This version of the page http://komuvnyz.gothic.com.ua/phorum/read.php?2,2081,2102,page=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-14. The original page over time could change.
Phorum :: KOMU VNYZ :: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...

гілки: Попередня•Наступна
служби: Список форумів•Список тем•Нова тема•Пошук•Вхід
стор.:  Попередня1234Наступна
Поточна сторінка:2 з 4
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 01:30:16

Проста порада, маленький - але перл:

" Автор: Така як є 3.10.2007, 15:14

Цитата(МаЗеПа @ 17.6.2007, 18:52)
"Якщо не дуже любиш Шевченка, то послухай групу "Комувниз", от вони знають, як добре використовувати творчість Шевченка."

А іще у Дилеми є пісенька "Думи мої",що теж взята із його творчості..."

То тутво, білоцерківський форум про Тараса Шевченка:
[bc-city.com]

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 01:44:43

А тут я потішився щиро, сам би поставив хлопакам "пять с плюсищем (именно так)", саме так! За стиль!!! Дивіцця:
"КОМУ НА ДОЛИНУ ву файному місті ТЕРНОПОЛІ
15 березень 2007 at 1:40 AM

В тернопіль приїжджали КОМУ ВНИЗ... наша банда була офіційними викидалами і накасниками..(охорона типу) понашивали нам на фудболки значки четвертого переходу...
мене з лисим як самих пальоних парубків поставили на саму центрову браму... ну стою я типу файс контроль і дивлюсь чи у всіх є квитки... а тут приходить сам Каганець і здоровається... Я йому пояснив шо я за фраяр... і чемно подякував за те шо його книжка "арійський стандарт" зробила з мене расиста(то ше в дитинстві далекім). а він каже - "не расиста а істинного арійця" і пішов у зал... (мабуть не підозрюючи скільки постраждало істот далеких від стандарту, через те що книжка пройшлась по руках ідеалістів фанатиків типу мене...)


дія друга

підходить до лисого мусор(типу дядя стьопа) і каже довольним голосом - "ЛЬОХА ЯК ДІЛА? ШО РОБИШ? ЧИМ ЗАЙМАЄШСЯ, ШЕ ВЧИШСЯ?" (потім лисий сказав шо то той сам мусор який вязав його на фудболі, і той самий мусор який вязав його на концерті ірини білик за кинуте яйце(доречі в тому самому березілі...... (так шо світ тісний і круглий браття і сестри)

дія третя

пісня "НАХТІГАЛЬ" вже поставали дехто з старих унсовців і озонів, і ми ше викинули салют правою рукою і так і стояли до кінця... потім до нас ломиться директор закладу з пританзіями - "шо за жест?" а ми йому "та це ми так сонце вітаєм!" "не подумайте ми не фашисти.." а віен каже "та я і не подумав!" і тут лисий волає "АА ЗРЯЯЯЯЯ!"

[skolot13.livejournal.com]"

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 01:59:17

Коментарі до статті якогось "спеціаліста"(не читав до кінця, бо там не перли- а так собі. товчений в ступі перламутр, імені теж не зауважив, бо, мабуть, з маленької букви), ось самий модний:
"13 червня 2007 SenYa_

шкода, що цей горе автор не дочекався другого дня коли виступали справжні легендарні націонал-патріоти: "Гайдамаки", "Перкалаба", "От Вінта" та звичайно "Кому вниз" - певно злякався, що його страшні хохли-людожери принесуть комусь в жертву. Отже фігня то все, фест був дуже непоганим, крім вищезгаданих порадували "Атмосфера", "ДМЦ", "Сонцекльош". Єдине, що на другий день вирішили дивним образом боротися з пияцтвом і заборонили проходити з пляшками, дурість як на мене, але то право організаторів. А так напишу більш повний звіт про фест трохи пізніше. А сьогодні-завтра викладу фотки на нашому сайті [diyclab.moy.su]."

Горе-автор на другий день не прийшов, бо знав, що боротимуцця з пияцтвом.
А може й не готовий був стати жертвою. Бо "Кому Вниз" на все здатні...%-О
як в анекдоті:
"-Куме, ви москалів любите?
-Ні, не люблю!
-Шо??? Та ви просто ще не їли їх зі шкварками і сметаною!"

[www.artvertep.dp.ua]

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 02:11:52

Трохи з пафосом- це непогано.
Краще би було, якби більше пафосу було. Бракує нам його зараз.

"Звіт про Мазепа-фест 2007 від DIYClab
«Кому Вниz» - грали останніми, хоча по списку повинні бути третіми з кінця. Їх виступ прикрасив фаер-шоу Катерини. Ось коли себе відчуваєш дитиною своєї нації. Здорові дядьки, котрі за життя стали легендою та молода дівчина котра приборкала вогонь разом на одній сцені. Вогонь та ритм серця. Ми всі діти одної країни, ось хто об’єднав на пів години всі концепції в одне ціле – Україна це наш дім «Кому Вниz» належить пісня, що стала гімном фестивалю. Андрій Середа, якого часто називають патріархом української готики, є живим втіленням розуму, честі та гідності нашої рок-музики. Багато хто трактує тексти гурту як націонал-соціалістичні, або навіть фашистські, особисто для нас вони в першу чергу патріотичні. Творчість „Кому Вниz” - це набат, який має на меті розбудити національну свідомість кожного з нас, слухайте його та зрозумійте правильно!"

[ps.org.ua]

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 02:47:24

Тут помітив, що треба закінчувати на сьогодні. Бо вже перестаю деякі слова розуміти- хоч до Вікі лізь:
"(vkhust @ 18.05.2007, 12:32:25)
А Плач Єремії і Мертвий Півень це одне й те саме? Вони такі однакові.


Плач Єремії-Мертвий Півень - Кому вниз - Крихітка цахес - це як "Маркс, Енгельс, Ленін".
В мене на молодших курсах упередженості щодо цього (пісенного, маю на увазі) набору не було, а тоді прийшла, як говорить класик, "деконструкція метанаративів"
Автор: vkhust 18.05.2007, 12:46:44

(SL @ 18.05.2007, 12:41:03)

В мене на молодших курсах упередженості щодо цього (пісенного, маю на увазі) набору не було, а тоді прийшла, як говорить класик, "деконструкція метанаративів"



Упередженості (до ПЄ і МП) //"Плач Єремії" і "Мертвий Півень"(прим.Нестора)// і в мене в принципі нема, але мені здається, що з музичної точки зору вони дуже, як то кажуть, "вторинні", причому оці "вторинності", вони якось неприродньо поєднані, плюс ще "розумні" вірші (іноді красиві, а іноді й дурнуваті).

От, "Кому вниз", хоч і расисти, і хоч теж нічого нового в музиці не сказали, але вони все ж якісь цілісні, не розпадаються на "субнаративи" ..."


І що воно за франца- субнаративи, метанаративи? Простіше зрозуміти того, хто пише "Мосг" і "Зайчег".

Наративи виникли тутечки:
[bo.net.ua]

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 02:56:43

Без коментюків:
"– Олег, а не противоречит ли вашим христианским убеждениям участие в политических акциях? Ведь «Братья Карамазовы» собирались выступать перед палаточным городком Натальи Витренко у здания ЦВК, когда там шел суд по результатам выборов в Верховную Раду.
– Мы православные люди, и своим православным взглядом видим, что происходит с Украиной, с Киевом. Мы понимаем, что у нашего города – «русского Иерусалима» – впереди еще непростые времена, и мы к ним потихоньку готовимся. И если наша муравьиная помощь и в дальнейшем понадобится кому-либо, выступающему в защиту канонического Православия, мы с готовностью откликнемся.
– А каково ваше отношение к тем вашим коллегам из «Мандров» и «Кому вниз», которые решили поддержать акцию в защиту прав ветеранов УПА?
– Прошли те времена, когда у меня кулаки чесались. Сейчас я стал смирным и понимаю, что не ведают они, какие глупости творят. Печально... Лидер «Кому вниз» Андрей Середа – мой старый друг, но, видимо, он еще юн в своем сознании. Буду молиться за него.
Дмитрий Скворцов, «УРА-информ»

[www.pravoslavye.org.ua]"

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 22.10.2007 03:12:10

Про це вже було, але зараз під іншим кутом, для ТАК БИ МОВИТИ стереоехвекту:

"ЗИГ, ТАК БИ МОВИТИ, ХАЙЛЬ…

Отвратительный по своей сущности инцидент произошел 8 мая на финальном концерте всеукраинского фестиваля авторской песни «Срiбна пiдкова». Выкриками «Хайль Гитлер!» группа молодых украинских националистов приветствовала популярную вокальную группу «Кому вниз», несколько раз на «бис» исполнившую песню «Пташка Нахтигаль». Она посвящена фашистскому батальону СС «Нахтигаль» («Соловей»), сформированному в июне 1941 года из украинских националистов, устроивших, в частности, кровавую резню львовских евреев в конце первого месяца войны между Германией и СССР.

Под восторженные крики фашиствующей молодежи, поднимавшей руки в гитлеровском приветствии, глава ультрарадикальной правой «Социал-националистической партии Украины» Андрей Парубий заявил на концерте, что «не нужна украинской молодежи российская попса»"

[www.newcanada.com]

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 23.10.2007 04:18:39

Ой, не п'ється горілочка...

"Всеукраїнська громадська органiзацiя "Українське Реєстрове Козацтво"
Федерацiя єврейських общин України
Головний рабинат України
Донецький державний iнститут штучного iнтелекту
iнформують про те, що 15 грудня 2005 р. у Донецькому державному iнститутi штучного iнтелекту вiдбудеться I Мiжнародна науково-практична конференцiя "Толерантнiсть i духовнiсть в українському суспiльствi та сучасне осмислення проблем антисемiтизму i ксенофобiї"

Склад оргкомiтету конференцiї.

Програмний комiтет конференцiї.
Голова: Шевченко Анатолiй Iванович,
Гетьман Українського Реєстрового Козацтва, Голова Всеукраїнської партiї духовностi i патрiотизму, Ректор Донецького державного iнституту штучного iнтелекту, доктор технiчних наук, доктор богослов`я, професор.
Вишецький Iцхак Пiнхас, головний рабин Донбасу
Ростовцев Олег Юрiйович, директор Єврейського iнформацiйного центру "Алеф"
Козловський Iгор Анатолiйович, Генеральний суддя УРК,іже з ними...

...Програма конференцiї (робоча й вiдкрита для обговорення):

1. Духовнi аспекти толерантностi й проблеми антисемiтизму i ксенофобiї:

- Толерантнiсть i релiгiйна нетерпимiсть.

- Духовнi аспекти толерантностi.

- Мiжрелiгiйний i мiжетнiчний дiалог як шлях до толерантного суспiльства.

- Антисемiтизм i ксенофобiя як аномальнi прояви екстремiзму й тоталiтаризму.

2. Козацтво проти ксенофобiї i антисемiтизму: iсторичний аналiз культурних, релiгiйних i полiтичних стереотипiв.

- Соцiально-психологiчнi, культурнi й полiтичнi особливостi масових антиєврейських акцiй у перiод визвольної боротьби українського народу пiд керiвництвом козацтва у XVII ст. Взаємне формування негативних стереотипiв.

- Євреї України та їх участь у створеннi й стабiлiзацiї гетьманського правлiння I. Мазепи (кiнець XVII - початок XVIII ст.).

- Спроби використання полiтичного досвiду українського козацтва у вирiшеннi питань мiжетнiчного єднання у процесi державного будiвництва (поч. XX ст., кiн. XX ст. - поч. XXI ст.).

- Iнтернацiональна сутнiсть Українського Реєстрового Козацтва: iсторичнi особливостi реєстру."

Це звідси:
[www.kozatstvo.org.ua]

Десь там же ж, на сайті:

"...Бо пам`ятає Анатолiй Шевченко слова Святого Письма про те, що миротворцi мають особливу благодать вiд Господа. I вiн розумiє, що саме такi кроки i є дiйсним проявом справжньої духовностi, духовностi миру й любовi."

"Ханукiю - символ свiтла i радостi - подарував 15 грудня 2005 р., на I Мiжнароднiй науково-практичнiй конференцiї "Толерантнiсть i духовнiсть в українському суспiльствi та сучасне розумiння проблеми антисемiтизму i ксенофобiї", у Донецькому державному iнститутi штучного iнтелекту, головний рабин України Азрiель Хайкiн Гетьману Українського Реєстрового Козацтва, Головi Всеукраїнської партiї духовностi i патрiотизму, доктору богослов`я, доктору технiчних наук, ректору ДонДIШI, професору Анатолiю Шевченку. У вiдповiдь гостю була вручена кришталева булава - символ єдностi!"

Тута : [www.kozatstvo.org.ua]

Малацці. СалОм!




Редаґовано 1 раз(и). Останні правки 23.10.2007 04:24.

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 09.11.2007 01:01:04

Друг Валерій назвав їх "Кізяцтвом", не креативно, зате- прямо в пах!

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
Re: Перли і "перли" про КОМУ ВНИЗ і не тільки...
Автор: Нестор ( )
Дата: 09.11.2007 01:03:00

Люблю такі живі "картінкі"!!! Після читаного заплющую очі- і бачу, як скін Середа, озброєний синтезатором, на який падають дівчата(8-о), бере участь у слемі, а поруч Малін топче ногами повержених противників :-DDD :

"Десь через півгодини українські готичні ветерани КОМУ ВНИЗ, і під сценою відразу виникла немаленька юрба. Мені дуже проблематично було протиснутися під сцену. Як тільки почалася перша пісня, народ став відриватися; Публіка активно підспівувала на кожній пісні, кричала, аплодувала, загалом, зал наповнився духом екстазу – фанати насолоджувалися виступом улюбленої групи.
Андрій Середа виступав у чорній рясі з капюшоном, на деяких піснях підігрував бубном. Група виступала не в повному складі – був відсутній соло-гітарист Владислав Макаров. Під кінець виступу під сценою зібралися усі націоналісти, що прийшли на паті. Вони почали підтримувати «КОМУ ВНИЗ» вигуками «Україні слава! Героям слава !», скіни салютували простягненою вперед правою рукою. Причому цей жест почали повторювати більшість публіки,в тому числі й деякі готи.
Під кінець їхнього виступу (а саме під час пісні «Микита Швачка») скіни влаштували слем, причому досить немаленький, людей на 10-15. В результаті одна дівчина впала на синтезатор Андрія Середи, а я мало не звалився під ноги Владиславу Малюгіну..."

Так гарно пишуть отут:
[extrememusic.net.ua]

вибір: Відповісти•Цитувати•Доповісти
стор.:  Попередня1234Наступна
Поточна сторінка:2 з 4


служби: Список форумів•Список тем•Пошук•Вхід
Даруйте, лише зареєстровані учасники можуть залишати повідомлення.
This forum powered by Phorum.