Бог і Україна
Ваше відношення до рос. мови ?
Позитивне
За
Проти
Шо-о-о ?
Байдуже
Де ви хотіли б провести вишкіл ??
Карпати
Кримські гори
Полісся
Галичина
Східна Україна
Одеський берег
Випадкові статті
Нові Афіни з гуцульською харизмою
Спілка журналістів України назвала 15 “душителів свободи слова”
Антишовіністичний пікет під рок-н-ролл.
ФСБ Росії розсекретила матеріали по УПА
Звичайне московство
КУН через суд домагатиметься демонтажу пам’ятника Катерині II
"Тартак" почав зйомку відеокліпу на пісню "Не Кажучи Нікому"
Кульгава коаліція
«Власники ЗМІ не можуть витирати об журналістів ноги...» - Порошенко запровадив цензуру на «каналі чесних новин»
Скоро новий альбом від Гайдамаків
КУН провів вперше у Криму вшануваня пам'яті героїв Крут
Львівському театру ім. Заньковецької виповнилося 90 років
Шотландці підтримують уряд націоналістів
Щоб вручити полковникові УПА Василю Левковичу Золотий хрест, до Львова з´їхалися чиновники із 4 областей
Конгрес Українських Націоналістів на підтримку курсу Президента України Віктора Ющенка щодо вступу України до НАТО
Адреса КУН у Києві
Вул. Антоновича (Горького), 3-б. 200 метрів від метро Льва Толстого
Лист адміну
Наша кнопка

Наші символи
Гасло дня:
Революційне змагання — це національна боротьба в площині духовності, культури, боротьба суспільно-політична й мілітарна, за повне знищення існуючого стану, його змісту й за побудову цілком нового, під кожним оглядом кращого стану, який відповідає потребам і бажанням українського народу! Степан Бандера

Бібліотека націоналіста
   ОУН-УПА
   Євген Коновалець
   Дмитро Донцов
   Програма Конгресу Українських Націоналістів
   Микола Сціборський Націократія
    Дмитро Донцов Хаос сучасності і молодь
   Г. Щербій Символіка народного костюма
   Степан Бандера Перспективи української революції
   Етнічні війни проти українців
Друзі









Радикальний Український Націоналізм "/>




Новини
МИ НЕ ТАК ГОВОРИМО
МИ НЕ ТАК ГОВОРИМО
Ми говоримо з московством мовою роз’яснень, доведень, аргументації фактами, умовляння нарешті, а ворог нас не чує, не хоче слухати і чути, немає в нього в тому потреби!

Ми до сих пір не второпаємо, що в байці про вовка і ягня в образі вовка і його ставлення до ягняти передана правдива історія про ставлення нашого ворога до нас. Ми, як те ягня, що підійшло до потічка сьорбнути водички нижче від вовка за течією і вмовляло того вовка так само переконливо, як і ми вмовляємо свого ворога.
Але ж ворог як не визнавав, так і не визнає, що ми є і маємо бути зі своєю мовою, звичаями, традиціями, менталітетом на своїй давній етнічній землі. Не визнає і не погоджується щоб ми були тому, що, будучи за генетикою збирачем, мисливцем, розбійником і загарбником, набрався знань і сили за нашою ж допомогою, нахабно присвоїв собі нашу назву (ім’я), прилип до нашої історії та, загарбавши нашу землю і поневоливши нас, не має іншого виходу за його розумінням ситуації, як тільки винищити і асимілювати нас. Інакше, якщо ми є і будемо, нечуваний в історії людства факт тотального канібалізму стосовно цілої великої і древньої нації рано чи пізно буде досконально засвоєний народами світу. Це потягне відповідну реакцію світу і відповідне ставлення світу до молодої нації-людожера. А ця молода нація-людожер цього не хоче, бо світ сильніший за неї. Поїдати ж можна тільки слабшого. Саме тому розумніші і культурніші від нас, українців, нації, опинившись через недолугі вчинки збоку сильних держав вільного світу аж у зубах нації-людожера за наслідками Другої світової війни, цим же людожером у парі з біснуватим Гітлером розв’язаної, хутко зорієнтувалися і, вислизнувши в сприятливий момент з тих хижацьких зубів, негайно поспішили в коло вільних народів, об’єднаних на принципах взаємодопомоги, взаємного визнання і поваги в єдиний сильний кулак, що вже не по зубах нації-людожеру.
І тільки наша нація на такий крок не спромоглася, бо в порівнянні з іншими є найбільш обезкровленою, „обезмовленою“, „обезпам’ятеною“, скаліченою, з’яничаризованою, до напівтрупа загризеною, напханою з середини жадібними до чужої свіжої крові засланцями нації-людожера. А тому наша нація впала в стан коливання: іти напруженим шляхом в об’єднання вільних і гідних національних держав Європи, чи безсило здатися і згинути в пазурах нації-людожера після щасливого шансу визволитися, підтриманого усім світом. Не просто згинути, а знову, як і в минулому, з 1654 р. починаючи, підживити лютого ворога свого своєю кров’ю, своїм мозком, своїми роботящими руками, своїми родючими землями, багатими надрами і синім Чорним морем, додати ворогові знову сили і повісити знову смертельну загрозу над народами Європи і світу!
Якщо в добу Нової історії наш ворог, нахабно вкравши наше ім’я і присвоївши собі нашу велику історію, „ізловчілся“ затінити нас від світу собою настільки, що світ майже забув і не знав про нас, то тепер світ уважно пильнує за нами: ми ще є, чи нас уже немає?!
Брати і сестри! Ми ще є! І маємо бути, бо світ не вибачить нам нашого небуття. Ми потрібні світові як найдревніша в ньому нація з традиціями плекання землі, хліба, любові, миру. А ворог наш в суті слабкий. Він не може збагнути, що прийшов час вибачитись за канібалізм і спокутувати свої гріхи. Тому він приречений.
І мова наша, і розмова наша з ворогом має бути йому зрозумілою, а він здатен чути тільки мову сили. І це має бути мова гордих, незнищенних, тих, хто не боїться ні боротьби, ні смерті, тих, хто свою національну гідність ставить понад усе.
М.Білий
політолог


123456789101112131415

Програмування: Легкий А.П.