This version of the page http://vezha.org/?module=index&c=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Телерадіокомпанія ВЕЖА - Новини Івано-Франківська

| Новини | ТБ | Радіо | Реклама | Про нас | Форум | Туризм |
Т |  T |  T
13 Червня 2008, П"ятниця www.vezha.org

Найпопулярніша новина за сьогодні:

В Івано-Франківську затримали малолітнього насильника
КриміналПереглядів:5
Одній з теперішніх пацієнток Івано-Франківської обласної дитячої лікарні незабаром виповниться 16 років. Зараз життю дівчини нічого не загрожує, хоча кілька днів тому з нею було зовсім кепсько. З трьома ножовими пораненнями на тілі її виявили на пішохідній доріжці між вулицею Целевича і прибережною зоною поблизу річки Бистриця.
Новини Політика
Попередня Сторінка-->
Литвин: У нас в державі немає сьогодні політики щодо Криму
ПолітикаПереглядів:1
Лідер фракції Блоку Литвина у Верховній Раді України Володимир Литвин вважає Крим “вже втраченим” для України, оскільки провідні політичні сили країни не мають чіткої політики щодо автономії. Про це він заявив вчора в Івано-Франківську.
«У нас в державі немає сьогодні політики щодо Криму. Крим для України вже втрачений», – сказав Литвин.
Дата: 13 Червень 2008 08:12 Детальніше...


"Народна партія України" повинна вийти з підпілля, заявив учора в обласному центрі екс-глава Верховної Ради, народний депутат Володимир Литвин
ПолітикаПереглядів:4
"Народна партія України" повинна вийти з підпілля. І це трапиться 20 червня на черговому партійному з'їзді. Про це заявив екс-глава Верховної Ради, народний депутат Володимир Литвин. Політик відвідав Прикарпаття з робочим візитом.
Дата: 13 Червень 2008 07:54 Детальніше...


Депутати міськради Любомир Малофій (фракція "Наша Україна") і Руслан Панасюк (блок "За Віктора Анушкевичуса") - про підсумки 27-ої сесії Івано-Франківської міської ради
ПолітикаПереглядів:30
Сьогодні у телепрограмі «"За" і "Проти"», яку до ефіру готують журналісти ТРК "Вежа", візьмуть участь депутати міськради Любомир Малофій (фракція "Наша Україна") і Руслан Панасюк (блок "За Віктора Анушкевичуса").
«"За" і "Проти"» з ведучим Михайлом Маланюком дивіться сьогодні о 19:25 на телеканалі "З-тя Студія".
Дата: 09 Червень 2008 15:33 Детальніше...


28 сесія міської ради відбудеться 17 червня
ПолітикаПереглядів:24
На обговорення сесії міської ради виносяться питання: Про спорудження пам'ятника Т. Шевченкові в Івано-Франківську, Про Програму модернізації матеріальної бази закладів охорони здоров”я міста на 2008-2010 роки, Про міську комплексну Програму „Турбота” на 2008-2010 роки”, а також Про створенння Центру соціально- психологічнолї реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Дивосвіт”.
Дата: 09 Червень 2008 15:20 Детальніше...


Цими вихідними відбулися обласні установчі збори "Єдиного Центру"
ПолітикаПереглядів:36
Партія "Єдиний Центр" відтепер - повноправний учасник політичного життя на Прикарпатті. Цими вихідними відбулися обласні установчі збори цієї організації. На них був присутній член політради "Єдиного Центру", народний депутат Михайло Полянчич.
Дата: 09 Червень 2008 07:53 Детальніше...


Анушкевичуса врятував Конституційний Суд
ПолітикаПереглядів:72
Обмеження імперативного мандата послабило опозицію до мера в Івано-Франківській міській раді. Протягом останніх місяців конфлікт між депутатською більшістю Івано-Франківської міської ради та міським головою Віктором Анушкевичусом сягнув критичної напруги, розрядити яку могли б хіба дочасні вибори.
Дата: 06 Червень 2008 09:02 Детальніше...


Надзвичайним і Повноважним послом України в королівстві Таїланд став іванофранківець Маркіян Чучук
ПолітикаПереглядів:44
Івано-Франківець представлятиме інтереси України у королівстві Таїланд. Маркіяна Чучука призначено Надзвичайним і Повноважним послом України в королівстві Таїланд. Відповідний указ № 509/2008 від 3 червня 2008 року про це підписав Президент України Віктор Ющенко.
Дата: 05 Червень 2008 15:17 Детальніше...


Василь Онутчак став мером Яремчі
ПолітикаПереглядів:30
У гірському місті Яремча Івано-Франківської області відбулися вибори міського голови.
— Голосували без ексцесів, — каже голова територіальної виборчої комісії Микола Шегрин, 45 років. — Найбільшу кількість голосів набрав висуванець від НУ-НС 49-річний Василь Онутчак — 6092.
Дата: 05 Червень 2008 13:15 Детальніше...


Ярослав Гуменюк: «В БЮТі дисципліна і порядок»
ПолітикаПереглядів:25
Вже два тижні Івано-Франківська міська рада працює повним складом. Адже, як ми писали в попередніх номерах, територіально-виборча комісія, яка не збиралася майже рік, все ж таки зібралася і поповнила депутатський склад сімома депутатами, які 19 травня прийняли присягу, правда, без присутності міського голови Віктора Анушкевичуса.
Дата: 05 Червень 2008 13:01 Детальніше...


Володимир Стасюк: «Опозиція — це розумна противага…»
ПолітикаПереглядів:28
Останні кілька тижнів у Івано-Франківській міській раді були доволі напруженими. Після сумнівного проведення у міськраду семи депутатів‑опозиціонерів у фракції БЮТ та «Наша Україна» в раді нібито створилася «конституційна» більшість в дві третини голосів, яка може навіть оголосити недовіру міському голові і в місті можуть розпочатися дочасні вибори. У всіх, хто слідкує за цими подіями, ледь не щодня виникають запитання. Як є і що буде далі? Чого тепер вимагатимуть депутати і які їхні подальші дії?
Дата: 29 Тра 2008 12:23 Детальніше...


Через несанкціонованих лісорубів страждають карпатські курорти
ПолітикаПереглядів:34
26 травня горе-лісоруби спричинили порив повітряної лінії електропередач 10 кВ., внаслідок чого електропостачання було припинено в курортному селі Поляниця Яремчанської міськради.
Як виявив огляд місця події, проведений працівниками Яремчанського РЕМ, причиною такої аварії стало дерево, яке під час падіння зламало анкерну опору.
Дата: 29 Тра 2008 09:27 Детальніше...


27 сесія міської ради продовжить свою роботу 28-го травня
ПолітикаПереглядів:46
27 сесія міської ради продовжить свою роботу 28-го травня.
Дата: 27 Тра 2008 12:57 Детальніше...


В Івано-Франківському краєзнавчому музеї скандал: тут не вберегли безцінний історичний експонат
ПолітикаПереглядів:57
Ще 18 травня, у день музеїв України безслідно зник бронзовий водолій XII століття. Цю спеціальну посудину використовували для зберігання ароматичних речовин у родині галицького князя Ярослава Осмомисла.
Дата: 26 Тра 2008 13:34 Детальніше...


Сьогодні керівники області вручили ключі від нової хати багатодітній матері з Придністров’я
ПолітикаПереглядів:62
23 травня голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук та голова обласної ради Ігор Олійник вручили ключі від цегляного будинку з меблями, купленого коштом спонсорів (83 тисячі гривень) матері 6 дітей з села Далешево Городенківського району Галині Абрам’юк, яка виховує дітей без чоловіка (покинув три роки тому).
Дата: 23 Тра 2008 15:03 Детальніше...


«Народна самооборона» стала партією
ПолітикаПереглядів:62
20 травня в Івано-Франківську відбулася прес-конференція представників «Народної самооборони» Ольги Білінської та Олега Любінця. Вони повідомили, що 16 травня на з’їзді політичної партії «Вперед, Україно» було прийняте одноголосне рішення про перейменування партії «Вперед, Україно» у «Народну самооборону».
Дата: 23 Тра 2008 12:55 Детальніше...


«Прикарпаттяобленерго» встановило в Івано-Франківську новий трансформатор
ПолітикаПереглядів:53
Така необхідність була зумовлена наростаючим дефіцитом потужностей в обласному центрі, який призводив до погіршення якості електроенергії, аварійних знеструмлень тощо.
«У час максимального навантаження на мережі, який припадає на зимові місяці, - пояснює заступник технічного директора ВАТ Роман Кумгир, - обидва трансформатори підстанції працювали «на межі» своїх показників. У такому випадку не було можливості ні приєднати нових споживачів, ні вивести обладнання у ремонт».
Дата: 22 Тра 2008 15:00 Детальніше...


Безголів'я
ПолітикаПереглядів:62
Цього тижня Івано-Франківська міськрада, зігнорувавши незгоду міського голови, продовжила 27-му сесію. Віктор Анушкевичус не захотів брати участі в засіданні, назвавши його нелегітимним. Тим не менше, у понеділок відбулася процедура поповнення депутатського корпусу сімома новими депутатами від БЮТ і "Нашої України", а у вівторок було ухвалено низку рішень.

Конфлікт у міській владі обласного центру, схоже, затягується у гордіїв вузол, який буде можливо тільки розрубати.
Дата: 22 Тра 2008 08:28 Детальніше...


Нацбанк офіційно "опустив" долар
ПолітикаПереглядів:60
Національний банк України встановив на 22 травня офіційний курс гривні на рівні 4,85 грн/$1.
Цей курс майже на 4% відрізняється від офіційного курсу 5,05 грн/$1, що утримувався в країні незмінним з 21 квітня 2005 року.
Дата: 21 Тра 2008 21:41 Детальніше...


Сьогодні відновила свою роботу 27-ма сесія Івано-франківської міської ради. Cесія відбувається без участі міського голови
ПолітикаПереглядів:55
Сьогодні відновила свою роботу 27-ма сесія Івано-франківської міської ради. Депутати планують розглянути фінансовий, приватизаційний та земельний блоки питань. Всього в порядок денний внесено близько 50-ти проектів рішень.
Дата: 20 Тра 2008 14:36 Детальніше...


6 нових депутатів від фракції БЮТ та "Наша Україна" присягнули на вірність громаді нині у сесійній залі Івано-Франківської міськради
ПолітикаПереглядів:76
6 нових депутатів від фракції БЮТ та "Наша Україна" присягнули на вірність громаді нині у сесійній залі Івано-Франківської міськради. Щоправда, процедура офіційної реєстрації відбувалася нетрадиційно - без міського голови Віктора Анушкевичуса.
Дата: 19 Тра 2008 14:42 Детальніше...


Попередня Сторінка-->
Хочете поставити запитання меру і отримати відповідь на нього в телеефірі?

Надсилайте листи із запитаннями на адресу студії: вул. Галицька, 22, ТРК “Вежа” із позначкою програма “ГАРЯЧА ТРІЙКА”. Або телефонуйте у робочій час за номером 77-61-28.
І, звісно ж, можете залишати свої запитання до міського голови ТУТ.

Щосуботи о 18:30 на каналі 3-я студія дивись програму "ГАРЯЧА ТРІЙКА". Повтор програми у неділю о 8:20.
Програма на сьогодні:
1:00Музичні подорожі
7:00Інформаційна програма (Голос Америки)
8:00"Підйом" з Георгієм Жужунадзе
8:05Економічні новини
8:30"Рідне місто"
8:45, 9:45, 10:45, 11:45, 12:45, 13:45, 14:45, 15:45, 16:45, 17:45Новини (Вежа)
8:55, 10:55, 11:55, 14:55, 16:55, 17:55, 20:55, 21:55Дитяча програма “Тілі-мілі-трямдія”
9:00"Неймовірні новини"
9:25"Привіт шефу!"
9:30"Рідне місто"
10:05Економічні новини від РБК
10:20“На здоров"я”
11:00Огляд місцевої та всеукраїнської преси
11:30"Рідне місто"
12:00День на “Вежі” з Тетяною Турчин
12:05Економічні новини від РБК
12:30"Рідне місто"
13:00"Неймовірні новини"
13:05Економічні новини від РБК
13:40Музична новина
15:05Економічні новини
15:20“Цей день в історії”
15:30“Корисна порада”
16:05“Юридичний вісник”
18:00"Неймовірні новини"
18:05Економічні новини
18:15Інформаційна програма (Голос Америки)
18:45Інформаційна програма (Голос Америки)
19:00“Таємниці імені”
19:20“На здоров"я”
19:35“Діалоги з Михайлом Маланюком”
20:00“Сон-дрімота” (казка для дітей)
20:30"Рідне місто"
21:00"У всіх на слуху"
22:10“Таємниці імені”
22:30"Рідне місто"
23:00Інформаційна програма (Голос Америки)


Новини УНІАН:
завантаження...


ОПИТУВАННЯ
Яку форму правління ви хотіли б бачити в Україні?
Президентську
Парламентську
Президентсько-парламентську
Парламентсько-президентську
Байдуже яку, лише б влада була сильною
Мене не цікавить політика
[Всього голосів: 58]
[Архів Опитувань]

РЕДАКЦІЙНИЙ СТАТУТ
ТРК «ВЕЖА»


Карпати:



натисніть для збільшення

завантаження...
Пошук новин

> ТРК "Вежа"
Google

Календар новин
Червень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Щоденна історія

1895 - у Франції відбулися перші у світі автомобільні перегони;

1996 - Леонід КУЧМА заявив про завершення вивезення стратегічної ядерної зброї з України до Росії.

Детальніше...





Погода:


Наші партнери:














Наша кнопка:


Привіт, Гість
Увійти
Ідентифікація
Я забув свій пароль
Зареєструватись

НОВИНКИ САЙТУ:
Телефонні коди населених пунктів України


Детальніше...


ЦІКАВЕ ВІДЕО
Загрузка...


Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці. Редакція може не поділяти думку авторів. Редакція залишає за собою право редагувати надані матеріали. У разі передруку матеріалів гіперпосилання на "ТРК Вежа" обов'язкове.
Powered by ReloadCMS 1.2.6
© 2004-2007 ReloadCMS Team








  
3.318