This version of the page http://ukrgarant.com/ukr/main.php?p=dealers (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-10. The original page over time could change.
Українське Гарантійне Агентство
Про компанію
Продавцям
Дилерам
WMU-картки
Атестація
Тарифи
Де витратити WMU
Новини WMU
Партнери
Контакти
рус | укр

Дилерам


Суть дилерства по WMU
Переваги
Як стати дилером?



Суть дилерства по WMU

ТОВ "Українське Гарантійне Агентство" пропонує всім бажаючим свою дилерську програму. У рамках даної програми будь-яка українська юридична особа або підприємець можуть стати дилером системи WebMoney Transfer з продажу WMU. Юридична суть діяльності дилера - покупка прав вимоги (WMU) дешевше (у УГА або користувачів системи), продаж - дорожче. Відповідно до умов дилерських угод, ТОВ "Українське Гарантійне Агентство" зобов'язується продавати Дилерові права вимоги до своїх дебіторів, що враховуються в WMU, у необхідній йому кількості з пільговим дисконтом +1% і викупати їх у нього за номіналом в будь-якій наявній у нього кількості.

Переваги

Дилери одержують такі переваги:

  • можливість покупки прав вимоги (WMU) за пільговими умовами;
  • можливість зараховувати облікові одиниці WMU на U-гаманці своїх клієнтів не втрачаючи комісії системи WebMoney 0.8%;
  • доступ в інформаційний розділ дилера;
  • персональний атестат системи WebMoney Transfer видається безкоштовно.


  • Разом з цим, дилер також може продавати WMU-картки. "Українське Гарантійне Агентство" продає їх дилерові за пільговою ціною (номінал +1%). Досвід показав, що WMU-картки мають величезний попит у користувачів WebMoney.

    Крім того, "Українське Гарантійне Агентство" пропонує своїм Дилерам різноманітні партнерські програми, які дозволяють їм будувати повноцінний бізнес разом із системою WebMoney.

    Як стати дилером?

    Для того щоб стати дилером ТОВ "Українське Гарантійне Агентство" вам необхідно:
    1. Мати зареєстровану фірму (юридичну особу) або бути зареєстрованим у якості приватного підприємця (СПД ФО).
    2. Бути зареєстрованим користувачем WebMoney і мати U-гаманець.
    3. Відправити на partners@ukrgarant.com повідомлення про намір стати дилером WMU, а також повідомити номер WM-ідентифікатора, U-гаманця, ПІБ, місто, коротку інформацію про підприємство й адресу вашого сайту (якщо є).
    4. Призначити довіреного представника вашої організації, якому буде виданий атестат у системі WebMoney (для СПД ФО це, як правило, сам підприємець; для юрособи - директор, бухгалтер або інший співробітник).
    5. На сайті Центра Атестації подати заявку на одержання персонального атестата та підготувати атестаційні документи (докладніше про це). Якщо персональний атестат уже є, то треба пройти повторну атестацію в "УГА". Персональний атестат дилерам видається безкоштовно.
    6. Укласти з ТОВ "Українське Гарантійне Агентство" і підписати в паперовій формі "Договір відступлення прав вимоги і їхнього обліку" й дилерську угоду (будуть надані вам у відповідь на ваш запит по п.3). Підписані у двох екземплярах ці угоди, а також документи на атестацію треба або привезти особисто (попередньо узгодивши час за тел.044-2842552), або вислати поштою: 01014, Україна, Київ-014, а/я 60, ТОВ "Українське Гарантійне Агентство".
    7. Авторизувати U-гаманець дилера на фізичну особу

    8. Розмістити на своєму сайті (якщо він є) умови купівлі та продажу WMU.

    Copyright © by Ukrainian Guarantee Agency, 2003. All rights reserved.