This version of the page http://hpclub.com.ua/chat/hp-books/a-apr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-12. The original page over time could change.
Гаррі Поттер ::: Ukraininan Harry Potter fan-club (UA HPclub)
Остання фраза міні-чату - Написав: Лорд Вельмаг - Четвер, 12 Червня 2008 10:48
Ласкаво просимо у "Мій гарненький будиночок", що знаходиться у "Гогсмід-Диканці". Новий конкурс "Що?Де?Коли?" чекає на вас. Перший, хто правильно відповість на ВСІ запитання, отримає приз! Застереження: підглядати і шукати відповіді в іньернеті заборонені!
 
Остані новини
Джоан Ролінг запросили до Гарварду
3 Відповідей 

США, 09.06.2008., 15:27 / Stupidcelebrities.net / І.Д.

Британська письменниця Джоан Ролінг розповідала гарвардським випускникам про силу та магію.



5 червня Джоан Роулінг відвідала Гарвард. Там письменниця виголосила промову, щоб надихнути випускників. Вона сказала, що новим випускникам слід частіше використовувати свою уяву, щоб досягти висот.

"Талант та можливості приходять разом з відповідальністю," - каже Роулінг. Вона також закликала студентів вправлятися у свої здібностях на незаможних. Вона сказала, що кожна людина має силу змінити світ, і наголосила, що людям не потрібна магія, бо справдешня магія йде зсередини.

На завершення письменниця не забула нагадати, що дуже багато людей з її оточення, де вона мала можливість застосовувати свою внутрішню силу, з легкістю вирвалися із бідності.

З цієї нагоди на церемонії вручення дипломів Джоан Роулінг було нагороджено ступенем почесного доктора писемності (лат. - Litterarum doctor; D.Litt.; Litt.D.).

Автор NASTYA, Середа, 11 Червня 2008 13:45 [ Прочитати все ]
Фото з "Гаррі Поттера" на Licensing International Expo 2008
1 Відповідей 

джерело: SS

Користувачі сайту
SnitchSeeker.com побували днями на виставці Licensing International Expo 2008, де були представлені, окрім іншого, результати праці Warner Bros., а саме продукція, пов"язана з Гаррі Поттером. Хоча вироби стосувалися в основному п"ятого фільму, оформленням стендів служили гігантські фото з "Напівкровного Принца":



  • Стенд у всю довжину
  • Гаррі, Дамблдор, Драко і Снейп
  • Окремо Гаррі та Дамблдор
  • Окремо Драко та Снейп
Там-таки можна було побачити вже знайомі нам картинки з клубочків пряжі. Тепер на фото можна навіть розбірати дещо:


  • Гаррі та Рон
  • Рон
  • Гаррі
  • Люпин
  • Тонкс

Автор S@juka, Середа, 11 Червня 2008 11:05 [ Прочитати все ]
Нове фото Гаррі та Джіні з "Напівкровного Принца"
8 Відповідей 

джерело: SS

В мережу просочилося нове фото з "Напівкровного Принца". Як заведено, спершу не дуже якісне, але цього разу принаймні щось свіженьке (на відміну від фоток тріо у грифіндорській вітальні з різних сторін).
Сьогодні ми отримали знімок, на якому можна бачити обійми Гаррі та Джіні. Я покищо не наважуюся говорити, який саме це епізод, тому судіть самі:



Фото у повний розмір
тут (різниця не дуже відчутна).
Минулого тижня подібним способом було отримано ще кілька кадрів, але ВБ змусили їх видалити, доки самі не оприлюднять їх в нормальній якості. Чекаємо оновлень.

Автор S@juka, Середа, 11 Червня 2008 10:37 [ Прочитати все ]
Історія Джеймса та Сіріуса вже онлайн!
4 Відповідей 

джерело: SS

Той самий пріквел до "Гаррі Поттера", який вчора було продано на аукціоні в Лондоні за 25 тис. фунтів, тепер доступний для прочитання всіма бажаючими. Скани рукопису розміщено на сайті
Waterstone.



Ви ж можете відкрити скани прямо зараз: сторона 1, сторона 2.

Історія з 800 слів переносить нас на чотири роки раніше від початку першої книги про Гаррі Поттера. До народження Гаррі ще три роки, а тим часом його майбутній батько Джемс та хресний батько Сіріус ще є досить легковажними підлітками. У розповіді ми зустрінемо мотик Сіріуса, а також станемо свідками сутички мародерів з поліцейськими.

Якщо вам важко читати почерк Ролінг, SS вже підготували набраний варіант:
[attachment=11693:Waterstone.txt]

Автор S@juka, Середа, 11 Червня 2008 10:15 [ Прочитати все ]
Пріквел до "Гаррі Поттера" продано за 25 000 фунтів
3 Відповідей 

джерело: SS

Як ми повідомляли раніше, Дж.К.Ролінг, попри всі попередні заяви, написала таки невеличку історію, яка описує події до народження Гаррі Поттера.

Листівку, на якій було записано 800 слів пріквелу вчора продали на аукціоні і отримали за неї £25,000 (або майже $48,855), тобто приблизно 60 доларів за одне слово.



Всі виручені кошти підуть на благодійність. Їх отримають організації English PEN та Dyslexia Action (перша займається популяризацією письменництва, а друга опікується людьми, які мають проблеми з читанням через захворювання на дислексію).

Історія Джеймса Поттера та Сіріуса Блека, на відміну від "Казок Барда Бідла" стане доступна для пересічних фанатів Ролінг. Спершу її розмістять на сайті Waterstone, а потім ще і надрукують.


Автор S@juka, Середа, 11 Червня 2008 10:01 [ Прочитати все ]
 
 

Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки, без вказівки джерела, буде покараний до 3-х років заточення у вязниці Азкабан.
www.hpclub.com.ua ©2008