This version of the page http://1plus1.tv/tsn_news/?ID=48467 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
1plus1.tv Новини ТСН
















SEOкомпьютерная техникаобяьвлениябарахолканоутбукМобильные телефоныфотоаппарат компьютерная техника




  
У сербському Белграді останні приготування до відкриття першого півфіналу Євробачення


    Автор: Олена Єремєєва
    Оператор: Володимир Остапенко

Господарі обіцяють вразити телеглядачів оригінальною ідеєю сцени та незвичними гостями. Так, відкривати сьогоднішнє шоу має третя ракетка світу - тенісист Новак Джокович. За добу змінилися і ставки на фаворитів першого півфіналу.

Белград стоїть на злитті двох річок. Тому дизайн сцени цьогорічного Євробачення - це ніби Сава та Дунай, які з'єднуються в єдине ціле.Попри таку гармонійну концепцію на конкурсі запахло смаленим.

Зі сцени повіяло порохом: піротехніка на пісенному змаганні нині в моді. А ще чимало країн вдалися до сценарних вигадок та нестандартного вибору виконавців.

Країни-учасниці були щедрими й на заскладні декорації. Аби їх змінити між виступами учасники мають лише 40 секунд. Ось розбирають штучну складену кригу для виступу Євгена Плющенка під час номеру Діми Білана. Ледь встигають. А тут іще проблеми з музикою.

Російській делегації від початку не таланить. Після першої репетиції на Белградській сцені майже повністю змінили номер: якщо з кригою якось встигали, то драбина, якою Білан мав підійматися, на тлі скрипки Страдіварі, з залу виглядала геть недоладною.

Дехто з оглядачів припускає, що пригоди росіян у Сербії - це продумані рекламні трюки не новачків у шоу-бізнесі. Росіянин і надалі серед фаворитів сьогоднішнього, першого півфіналу. Але ставки на Білана, які роблять журналісти, трохи знижуються: першою позицією він вже поступився Греції.



 Новини ТСН
 Архів новин ТСН



   Початок роздiлу
   На головну
   На початок сторiнки
Зворотний зв'язок 
Версiя для друку 
Завантажити телепрограму