This version of the page http://vue.kiev.ua/ru/part/about_vue.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Що таке VUE? - Центр тестування Pearson VUE
     National Taras Shevchenko University of Kyiv
---------------------------------------
VUE Authorised Testing Centre
Русский | Українська 
Тестування
Новини
Проф. кар'єра
Що таке тест
Перелік вендорів
Список тестів
Правила тестування
Заповнити заявку
Питання і відповіді
Про нас
Що таке VUE?
Карта проїзду
Контактна інформація
Посилання
VUE Home
Академія CISCO
Робота для профі





 
 

Що таке VUE?


Virtual University Enterprise (VUE) є підрозділом міжнародної корпорації National Computer System (NCS) і використовує для доставки тестів сучасні Інтернет, Web і Java-технології, що дозволяє гарантувати більш високу якість тестування й обслуговування замовників. Ця організація має обширну мережу авторизованих Центрів Тестування(ITC) у світі.

Система тестування припускає тісне співробітництво фірми - виробника, організації, що тестує та центра тестування.

Фірма-виробник ПО розробляє базу питань для кожного тесту, при цьому кожному питанню, залежно від складності, привласнюється визначена кількість балів і визначається "прохідний бал" - кількість балів, необхідна для вдалого проходження тесту. Разом із критеріями оцінки, база питань передається організації, що проводить тестування (наприклад, VUE). Ця організація повідомляє про можливість реєстрації для спроби проходження нового тесту центри тестування та кандидатів.

Заявка замовника (кандидата) на проходження того чи іншого тесту приймається Центром Тестування(ITC) і передається для формування тесту в організацію, котра забезпечує підготовку теста. По каналах Інтернет Центр Тестування (ITC) отримує готовий тест, який складається з декількох десятків питань.

При цьому імовірність того, що два кандидати, які одночасно здають той самий тест, отримають однакові питання, дуже мала. По закінченні тесту, кандидату автоматично видається результат – пройдений тест чи провалений. За результатами роздруковується іменний звіт із вказівкою кількості набраних балів, прохідного бала і результатом тестування (пройдено тест чи ні). Цей звіт є документом, що засвідчує спробу проходження тесту. Потім, через деякий час, результат передається в організацію, яка забеспечує тестування, що у свою чергу передає фірмі-виробнику ПО інформацію про кандидата і результати тестування.

Фірма-виробник ПО створює для кожного кандидата, що здав хоча б один тест, особисту сторінку в закритій частині свого Web-сервера, на якій кандидат може подивитися результати проходження усіх своїх тестів. Після вдалого проходження визначеного набору тестів, фірма-виробник висилає кандидату сертифікат, що підтверджує його кваліфікацію.

Методи захисту даної технології тестування гарантують конфіденційність інформації про кандидата, доставку результатів тесту та результати тестування.




(c) National Taras Shevchenko University of Kyiv :: Information Computer Centre