This version of the page http://ukraine.usaid.gov/ukr/events.shtml?y=2007&m=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
USAID/Україна - Календар подій
Ви знаходитесь тут: > Календар подій
 Початок 
 Про нас 
 Програми 
 Новини та події 
 Досягнення 
 Публікації 
 Типові питання 
 Карта сайту 

Календар подій

   Україна
  • Економічне зростання
  • Демократія та самоврядування
  • Охорона здоров'я та соціальний сектор
  • Протидія корупції
  • Альянси для потреб розвитку (GDA)
  • Окремі завдання
   Молдова
   Білорусь

Карта діяльності

Перейти до карти діяльності>>>

Календар подій

Липень 2007
Пн 29162330
Вт 310172431
Ср 4111825 
Чт 5121926 
Пт 6132027 
Сб 7142128 
Вс18152229 
<<Червень Серпень>>
Вибiр подiй за сектором:      Вибiр подiй за областю: 

Липень 1 - Липень 13, Проект «У-МЕДІА», проведення 3-ї Міжнародної літньої школи медіа права, Київ.

Липень 2, Проект «У-МЕДІА», конференція "Право та ЗМІ. Вибори і мас-медіа", Київ.

Липень 2 - Липень 3, Українська освітня програма реформ, Освітній семінар "Складання бюджетів на муніципальні програми: практичні аспекти, міжнародний досвід", Сімферополь.

Липень 2 - Липень 6, Доступ до кредиту в Україні, Програма «Атестований іпотечний кредитор», курс 2 підготовки тренерів, Київ.

Липень 2 - Липень 27, Проект «Разом до Здоров‘я», Тренінг та просвітницькі заняття з планування сім’ї/репродуктивного здоров’я (ПС/РЗ) для медичних працівників та фармацевтів Львівської області.

Липень 4 - Липень 27, Проект «Разом до Здоров‘я», Тренінг та просвітницькі заняття з планування сім’ї/репродуктивного здоров’я (ПС/РЗ) для медичних працівників та фармацевтів Харківської області.

Липень 5, Українська освітня програма реформ, Круглий стіл "Інфраструктура аграрних ринків в Україні. Роль сільськогосподарського дорадництва у її становленні та розвитку", Суми.

Липень 5, Українська освітня програма реформ, Засідання Національного прес-клубу реформ "Як вирішуються в Україні зернові проблеми?", Київ.

Липень 5, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Досвід використання енергії та новітніх технологій з енергозбереження у міському господарстві", Миколаїв.

Липень 5, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Проблеми реформування житлово-комунального господарства та врегулювання тарифів", Чернівці.

Липень 5, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Кращі регіональні практики організації роботи комунальних служб місцевої ради", Полтава.

Липень 5, Проект місцевого економічного розвитку, IV засідання Експертного комітету, Ізюм Харківської, обл.

Липень 5 - Липень 6, Проект "Україна: верховенство права", Конференція для голів судів та керівників апарату суду "Взаємодія голови суду із керівником апарату суду з питань організації діяльності суду та діловодства в суді", Львів.

Липень 5 - Липень 7, Проект «Разом до Здоров‘я», Тренінг з планування сім’ї/репродуктивного здоров’я (ПС/РЗ) для фармацевтів, Полтава.

Липень 9 - Липень 10, Українська освітня програма реформ, Освітній семінар "Складання бюджетів на муніципальні програми: практичні аспекти, міжнародний досвід", Львів.

Липень 9 - Липень 13, Програма «Родина для дитини», Тренінг з питань захисту прав дитини для фахівців з нових пілотних регіонів, Київ.

Липень 9 - Липень 14, Проект «Разом до Здоров‘я», Тренінг та просвітницькі заняття з планування сім’ї/репродуктивного здоров’я (ПС/РЗ) для медичних працівників та фармацевтів, Луцьк, Волинська oбласть.

Липень 10, Українська освітня програма реформ, Засідання Національного прес-клубу реформ "Чи зберігаються за Україною перспективи вступу до СОТ?", Київ.

Липень 10, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Підтримка підприємництва та практика дотримання регуляторного законодавства місцевими радами", Ужгород.

Липень 10, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Професіоналізм та службова етика", Харків.

Липень 10, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Шляхи вирішення соціально-економічних питань у місті Умань", Черкаси.

Липень 10, Проект «Ініціатива сприяння кредитуванню», форум щодо індексу плаваючих процентних ставок, Київ.

Липень 10, Проект місцевого економічного розвитку, ІІ засідання Експертного комітету, Цюрупінськ, Херсонської обл.

Липень 10 - Липень 12, Визначення політики з питань здоров’я, тренінг з питань добровільного консультування та тестування (ДКТ) для лікарів кабінетів «Довіра» Черкаської області, Черкаси.

Липень 11, Проекту «Розвиток ринків капіталу», Круглий стіл на тему "Саморегулівні організації професійних учасників фондового ринку: роль, проблеми та стратегія розвитку", Київ.

Липень 11, Доступ до кредиту в Україні, семінар «Структуровані фінанси: цінні папери, забезпечені іпотекою, та сек’юритизація», Київ.

Липень 11, Проект "Україна: верховенство права", Круглий стіл "Хід виконання закону України "Про доступ до судових рішень", Київ.

Липень 11, Проект «Ініціатива сприяння кредитуванню», семінар на тему «Сек’юритизація, структуровані іпотечні облігації та звичайні іпотечні облігації», Київ.

Липень 11 - Липень 13, Проект місцевого економічного розвитку, Семінар для фахівців із залучення прямих іноземних інвестицій, цикл ІІІ, Київ.

Липень 12, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Розвиток малого і середнього бізнесу та проблеми формування середнього класу в Україні", Запоріжжя.

Липень 12, Проект місцевого економічного розвитку, VI засідання експертного комітету, Первомайськ, Миколаївської обл.

Липень 12 - Липень 14, Проект «У-МЕДІА», семінар "Мистецтво новин", Одеса.

Липень 13, Українська освітня програма реформ, Прес-тур "Луганський досвід впровадження сучасних перинатальних технологій", Луганськ.

Липень 13, «Преодоление стигмы и дискриминации, связанных с ВИЧ-инфекцией и СПИДом»

Липень 15 - Липень 16, Проект «У-МЕДІА», тренінг із журналістських розслідувань, Тернопіль.

Липень 16, Проект «У-МЕДІА», тренінг "Ефективний моніторинг висвітлення виборчих кампаній в медіа", Київ.

Липень 17, Українська освітня програма реформ, Круглий стіл "Кращі практики багатогалузевих підходів до профілактики ВІЛ/СНІДу серед молоді", Львів.

Липень 17, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Впровадження енергозберігаючих технологій у міському господарстві", Вінниця.

Липень 17, Проект місцевого економічного розвитку, ІІІ Засідання експертного комітету, Конотоп, Сумської обл.

Липень 18, Проект «Розвиток ринків капіталу», Круглий стіл на тему «Централізація депозитарної системи України як вимога часу», Київ.

Липень 18, Українська освітня програма реформ, Освітній семінар "Можливості лізингу для розвитку підприємництва в Україні", Хмельницький.

Липень 18, Проект місцевого економічного розвитку, ІІІ засідання ЕК, Вишневе, Київської обл.

Липень 18 - Липень 19, Проект «Разом до Здоров‘я», Тренінг та просвітницькі заняття з планування сім’ї/репродуктивного здоров’я (ПС/РЗ) для медичних працівників та фармацевтів, Дніпропетровськ.

Липень 19, Українська освітня програма реформ, Круглий стіл з удосконалення українського законодавства з питань протидії корупції в Україні, Київ.

Липень 19, Визначення політики з питань здоров’я, круглий стіл із застосування кращих світових практик у наданні соціальних послуг ВІЛ позитивним та дітям, уразливим до ВІЛ, Київ.

Липень 19, Проект "Розширення навчальних послуг та дорадчої допомоги", фахова майстерня на тему: "Діловодство в органах місцевого самоврядування", Тернопіль.

Липень 19, Проект місцевого економічного розвитку, ІІІ Засідання експертного комітету, Суми.

Липень 20, Проект сприяння торгівлі та інвестиціям, круглий стіл для журналістів з питань боротьби з корупцією, Київ.

Липень 20, Українська освітня програма реформ, Круглий стіл "Кращі практики багатогалузевих підходів до профілактики ВІЛ/СНІДу серед молоді", Донецьк.

Липень 20, Проект «Ініціатива сприяння кредитуванню», прес-конференція з випуску облігації місцевої позики, Львів.

Липень 20 - Липень 21, Проект «У-МЕДІА», тренінг із журналістських розслідувань, Рівне.

Липень 20 - Липень 22, Проект «У-МЕДІА», перший модуль Школи менеджменту для невеликих газет, Київ.

Липень 22 - Липень 23, Проект «У-МЕДІА», тренінг із журналістських розслідувань, Львів.

Липень 23 - Липень 25, Ініціатива з верховенства права, Семінар для партнерських організацій: "Налагодження зв’язків з громадськістю в громадських організаціях, Київ.

Липень 24, Проект «Разом до Здоров‘я», Семінар «Разом», присвячений стратегічному плануванню активностей з комунікативних змін поведінки у м.Вінниця.

Липень 24, Проект «Разом до Здоров‘я», Оголошення конкурсу грантів для НДО Вінницької області, Вінниця.

Липень 24, Проект місцевого економічного розвитку, ІІІ Засідання ЕК, Нова Каховка Херсонської обл.

Липень 25, Проект місцевого економічного розвитку, Pозширене засідання Експертного комітету, Лисичанськ, Луганської обл.

Липень 25, TIBA, Круглий стіл «Наслідки вступу України до СОТ для підприємств малого та середнього бізнесу», Севастополь.

Липень 26, Проект місцевого економічного розвитку, Розширене засідання Експертного комітету, Ізюм, Харківської обл.

Липень 27 - Липень 28, Проект «У-МЕДІА», тренінг із журналістських розслідувань, Запоріжжя.

Липень 27 - Липень 29, Проект «У-МЕДІА», перший модуль Школи журналістики для невеликих газет, Київ.

Липень 29 - Липень 30, Проект «У-МЕДІА», тренінг із журналістських розслідувань, Сімферополь.

Липень 31, Проект місцевого економічного розвитку, Розширене засідання Експертного комітету, Рубіжне, Луганської обл.

Початок | Про нас | Програми | Новини та події | Досягнення | Публікації | Посилання | Типові питання | Карта сайту
Вакансії | Інформація для партнерів | Наші контакти


Цей сайт створений та підтримується Агентством США з міжнародного розвитку, Київ, Україна
Останнє оновлення: травень 2008 року