This version of the page http://gorod.dp.ua/news/news.php?id=8056 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-14. The original page over time could change.
Безкоштовне навчання це реальність! Центр ОСВІТА запрошує взяти участь у конкурсах, що фінансуються фондом Сорос - Днепропетровск

Вход на gorod.dp.ua

Имя для входа:
Пароль:

Забыли пароль?
Регистрация
 
Регистрация Вход
  Днепропетровск » Новости города и региона Сб, 14 июня 2008  04:25
Днепропетровский портал
НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА  
31.10.2007

Безкоштовне навчання це реальність! Центр ОСВІТА запрошує взяти участь у конкурсах, що фінансуються фондом Сорос

1. Центральноєвропейський університет оголошує набір у магістратуру

Для участі у конкурсі запрошуються студенти 4, 5 курсів ВНЗ, випускники ВНЗ, спеціалісти із стажем та досвідом роботи, усі бажаючі що володіють англійською мовою та мають, щонайменше, диплом бакалавра.

Центральноєвропейський університет (CEU) розташований у Будапешті - міжнародно-визнаний, акредитований, інститут що видає дипломи про вищу освіту американського зразка в сферах соціальних та гуманітарних наук. Офіційна мова викладання – АНГЛІЙСЬКА.
Пропоновані спеціальності: Економіка, Охорона навколишнього середовища, Гендерні студії, Історія. Міжнародні відносини та Європейські студії, Міжнародне право, Дослідження та студії Середньовіччя, Філософія, Політичні науки, Соціологія, Дослідження націоналізму на національної свідомості, Державна політика.

Участь у конкурсі безкоштовна. Переможцям конкурсу в залежності від отриманих результатів надається повне фінансування(безкоштовне навчання, проживання, харчування та медичне страхування).
Аплікаційну форму можна завантажити з веб сторінки https://online.ceu.hu/ouis/index.jsp
Останній строк подачі документів: 20 грудня 2007 до Центру „ОСВІТА”
За більш детальною інформацією звертайтеся www.ceu.hu

2. Конкурсна програма обміну студентами 2х курсів ВНЗ, для навчання в США.

Один рік навчання в американському університеті з таких спеціальностей:

Американські студії, історія мистецтва, класичні студії , культурна антропологія, економіка, мистецтво (дизайн, театральні студії, хореографія, живопис), соціологія, гендерні студії, історія, міжнародні відносини, журналістика, юридичні науки, література та мови, філософія, політологія.

Для участі у програмі необхідно бути мешканцем України, навчатися на 2му курсі ВНЗ (Дніпропетровської, Донецької та Запорізької області), навчатися за спеціальностями зазначеними вище, знати англійську мову на високому та відмінному рівні.

Участь у конкурсі безкоштовна. Учасникам, що виграли конкурс безкоштовно надається: навчання протягом 1 року в США, проїзд, проживання в гуртожитках, медичне страхування, щомісячна стипендія на кишенькові витрати.

Відкритий конкурс, запрошуються всі бажаючі!

Останній строк подачі документів до Центру “Освіта” 1 грудня 2007 року.

Консультації та анкети отримайте за адресою:
Центр “Освіта”
пр. К. Маркса 60, к.74, 75 м. Дніпропетровськ 49000
Тел./ Факс: 744-62-42 e-mail: exchangednepr@mail.ru
www.center-osvita.dp.ua

Довідка. Центр “Освіта”, надає населенню послуги щодо навчання за кордоном та участі у програмах культурних обмінів Work&Travel, Au Pair USA, Camp USA. При центрі постійно діють курси підготовки до екзамену TOEFL IBT, курси англійської для майбутніх учасників Work & Travel. В центрі здійснюється переклад документів з/на англійську мову.



На правах рекламы.



Версия для печати

  Главная | Афиша | Новости | Куда пойти | О городе | Фото | Справочник | Бизнес | Работа | Объявления | Форумы | Чат
Обратная связь : Экспорт с сайта : Нашли ошибку? : Добавить свою информацию
 
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца. О проекте :: Реклама на сайте