This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/view.php?links=2442 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-14. The original page over time could change.
Прес-центр
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

Президент України вважає, що перегляд макроекономічного прогнозу є одним з визначальних моментів під час роботи над змінами до Держбюджету-2008.               Україна має намір модернізувати радіолокаційні станції в Севастополі і Мукачевому - Президент України.               В Україні намітились зворотні тенденції трудової міграції - Арсеній Яценюк.               Україна може бути одним з найбільших експортерів зерна у світі - Інститут економічних досліджень і політичних консультацій (Німеччина).               Луганському національному університету імені Т.Г. Шевченка передані навчальні матеріали з японської мови.               За рівнем організації медичного обслуговування Київщина посідає друге місце в Україні згідно з рейтинговою оцінкою МОЗ.               У Києві та області у вихідні пройдуть дощі та грози, в окремих районах випадатиме град. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, при грозах поривчастий. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 21-26°.                                                        


 

ПІДПРИЄМЕЦЬ ОЛЕКСІЙ ЩЕРБИНА ПРОПОНУЄ ПРЕЗИДЕНТУ ПРОВЕСТИ ОДНОЧАСНО ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЕКТ НОВОЇ КОНСТИТУЦІЇ ТА ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ

КИЇВ, 30 серпня. /Володимир Сидоренко - УКРІНФОРМ/. Підприємець Олексій Щербина висунув Президенту України "ультиматум" з вимогою провести одночасне голосування за проект нової Конституції, який повинен запропонувати Глава держави, та вибори народних депутатів у відповідності до цього проекту. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УКРІНФОРМі на тему "Громадська думка щодо прийняття нової Конституції України".

"Якщо проект нової Конституції не набирає 50% голосів, то і вибори народних депутатів вважаються такими, що не відбулися", - пропонує О.Щербина. Інакше, "якщо Президент цього не зробить, я буду агітувати виборців не брати участі у виборах 30 вересня", - наголосив підприємець.

Він переконаний, що, отримуючи мандат, народні обранці мають отримати й Конституцію, яку вони змушені будуть виконувати. "Адже коли я приходжу на роботу, зі мною укладають контракт, саме так повинно бути і з депутатами", - зазначив він.

О.Щербина переконаний, що таким чином вдасться розв'язати всі конфлікти, що існують у нашій державі, адже самі собою вибори нічого не змінять. "Лише поміняються місцями коаліція й опозиція", - додав він.

Олексій Щербина ініціює також створення нової громадської організації "Народ України", яка в майбутньому повинна стати потужною політичною партією. Крім того, він пропонує внести до Конституції положення про те, що в Україні національною мовою є українська, а державними - українська, російська й англійська.

Як повідомив журналістам підприємець, свій "ультиматум" та ініціативи він направив Президенту та всім політичним партіям.
Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio