§ Профспілка§ Навчання§ Стипендія§ Гуртожитки§ Оздоровлення§ Соціальні програми
Новини
Законодавча база документів
Фотоархів
Питання та відповіді
Депутатська группа
Корисна інформація
Преміювання, матеріальна допомога
Головна Стипендія Преміювання, матеріальна допомога

Преміювання

Для преміювання студентів за успіхи в навчанні, участь у громадській, спортивній та науковій діяльності.  Максимальний розмір премії з 01 січня 2008 року , як правило, до 500 грн. За рішеням стипендіальної комісії університету максимальний розмір премії може бути збільшений до 600 грн.
Матеріальна допомога

Для надання матеріальної допомоги студентам, які її потребують; надається, як правило, не частіше одного разу на календарний рік на підставі особистої заяви та доданих до неї відповідних підтверджуючих документів.

Розмір матеріальної допомоги з 01 січня 2008 року становить, як правило, до 550 грн.
 
В особливих випадках (смерть одного з батьків, народження дитини і т.і.) розмір матеріальної допомоги з 01 січня 2008 року становить, як правило,  600 грн. В такому випадку нарахування коштів здійснюється з централізованого фонду соціальної допомоги університету на підставі наданих документів.
 
Матеріальна допомога може надаватися на оздоровлення студентів, аспірантів з метою часткової компенсації вартості путівок в санаторії, санаторії-профілакторії, пансіонати, оздоровчо-спортивні табори. В такому випадку матеріальна допомога може надаватися не частіше одного разу на календарний рік.
  • Заява на отримання матеріальної допомоги в університеті
  • Заява на отримання матеріальної допомоги на факультеті (інституті)
  • Заява на отримання матеріальної допомоги у профкомі студентів

© Профком студентів НТУУ "КПІ"
Профспілка працівників освіти і науки м. Києва.
Всі права захищені законодавством України.