This version of the page http://shop.bambook.com/scripts/inter.show?iid=1223 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-12. The original page over time could change.
- Інтернет-магазин Бамбук
українською по-русски
Вкажіть email та пароль:
   
Реєстрація
Кіл-ть: 0 шт.
Знижка: 0%
0.00 грн.

Прайс-лист музики
 
Розширений пошук Путівник Форум

Пошук по каталогу

Докладніше
Датське підвір'я
1956 - Народився Ренді Роадс (Randy Rhoads) (1956-1982), гітара (Ozzy Osbourne).

1997 - Помер Булат Шалвович Окуджава (9.05.1924-1997), поет, бард.
Продовження
НОВИНИ
Музика в трубі
Компанія Apple випустила айфони (iPhone) другого покоління. Презентація продукту пройшла на конференції в Сан-Франциско. Новий айфон, представлений особисто Стівом Джобзом (Steve Jobs), буде дешевше телефону 1-го покоління і підтримувати мережі 3G, а також мати убудовану GPS-систему. У промові до учасників конференції, Джобз сказав, що приступність для споживача - основний пріоритет у виробництві телефону.
Опубліковано: 11.06.2008 18:17


Лілі Аллен зніметься в 'вампірському' фільмі
Популярна британська поп-виконавиця Лілі Аллен (Lily Allen) виступить у новому амплуа: співачка прийняла запрошення знятися в трешевому фільмі «Lesbian Vampire Killers» режисерів Меттью Хорна і Джеймса Кордена. Роль буде епізодичною, але яскравою – Лілі зіграє вампірку-лесбіянку.
Опубліковано: 05.06.2008 17:49


Розкрадачі гробниць
Прах Курта Кобейна (Kurt Cobain), що зберігала у своєму будинку його вдова Кортні Лав (Courtney Love), здається, украдений. У всякому разі, так каже Кортні. Справа ускладнюється тим, що, як запевняє Лав, ніхто не знав, де зберігалися останки музиканта.
Опубліковано: 04.06.2008 18:15


Асталавіста, Шірлі
Вокалістка The Garbage Шірлі Менсон (Shirley Manson) зіграє в другому сезоні серіалу "Термінатор. Хроніки Сари Коннор". Співачці не дісталася головна роль, однак передбачається, що в роботі над створенням образа Кетрін Уївер (Catherine Weaver), у фільмі - голова корпорації Cyberdine, - талант Шірлі розкриється по максимуму.
Опубліковано: 02.06.2008 17:58


Червень, 2008 Архів новин
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Музика
Українська музика
Easy listening
New Age
Авторська пісня, романси та шансон
Балади
Блюз та Соул
Джаз
Духовна музика
Електронна музика
Естрадна музика
Інструментальна музика та музика для бальних танців
Караоке
Класична музика
Молодіжна танцювальна музика
Музика для релаксаціи
Музика та казки для дітей
Мюзікли та рок-опери
Поп музика
Поп-Рок та Бріт-Поп
Реп / Хіп-Хоп
Ретро
Рок музика
Саундтреки
Фанк та Реггі
Фолк

Аксесуари
CD-плеєри
MP3 CD плеєри
Автомагнитола MP3-CD
Аксесуари для комп'ютерної техніки
Аксесуари фірми "Case Logic" для авто
Альбоми для CD
Аудіокасети
Аудіо-плеєри
Гарнітури
Диктофони
Мікрофони
Навушники
Системи для домашнього зберігання CD, аудіокасет та DVD
Сумки, альбоми, папки для CD, DVD та мінідисків
Сумки для CD, CD-плеєрів, аудіо касет, касетних плеєрів та DVD плеєрів
Фото/відео аксесуари


Інтерв'ю
Повернутися назад
«GOGOL BORDELLO» - КУЛЬТУРНИЙ УРАГАН
інтервью з газети "Кіевскій Телеграфъ"
Після 28 червня, дня, коли в Києві виступила культова нью-йоркська група «Gogol Bordello», стало ясно, що відтепер місцеве музичне літочислення буде поділятися на ДО і ПІСЛЯ цієї події. Те, що побачили того дня кияни, походило на ураган, цунамі, тайфун або на всі разом узяте. Яскрава суміш панк-року із сербським і гуцульським фольклором плюс дика енергія, що виходила від музикантів, зробили свою «чорну» справу – публіка була взята в полон без бою. Ну і коли з'явилася можливість поговорити з лідером «Gogol Bordello», колишнім киянином, Євгенієм Гудзєм, у першу чергу я запитав у нього от що:

- Чому ви, живучи в Нью-Йорку, звернулися до східно-європейської культури і граєте музику, яку, за великим рахунком, повинні б грати місцеві хлопці?

- Ну, це почалося не в Нью-Йорку. Я з дитинства відчував якийсь скажений колорит етнічної музики, циганської і гуцульської. Це вже тоді було частиною мого світу. До тієї мозаїки, з якої і з'явився «Gogol Bordello», згодом приєдналися враження від «Sonic Youth», що грали в Києві в 89-му і залишили незгладиме враження, «Колезького Асессора», «Еinsturzende Neubauten», «Birthday Party». Уся ця екстремальна музика, у якій був якийсь сплеск, мене завжди по-своєму захоплювала. Паралельно я все більше і більше заглиблювався в етнічну музику. Інші форми музики не могли задовольнити мій інтерес. Усе, що відбувалося в 90-х, дуже швидко себе вичерпувало. Тому етнічна музика для мене виявилася на подобу глибокої шахти. Я зрозумів, що вона невичерпна, її можна нескінченно бурити. Але при цьому йти від якихось стандартів, що вже зроблені «No Smoking Orchestra», і робити з цього не якийсь набір цитат, а нову музику. Я думаю, це цілком природний хід для будь-якого творчого музиканта. Так що це не пов'язано з моїм переїздом до Нью-Йорку.

Крім Євгенія в групі задіяні музиканти з Росії, Ізраїлю, США і Румунії. Те, що відбувалося на сцені київського клуба «Праски» просто концертом назвати язик не повертається, а описувати нема сенсу – все рівно не вийде. Західні критики називають це «цигансько-дадаїстським кабаре». Група настільки яскраво будує свої виступи, що звернула на себе увага таких грандів світової музики, як Manu Chao і Jim Sclavunos (учасник легендарних «Nick Cave&The Bad Seeds»), що взявся продюсировать перший же альбом групи. А от третім альбомом займається вже Крис Блеквелл – людина, що відкрила Боба Марлі.

- У російській пресі мені зустрілося таке висловлення про «Gogol Bordello»: мовляв, якщо Петро Перший прорубав вікно в Європу, то ви рубаєте культурний тоннель із Заходу на Схід...
- У принципі, на сьогоднішній день цієї місії нам уже неможливо позбавитися. Хоча при створенні групи ми не переслідували такої мети. Вона була створена на якомусь інстинктивному драйві проти того, що відбувається в музиці і культурі. Але склалося так, що західний світ відгукнувся на це саме в такому ключі. І ми раптом виявилися новаторами не тільки в західній рок-музиці. На це так само відгукнулися люди мистецтва і моди. На наші концерти йдуть вісімнадцятирічні люди з гребенями на головах і одночасно з ними ті, хто раніше ходив на рейви. Тобто в культурі відбуваються якісь мутації, зміна полярності з Заходу на Схід. І ми в цій ситуації даємо визначений напрямок. І найголовніше, що група заряджена позитивною енергією, тому що весь Захід, не тільки Америка, заряджений негативною. Так що якоюсь мірою це висловлення справедливе.

Так чи інакше, «Gogol Bordello» прорубали свій тоннель до України, і Києва зокрема. Наступна зупинка цього трансконтинентального метро в Україні відбудеться в жовтні. Не пропустіть свій поїзд!

Юрій Никитинський

Опубліковано: 14.07.2003 16:32 Обговорити інтерв'ю у форумі

У магазині також можна придбати:
1. The Best of Nick Cave & the Bad Seeds Cave, Nick & the Bad Seeds
2. Nocturama Cave, Nick & The Bad Seeds
 
РозпродажВсі акційні товари

-30%

Финансово-промышленная интеграция и корпоративные структуры Мировой опыт и реалии России
Ильин М.С., Тихонов А.Г.
-25%

Жития русских святых: месяцеслов
-40%

Деловая этика и регулирование международной коммерческой практики
И. Н. Герчикова
-40%

Качество управления речевым трафиком в телекоммуникационных сетях
Г.В. Горелов, О. Н. Ромашкова и др.
-30%

Организация денежно-кредитного регулирования
Казимагомедов А.А.
-30%

Windows 2000 Active Directory
А. Чекмарев



Книги | Музика | Відео | Електроніка | Форум |