This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/view.php?links=2433 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-14. The original page over time could change.
Прес-центр
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

Президент України вважає, що перегляд макроекономічного прогнозу є одним з визначальних моментів під час роботи над змінами до Держбюджету-2008.               Україна має намір модернізувати радіолокаційні станції в Севастополі і Мукачевому - Президент України.               В Україні намітились зворотні тенденції трудової міграції - Арсеній Яценюк.               Україна може бути одним з найбільших експортерів зерна у світі - Інститут економічних досліджень і політичних консультацій (Німеччина).               Луганському національному університету імені Т.Г. Шевченка передані навчальні матеріали з японської мови.               За рівнем організації медичного обслуговування Київщина посідає друге місце в Україні згідно з рейтинговою оцінкою МОЗ.               У Києві та області у вихідні пройдуть дощі та грози, в окремих районах випадатиме град. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, при грозах поривчастий. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 21-26°.                                                        


 

"ПОЛІТИКА ПРИМИРЕННЯ - КЛЮЧ ДО СПРАВЖНЬОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ" - ВІТАЛІЙ КАЗАКЕВИЧ

КИЇВ, 22 серпня. /Віталій Чухліб - УКРІНФОРМ/. "Кожен громадянин України повинен толерантно і виважено ставитися до героїчної історії різних регіонів України", - про це заявив сьогодні під час проведення Інтернет-"круглого столу" відповідальний секретар Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті жертв війни та політичних репресій при Кабінеті Міністрів України Віталій Казакевич. За його словами, влада насамперед "повинна проводити політику примирення".

асідання "круглого столу" "Героїчна спадщина українського народу - як підгрунтя державної незалежності" організоване Міжнародним клубом пошани людей і приурочене до 16-річниці незалежності України, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. За словами учасників засідання - головна мета "круглого столу": привернути увагу світової громадськості до ролі й гідного місця України в історії людства та віддати шану живим свідкам історії. Крім того, важливість розуміння поняття "Незалежність", яку ціну довелося заплатити за її виборення.

Учасники заходу висловили думку щодо необхідності вивчення уроків героїчного минулого по-новому, з глибшим аналізом, оскільки, саме на цих уроках повинно формуватися та виховуватися почуття патріотизму. "А це саме те, чого бракує нинішній молоді", - наголосив голова Міжнародного українського союзу учасників війни, генерал-полковник Володимир Воронцов.
Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio