This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/view.php?links=2648 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Прес-центр
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

Президент Віктор Ющенко взяв участь в тактико-спеціальному навчанні оперативно-рятувальних сил МНС.               Найближчим часом в Україні буде створено спеціальний авіаційний загін для боротьби із пожежами - Віктор Ющенко.               Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк відкрив у Львові виставку тактильних фотокартин.                      У червні в Україні спостерігатиметься дефляція на рівні 0,7 відсотка, прогнозує Юлія Тимошенко.               У Берліні 16-17 червня відбудеться засідання українсько-німецької групи високого рівня з питань економічного співробітництва.               Конституційний Суд відмовив у відкритті провадження за поданням Президента щодо постанови уряду "Про деякі питання Державної іпотечної установи" - прес-служба Кабміну.               НАТО не має наміру розміщувати військові бази в Україні або втручатися в конфлікти на пострадянському просторі - Генеральний секретар Альянсу Яап де Хооп Схеффер.               У травні поточного року забезпечено рекордну суму надходжень за всю історію ДПА України - 13,2 млрд грн.               СБУ та МВС України розпочали загальнодержавну операцію з припинення незаконного обігу трамадолу.               Міністр вугільної промисловості України Віктор Полтавець не виключає, що шахта імені Карла Маркса відновить роботу.               З 1 січня 2009 року буде підвищено оплату праці адвокатів, які надають громадянам безкоштовну правову допомогу в кримінальних справах - Мін'юст.               У червні очікується експорт української соняшникової олії на рівні 50-60 тис тонн - "Укроліяпром".               За прогнозами УАК найближчим часом в Україні очікується різке падіння внутрішніх цін на зерно.               Через дощі та грози в наступні дні спека в Україні спаде - Укргідрометцентр.              


 

ЛЕОНІД КАДЕНЮК ЗАЯВЛЯЄ ПРО ГОТОВНІСТЬ ІЩЕ РАЗ ЗДІЙСНИТИ ПОЛІТ У КОСМОС

КИЇВ, 23 листопада. /Яна Лемешенко - УКРІНФОРМ/. Перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк готовий полетіти у космос іще раз. Про це він сказав на прес-конференції в УКРІНФОРМі, присвяченій10-річчю польоту першого космонавта незалежної України на космічному кораблі Space Shuttle Columbia.
За словами Каденюка, він постійно тримає себе у належній спортивній формі. "Три -чотири рази на тиждень бігаю по 10 кілометрів", - підкреслив космонавт.
Л.Каденюк відзначив, що кожна хвилина його польоту була експериментом. У стані невагомості "все зовсім по-іншому". Незважаючи на те, що всіх відбирають однаково абсолютно здоровими, не кожен може перенести цей стан. "Будучи в космосі, я зрозумів, що все, що створено на землі, не обійшлося без зовнішнього вищого розуму. І людський організм був створений таким чином, щоб людина могла освоювати космос", - висловив думку космонавт.
Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливого розмноження живих організмів у космосі, Леонід Каденюк зазначив, що вважає можливим не лише розмноження, а й народження людини.
Довідка. З 19 листопада по 5 грудня 1997 р. у складі екіпажу космічного корабля "Колумбія" здійснив політ перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк. Він виконував широкий спектр робіт відповідно до протоколу Спільного українсько-американського експерименту, завданням якого було дослідити вплив мікрогравітації на ріст і розвиток рослин. У квітні 2007 року в Києві вийшло науково-довідкове видання "Рослини в космосі" на основі матеріалів, зібраних під час польоту.
Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio