This version of the page http://uzhgorod.net.ua/news/26629?o=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-10. The original page over time could change.
УЖГОРОД.net.ua - ЖАХЛИВА СМЕРТЬ НА ЧУЖИНІ
Сьогодні, 10 червня 2008, вівторок (07:30)

ГОЛОВНА СТОРІНКА

ПОЛІТИКА
СОЦІУМ
ЕКОНОМІКА
КРИМІНАЛ
СПОРТ
КУЛЬТУРА
Н. СИТУАЦІЇ
LIFE
ТЕМИ ТИЖНЯ
УжНУ
Ужміськрада
Е.ОЦІНКА
КІА

ЗНАЙОМСТВА


Переглянути новини за

Червень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Травень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
рікмісяцьдень


Логін:   

Пароль:


Зареєструватись





Етно-велнес готель "УнгварЪскій"
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...

 
--> КРИМІНАЛ від 07.12.07 (16:36)

ЖАХЛИВА СМЕРТЬ НА ЧУЖИНІ

Близько семи годин тривала кривава екзекуція


Заробітки за кордоном -- від сусідніх Словаччини та Угорщини до екзотичних Австралії і Нової Зеландії -- дають змогу нині вижити не одній українській родині. У тому числі й закарпатським. Утім, іноді наші земляки часом повертаються з-за рубежа у труні...

...У червні минулого року бригада з восьми чоловік, усі жителі Виноградівщини, виїхала в Угорщину. Працювали закарпатці в одному з лісництв на заготівлі деревини. Проживали тут же, у двох автотрейлерах. Робота в лісі – нелегка, ввечері знесилені чоловіки падали з ніг. А ще ж потрібно було готувати собі їжу... На те, щоб розслабитися, часу не вистачало. Хоча останньої липневої суботи окремі все ж не витримали. 28-річний Степан та на три роки старший Юрій роздобули десь спиртне (не виключено, що його привезли знайомі угорці). Увечері сіли гоститися. Інші ж полягали спати. Один з бригади, 34-річний Ігор, невдовзі прокинувся від якогось шуму. Виглянувши з трейлера, побачив, як Степан з Юрієм б’ють ногами людину, яка лежить на землі. "Та це ж вони Івана б’ють". Потерпілий, теж виноградівець, працює у цій же бригаді. Ігор вискочив з трейлера і спробував з’ясувати, що коїться. Розбурхані молодики ніби заспокоїлися. Іван тяжко дихав і стогнав...

-- Та все нормально... Ми вже розібралися, -- вимовив Юрій.

Запропонував децу й Ігореві. Та тільки-но той проковтнув напій, як його частувальник схопив сковороду, що валялася поруч, і гепнув нею Ігоря по голові. В очах потемніло, а після кількох ударів кулаком в обличчя Ігор звалився на землю. На нього теж посипався град ударів озвірілої пари. Тільки стомившись, бузувіри втихомирилися. Їхні ж опоненти лежали на землі. Юрій та Степан продовжили гостину. Невдовзі один з потерпілих, прийшовши до тями, допоміг звестися на ноги й побратимові по нещастю. Якось заповзли у трейлер. Однак розігріті спиртним бузувіри не зупинилися "на досягнутому". Увійшли всередину, потім виштовхали побитих надвір і продовжили їх лупцювати. Нападники геть втратили розум. У хід пішли сапка, дерев’яні палиці, тазик та інші предмети. Так тривало кілька годин. Екзекуція скінчилася тільки під ранок. Та було вже пізно...

А що ж інша бригада, яка ночувала поряд? Грізний вигляд двох п’яних заробітчан налякав усіх. Їх ніхто не посмів зупинити. Один з працівників взагалі від гріха подалі всю ніч провів у лісі.

Вранці, зрозумівши, що накоїли, Юрій зі Степаном сусідню бригаду відправили в ліс, самі ж залишилися біля трейлерів. Втім, того дня ніхто не працював. Порадившись, розбишаки подалися у найближчий населений пункт, щоб сповістити поліції. Коли приїхали стражі порядку, Іван вже був мертвий, Ігоря без свідомості доставили в лікарню. Кати на той час уже порозбігалися...

Відтоді минуло більше року. Дещо затягнулися рубці на ранах скорботи родичів Івана, які, звичайно, прагнули, аби зловмисники понесли заслужене покарання. Взаємодія правоохоронців двох сусідніх держав дала бажані плоди. І одного вересневого дня ц.р. працівники карного розшуку зупинили Степана на вулиці Виноградова. Невдовзі він уже давав показання про ті страшні події на території Угорщини.

Розслідуванням справи займався начальник відділу слідчої частини СУ УМВС Костянтин Молнар. Незабаром Феміда повинна винести вирок Степанові. А от Юрію поки що вдається уникати зустрічей з міліцією. Однак, і його врешті-решт спіткає справедливе покарання. До слова, чоловік уже двічі притягався до криміналу за крадіжки, відбував навіть покарання у місцях позбавлення волі.

Михайло ПИСКАЧ
УМВс в Закарпатській області




ОБГОВОРИТИ:  Коментарів 1, стор.

Анонім
09.12.07 (01:13)

Ось така наволоч робить нам всім поганий авторитет в світі.Їх потрібно висиляти і закривати довічно.



Ім'я: Е-mail:
Коментарій:

Загрузка...

Загрузка....


 


Закарпаття повинно бути:
Областю у складі України
Автономією у складі України
Незалежною державою
Увійти до складу Угорщини чи Словаччини
Як начальство скаже так і буде

РЕЗУЛЬТАТИ


завантаження...

Загрузка...


Використання матеріалів УЖГОРОД.net.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань — гіперпосилання) на uzhgorod.net.ua. Передрук, копіювання чи відтворення інформації, що містить посилання на інші джерела в будь-якому вигляді заборонено.
 
Сайт є щоденною інтернет-газетою КАРПАТСЬКОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО АГЕНТСТВА (директор - канд.соціолог.наук Шандор Ф.Ф.). Зв’язок: редактор editor@uzhgorod.net.ua, реклама reklama@uzhgorod.net.ua, технічні питання root@uzhgorod.net.ua Запрошуємо авторів до співпраці, якщо у Вас є цікаві новини, то надсилайте їх за адресою editor@uzhgorod.net.ua, найкращі з них будуть винагороджені. Редакція не відповідає за зміст рекламних оголошень, може не поділяти точку зору автора, може відмовити автору публікації, якщо текст не відповідає політиці ресурсу без попереднього узгодження. Дизайн: YOUR.UZHGOROD.NAME. Розробка: ЗІС.
Теми тижня Life Надзвичайні ситуації Культура Спорт Кримінал Економіка Соціум Політика Головна