This version of the page http://optima.ua/?1199 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
Optima Telecom :: Internet service

Послуги
 ІНТЕРНЕТ
- ШВИДКІСНИЙ ІНТЕРНЕТ
- ДОСТУПНИЙ ІНТЕРНЕТ
- ОПТИМАЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ
- SMS-IНТЕРНЕТ
- інтернет-офіс (isdn)
- КАРТКИ ІНТЕРНЕТ
 ТЕЛЕФОНІЯ
- для населення
- для організацій
Про компанію
Контакти



наши сайты
поддержка
интернет-статистика
обратная связь
работа

интернет @ почта
имя пользователя

пароль
 

про послугу ціни регламент статистика де придбати
   Інтернет-картки


Інтернет-картки - це зручна послуга вiд "Оптіма Телеком".
Користувачі інтернет-карток отримують потрiбний їм час роботи в Інтернет без оформлення договору на пiдключення.

Інтернет-картки - це кращий вибiр для тих, хто заощаджує свiй час i грошi. Інтернет-картка - прекрасний подарунок. Це також зручна і недорога можливiсть для починаючих користувачiв познайомитися з Інтернет.

Кожна інтернет-картка бере участь у моментальному розиграшi призiв. Купіть картку, просто знiмiть захисний шар з написом ПРИЗ i подивіться, який приз ви виграли.

Ви можете купити інтернет-картку в магазинi, вам не потрiбно приходити в наш офiс для реєстрацiї договору i сплачувати щомiсячну абонентську плату.

Звернiть увагу - користувачам наших iнтернет-карток надається додаткова послуга Зворотній дзвінок (Callback). Користуючись послугою Зворотній дзвінок, ви одержуєте Iнтернет без телефонної похвилинної оплати.
Користувачам послуги Зворотній дзвінок не налічується телефонна похвилинна оплата пiд час роботи в Iнтернет - з'єднання встановлюється з нашої сторони.

УВАГА ! Iнструкцiї з настроювання послуги "Зворотній дзвінок" дивіться тут.

На цьому серверi власники інтернет-карток можуть подивитися статистику з'єднань i iнформацiю про те, скiльки часу, гарантованого покупкою картки, вони уже використали. Для цього потрiбно підключитися по цій картці та ввiйти в роздiл "Статистика"

Чим зручнi інтернет-картки "Оптіма Телеком":
  • Не потрiбно оформляти договiр
  • Відсутня абонентська плата
  • Безкоштовна послуга Зворотній дзвінок (Callback) - пiд час роботи в Iнтернет ви не сплачуєте телефонну похвилинку
  • Швидкiсть з'єднання - до 56 Кбіт/с
  • Гарантована анонiмнiсть користувача
  • Цiлодобова технiчна пiдтримка
  • Ви самi вибираєте час початку використання картки
  • Вiдсутнiсть процедури реєстрацiї через Iнтернет
  • Можливiсть одночасної роботи з рiзних карток
  • Кожна картка бере участь у моментальному розиграшi призiв
  • Інтернет-картка - прекрасний подарунок
Ми пропонуємо кілька видів карток:


Картки на 2, 5, 10 та 25 годин

По годинним карткам "Оптіма Телеком" час з 0:00 до 8:00 враховується по вдвічі меншому тарифу. Наприклад, по картці 10 годин ви зможете отримати від 10-ти до 20-ти годин доступу в мережу інтернет, в залежності від часу використання карти.

Картки на фiксовану кiлькiсть годин зручнi для тих, хто хоче працювати в мережi в будь-який час на добу. Час, оплачений карткою, можна використовувати вiдразу або вроздрiб тодi, коли це потрiбно її власниковi. Картка дiє протягом 6 мiсяцiв iз дня першого з'єднання з мережею.



5 Вечорiв

Картка дозволяє працювати в Iнтернет з 20.00 до 9.00 протягом 5 будь-яких вечорiв (необов'язково пiдряд). Картка дiйсна протягом 6 мiсяцiв iз дня активацiї.
Таку картку вигiдно купувати в тому випадку, якщо ви хочете самi вибирати вечори, коли вам зручно попрацювати в Інтернет.



5 Вечорків

Аналог картки "5 вечорів", але з іншим часовим інтервалом. Картка дозволяє працювати в Інтернет з 18.00 до 23.00 протягом 5 будь-яких вечорів (необов'язково підряд). Картка дійсна протягом 6 місяців із дня активації.



5 Ночей

Картка дає доступ с 23.00 до 8.00 у будь-які 5 ночей (необов'язково пiдряд) протягом 6 місяців iз дня активацiї.
Ця картка зручна для тих, кто працює в Інтернет час від часу, і тому їм невигідно сплачувати цілий місяць роботы. Придбавши такую картку, вы зможете самі обирати ночі, коли вам зручно працювати в Інтернет.



Оптимальні карти

Оптимальні карти призначені для оплати за послугу Доступний Інтернет і деякі інші послуги.
Зареєструвати послугу Доступний Інтернет можна в режимі on-lіne без відвідування нашого офісу. Подробиці дивіться в розділі Доступний Інтернет.
Карти випускаються номіналами 20 і 50 гривень.


2 днi

Карта надає право роботи в мережі інтернет в будь-які 2 доби (з 0:00 до 20:00) на протязі 6 місяців з моменту першого з'єднання з мережею. Сумарний час роботи в Інтернет кожної доби не може перевищувати 6 годин.




5 днiв

Карта надає право роботи в мережі інтернет в будь-які 5 діб (з 00:00 до 24:00) на протязі 6 місяців з моменту першого з'єднання з мережею. Сумарний час роботи в Інтернет кожної доби не може перевищувати 6 годин.



copyright © Optima Telecom