This version of the page http://sian-ua.info/culture/Culture/190363.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
Високий Вал :: Переможниця «Міс Чарівність» отримала 10 тисяч
Останнє оновлення: 20:41 вівторок, 10 червня
З 10-го червня на «Високому Валі» відкрито новий розділ – «V.I.P.-блоги»!                     У четвер, 12 червня, з 13.00 до 14.30 на «Високому Валі» відбудеться Інтернет-конференція з чернігівським мандрівником, кореспондентом «Високого Валу», спецкором «Сіверщини» і «Білої хати» Олександром Волощуком                    
Конкурс
Ви знаходитесь: Культура / Архітектура / Переможниця «Міс Чарівність» отримала 10 тисяч

Переможниця «Міс Чарівність» отримала 10 тисяч

У місті Мена, що на Чернігівщині, відбувся конкурс «Міс Чарівність». У районному конкурсі взяли участь дівчата з міста Мена та сіл Менського району - Макошине, Киселівка, Блистова, Семенівка, Жовтневе.

Удруге за всі роки проведення шоу-конкурсу висновки журі та глядачів співпали.

Титул «Міс Чарівність» виборола представниця Киселівки Маріанна Абрамян. Подібне було дев’ять років тому під час проведення першого конкурсу. Вона ж стала і Міс Глядацьких Симпатій.

Міс «Наше слово»-2008 стала Ольга Лях із Блистови за найдотепніший репортаж для найближчої газети. Оля перемогла й у номінації «Міс Україночка».

Титул «Віце-міс Чарівність» дістався Олесі Маглич із Макошине, котра вразила всіх неймовірним акробатичним етюдом.

Генеральний спонсор конкурсу магазин «Майстер плюс» в особі його власника Василя Кондакова не вагаючись віддав Олесі свій головний титул «Міс «Майстер плюс».

Найоригінальнішим званням «Міс найвіддаленіше село» може похвалитися Тетяна Василець із Семенівки. Вона ж стала і Міс Артистизм та Міс Стиль. Чимало нагород та звань дісталося Євгенії Маринченко з Мени. А журі одностайно назвало її Міс Вишуканість.

Аня Шестак має титул «Міс Грація». Вона ж найбільше сподобалася і страховій компанії «Фортіс», котра віддала Ані своє звання та подарунки.

Узагалі ж під час цьогорічного конкурсу стався справжній зорепад призів. Учасниць нагороджували і представники їхніх територіальних громад, і численні спонсори: Чернігівська торгово-промислова палата, магазин «Лагрос», компанія «Ейвон» та інші.

А найбільший приз дістався, звісно ж, переможниці Маріанні Абрамян. Виконавчий директор ТОВ «Агроресурс-2006» (це підприємство хазяйнує на киселівських землях) Оваєд Крейш преміював Міс Чарівність 10 тисячами гривень.

Хоча шоу тривало п’ять годин, ніхто не нудьгував. Завдяки веселим ведучим Тетяні Руденко та Юрію Чубику, як завжди, неперевершеним цирковій «Фієсті» та танцювальному колективу «Рикошет», нашим співакам. І, звичайно ж, завдяки організаційній роботі всього колективу районного центру дитячої та юнацької творчості, котрий ще раз довів, що для справді талановитих людей нічого неможливого не буває.

Фото: Іван ШУЛЬГА

закрити

Додати коментар:

Реєстрація → Увійти →

Пошта
Знайомства
Радіо
Об'яви
Показати всі сервіси Сховати всі сервіси
  • Пошта
  • Радіо
  • Об'яви
  • Знайомства
Фотоновини

Тут було бидло! Навіть київське. ФОТОрепортаж

Віктор КОШМАЛ

Знайомства
Вік років
JOIN
Погода, Новости , загрузка...
PLAY - интересное видео
Загрузка...
Marketgid
Загрузка...
Укр.нет
Новости КИНО и ТВ РАБОТА И КАРЬЕРА
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...
Свежие вакансии:
Загрузка...
PLAY - интересное видео
Загрузка...
META.UA
Загрузка...
Фраза
07:20

Пасынок Семенюк не знает жалости к украинским звездам . Фото

07:10

Ющенко вставил еще одну палку в колесо Тимошенко

00:10

Самолеты для Буша, Путина и Ющенко. Найдите 10 отличий. Фото

00:05

На Дарнице орудовал насильник со стажем

00:02

Известная группа Zdob si Zdub разбилась в аварии. Происшествие пахнет криминалом

Тижневик "СІВЕРЩИНА"
15:28

Шляхами отамана Галаки

08:27

«Нелюби природи» святкують чергову перемогу ?

07:45

Олег Обушний: «Де стояти новим будинкам, повинна вирішувати громада»

07:42

Ялівщина тривоги нашої

07:39

Заморили матір голодом...