з тим, що дуже багато львів’ян скаржаться на те, що управління «працює у своєму автономному режимі» і протягом тривалого часу не розглядає їхніх звернень. Про це з сесії повідомив кореспондент ЗІКу.

детальніше
16:14 «Пора» добилася передачі відомчих гуртожитків у комунальну власність Львова

Львівську мерію сьогодні пікетували мешканці трьох відомчих гуртожитків ТзОВ «Львівавтокомплектація». Гуртожитки за адресами Володимира Великого, 16, Наукова, 16, та Кульпарківська, 139, відійшли до цього підприємства після продажу, перепродажу, та приватизації колишнього автобусного заводу. На сьогодні мешканці згаданих гуртожитків опинилися перед прямою загрозою опинитися на вулиці, попри те, що вже три роки поспіль намагалися віднайти правду та допомогу в міського голови Львова Андрія Садового, який справно годував їх обіцянками вирішити питання.

детальніше
16:00 Завтра на Коновальця – свято вулиці

Завтра у Львові проводитимуть свято вулиці Євгена Коновальця , на якому вшановуватимуть пам’ять героїв національно-визвольного руху, повідомляє прес-служба ЛМР.

детальніше
15:40 Справу з малим прикордонним рухом вирішать за два місяці – Яценюк

Голова Верховної Ради України вважає, що за два місяці буде залагоджено справу з підписанням угоди про малий прикордонний рух між Україною та Польщею. Про це Арсеній Яценюк сказав сьогодні, відповідаючи на запитання депутатів Львівської обласної ради.

детальніше
15:25 Львів накриє антикорупційна хвиля «Чистої освіти»

Цієї п’ятниці в приміщенні Центру комунікацій LG (вулиця Панча, 7а) відбудеться презентація проекту „Антикорупційна хвиля „Чиста освіта” за участі журналістів, представників громадських організацій та студентства.

детальніше
15:12 Яценюк до кінця дня знатиме, хто стоїть за земельними аферами у Львові

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив у Львівській обласній раді, що до кінця дня знатиме, хто стоїть за аферами із землею у Львові. За його словами, він сьогодні матиме зустрічі з представниками апеляційного суду і з представниками прокуратури, бо «законність часом треба встановлювати через особисті розмови».

детальніше
14:58 При міськраді утворено надзвичайну протиепізоотичну комісію

Надзвичайну протиепізоотичну комісію при Львівській міській раді утворено, відповідно до сьогоднішнього рішення сесії ЛМР. Згідно з положенням, комісія є постійно діючим органом, який здійснюватиме на території Львова оперативний контроль щодо запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб та масовим отруєнням тварин та їх ліквідації.

детальніше
14:45 Яценюк проти продажу землі іноземцям

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк категорично проти продажу землі іноземцям, про це він сказав сьогодні під час наради у Львівській обласній раді.

детальніше
14:34 Яценюка «шляки трафляли», коли він побачив вістку про блокування вулиць через його приїзд

Спікер парламенту Арсеній Яценюк зізнався сьогодні в обласній раді, що коли вчора в інтернеті побачив повідомлення, що через його приїзд заблоковано рух транспорту, то його «шляки трафляли».

детальніше
14:25 Гірняк нагадав Шкургану про маршрутки для 20 тисяч мешканців Рясного

Депутат Львівської міської ради, член фракції УНП Володимир Гірняк звинувачує начальника міського управління транспорту та зв’язку Миколу Шкургана в ігноруванні депутатських запитів щодо покращення транспортного сполучення мікрорайонів Рясне-1 та Рясне-2.

детальніше
14:14 Погрожуючи ножем, чоловік забрав у дівчини мобільний телефон

Учора до залізничного райвідділу звернулася 21-річна місцева жителька Турки із заявою про те, що цього дня на вулиці Городоцькій у Львові невідома особа, погрожуючи застосувати ніж, відкрито заволоділа її мобільним телефоном «Нокія 6300» вартістю 1200 гривень. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.

детальніше
14:05 Міська рада прийняла у комунальну власність ще три відомчі будинки

Депутати Львівської міської ради під час сьогоднішнього пленарного засідання сесії міськради ухвалили рішення про прийняття у власність територіальної громади Львова трьох відомчих будинків від ТзОВ «Львівавтокомплектація».

детальніше
13:54 У червні Львів прийматиме конгрес української діаспори

17 – 20 червня у Львові відбудеться конгрес «Діаспора як чинник утвердження держави Україна у міжнародній спільноті», повідомляє оргкомітет заходу. Ініціатор конгресу – Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка». До участі в конгресі зголосилося 400 представників із 28 країн світу.

детальніше
13:45 Львівські маршрутки півроку курсують у режимі хаосу?

Сьогоднішнє пленарне засідання сесії міськради частково роз’яснило причини хаосу із маршрутними перевезеннями у Львові. Річ у тім, що вже приблизно півроку в місті не функціонує конкурсний комітет з підготовки та проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах. Відтак частина перевізників не може отримати нових дозволів на перевезення, водночас дотримання перевізниками умов попередніх договорів фактично не контролюють.

детальніше
13:38 Тимошенко подякувала Кметеві за роботу

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася з подякою до т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кметя, повідомляє прес-служба ЛОДА. Прем’єр зазначила, що спільні дії Кабінету Міністрів, місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування дали змогу стабілізувати цінову ситуацію в державі, зменшити заборгованість із виплати заробітної плати, покращити розрахунки за спожиті енергоносії.

детальніше
13:29 Садового просять вжити заходів щодо захоплення землі «Мазохом» і «Трамваєм»

Депутатка Львівської міської ради Ірина Полякова звернулася під час сьогоднішньої сесії із депутатським запитом до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою терміново вжити заходів щодо самовільного захоплення землі під літні майданчики кафе «Мазох» на вулиці Сербський та «Трамваєм» поблизу пам’ятника королю Данилу.

детальніше
13:22 У Пустомитах втопився 13-річний підліток

Вчора о 17.30 у селі Лапаївка на озері Кірпівка стався нещасний випадок із 13-річним місцевим підлітком, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.

детальніше
13:15 Відновлено електропостачання понад 100 населених пунктів Львівщини

На сьогодні працівники ВАТ «Львівобленерго» відновили електропостачання населених пунктів Львівщини, які знеструмлено після вчорашньої негоди, повідомляє прес-служба ВАТ «Львівобленерго».

детальніше
13:08 Кміть із Садовим попросили в Яценюка грошей

Тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Микола Кміть та міський голова Львова Андрій Садовий закликають Арсенія Яценюка розширити повноваження місцевої влади. Про це вони сказали під час своїх виступів на нараді, яку проводить у Львові голова Верховної ради України.

детальніше
13:00 Працівники «Львівської залізниці» погрожують Садовому останками закатованих

Працівники «Львівської залізниці» погрожують принести останки понад 550 людей, знайдених на території станції «Підзамче», під стіни Львівської міської ради. Про це сьогодні під час сесії ЛМР повідомила депутат Мирослава Бичишин. За її словами, працівники «Львівської залізниці» неодноразово зверталися до міського голови Львова Андрія Садового з проханням знайти приміщення для тимчасового зберігання останків до часу їх перепоховання, проте досі питання із таким приміщенням не вирішене.

детальніше
12:51 У Стебнику молодик жорстоко побив місцевого жителя

22-річний чоловік заподіяв важких тілесних ушкоджень 47-річному місцевому жителю міста Стебник на Дрогобиччині, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.