This version of the page http://fadiez.com.ua/index.php?fontstyle=f-smaller (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-08. The original page over time could change.
ФаДієз-Музичний інформаційний сайт - Головна
SUMNO.com Мертвий Півень
Головна
Ейфорія по Flёur
Peace'анина - Репортажі #
Написав Єжі Рудь   
05.06.2008 р.

29 травня, після турне містами Росії, презентація альбому „Ейфорія” дібралася і до України. Flёur, за вісім років свого існування, вже привчив нас до сюрпризів. Не обійшлося без них і цього разу.

По-перше, здивувало, що перша „українська” презентація відбулася в Києві, а не в Одесі. До того відправною точкою гурту вважалося саме рідне місто.

По-друге, місце проведення. Дім Художника, безумовно, чудова зала з домашньою атмосферою, але по місткості явно програє Центру Культури і Мистецтв Національного Авіаційного Університету. І хоч звук в цій залі буде погірше, проте таке відношення гурту до публіки, що бажала втрапити на концерт, не могло не вселяти оптимізму перед його початком.

Детальніше... Коментарі (1)
 
7-8 червня в Києві відбудеться "Чайка-10"
Новини - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
05.06.2008 р.
7-8 червня в Києві пройде 10-ий міжнародний молодіжний фестиваль "Чайка", його гостями стануть 14 українських гуртів та 7 зарубіжних, серед яких багато молодих. Прийме "Чайку" місце, з якого вона "починала свій політ", тобто однойменний аеродром в Петропавлівській-Борщагівці. Серед учасників "Чайки-10": ТОЛ, Крихітка Цахес, Esthetic Education, Бумбокс, Сплин, Amatory, Король И Шут, Агата Кристи, The 69 eyes, Napalm Death. Молоді гурти виступатимуть після хедлайнерів, вночі гратимуть діджеї.
Вхід на фест буде дозволений з 12 ранку, таким чином організатори дадуть змогу відвідувачам побачити хедлайнерів ще на саунд-чеку. На території буде зорганізоване наметове містечко.
Розклад фестивалю:
Детальніше... Додати коментар
 
14 червня - Yin vs. Yang party
Новини - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
04.06.2008 р.
14 червня в клубі Cinema пройде Yin vs. Yang party, організатором якої став дружній нам портал AntiPop. Тих хто прийде на вечірку очікують живі виступи, виступи діджеїв та відео-шоу.
Потішить присутніх своїм надзвичайним вокалом вже легенда української музики - Катя Chilly. Розбавляти атмосферу вечора своїми діджейськими сетами будуть: Zen (Sweet Sixty Nine), Dj Minikin, Kadasarva, DaFruzler, PSOI, Alias, Lorenzo, DJ Aint, delete, DJ Lemon, DJ Liama, DJ Video Kid, DJ Lepaca Kyoshiro, DJ Fan@Tasy, Mary Warner.
Живе відео-шоу забезпечуватимуть дві команди: AN.OTHER HYPNOSYSTEM та SHIFTED VISION, які перенесуть присутніх в світ снів та галюцинацій .
Отже 14 червня, клуб Cinema (м. Лівобережна, вул. Ентузіастів 1), старт о 22.00, кінець о 6.00.
Вхід: 50 (з флаєром або для гостей з інших міст) / 70 грн.
Переглянути відео-анонс вечірки
Детальніше... Коментарі (2)
 
Би-2 показали Києву Чіро Помадоро
Peace'анина - Репортажі #
Написав Daniel'   
02.06.2008 р.
22-го травня в київському ЦКМ НАУ відіграли концерт почесні ветерани російського року Льова і Шура Би-2. Цей концерт став вже другим на цій сцені, після минулорічної презентації програми "Молоко”. На прес-конференції гурт поділився з журналістами своїми планами на майбутнє та представив свого друга – Чіро Помадоро. За протекцією пана Чіро, Би-2 приймуть участь в благодійному концерті ООН, що відбудеться двадцятого вересня в Лондоні. Сам же концерт розпочався із затримки.
Детальніше... Додати коментар
 
Рок Тусівка №19: Концентрація відбірного трешу
Peace'анина - Репортажі #
Написав Микита Логінов   
02.06.2008 р.

Ще збираючись на цей івент мені казали, шо то буде андерграунд якого я вже давно не чув і ще, мабудь, не скоро почую. Все це можна було сприймати по різному, але ніколи не знаєшь на що втрапиш напевне — за це я мені і подобаються такі події. Та все ж до суті. 

Трохи поблукавши містом десь у районі Куренівського парку, я таки знайшов арт-кафе «Філін», в якому все і відбувалось.

Запізнився не тільки я, а ще й початок заходу — почалося все о 20:00. Затримка була зв’язана з тим, що двоє учасників заходу не змогли з’явитися вчасно і, як виявилося, взагалі.

Детальніше... Додати коментар
 
В Київ приїде Ber-Linn?!
Новини - У мережі #
Написав FaDiez.com.ua   
02.06.2008 р.

По інформації, що з'явилася відразу на декількох блог-сервісах, до Києва завітає легендарний російський поп-панк гурт Ber-Linn.

Гурт, що свого часу наробив шуму на вітчизняній панк-сцені останні роки не дуже жалує своїми візитами Україну, зробивши виключення лише для минулорічного Summer Punk Fest’у в Севастополі.

По слухам, організацією концерту займається досить молодий Продюсерський Центр „101”, а орієнтовна дата виступу гурту – 27 червня. Правда, ані на сайті продюсерського центру, ані на сайті гурту подібна інформація поки не підтверджується.

Наш портал слідкуватиме за подальшим розвитком подій і інформуватиме вас про їх розвиток.

Додати коментар
 
ТишаKids: коли хочеться співати вночі. Ексклюзивне інтерв’ю нашому порталу
Peace'анина - Допити #
Написав Єжі Рудь   
02.06.2008 р.

Раніше ми вже писали про таке нетрадиційне явище, як ТишаKids.

Молодий акустичний проект, що відіграв всього лише 5 концертів, тим не менше, зумів вже завоювати свою аудиторію, збираючи на кожен з небагатьох виступів повну залу слухачів.

На останньому виступі ТишаKids, 9-го травня, мені пощастило домовитися з гуртом про інтерв’ю. І ось, однієї не надто погожої середи, я зустрівся з лідерами гурту Мю (Антоніна Окініна, вокал) та Віслою (Валентина Ткач, бас-гітара) в одному з київських кафетеріїв. На жаль, всередині всі зали були зайняті, тож єдиним місцем нашого можливого спілкування виявилася літня площадка.

Тож, укутавшись в ковдри, дбайливо винесені для нас обслуговуючим персоналом, ми почали наше спілкування, під акомпанемент дощу і запаху кави.

Детальніше... Коментарі (1)
 
Гурт "Проти Ночі" запрошує на шоу "Бій Саксофоністів"
Новини - Афіша #
Написав FaDiez.com.ua   
01.06.2008 р.

8 червня о 19 годині у клубі «Бінго» відбудеться шоу «Бій саксофоністів»

Це перше в Україні музичне змагання молодих саксофоністів в форматі рок-концерту.

Дійство відбудеться в три раунди, під час яких учасники матимуть можливість продемонструвати свою майстерність. Наприкінці шоу публіка визначить переможця.

У дійстві, крім учасників, також візьмуть участь поп-рок гурти «7th days» і «Да Вінчі» та джаз-фанк-рок гурт «Проти Ночі».

Музичний бій відбуватиметься в джазовій атмосфері початку 20 століття, а створювати їх допоможуть театральні інтермедії та виступи swing-dancers. Родзинкою стане співіснування та синтез різних видів мистецтв – під звуки музики додаткового значення набудуть декорації, пластика, одяг…

Приходьте 8 червня і побачте все на власні очі! Такого ще не було!

Додати коментар
 
Jazz Koktebel Weekend Kiev: Солодкий присмак Кариб
Peace'анина - Репортажі #
Написав Олексій Кислий   
01.06.2008 р.

У кожному житті повинна бути мрія. Я мрію не стати у 50 років старим ні на що не спроможним чолов"ягою, який досяг чогось. Не знаю, про що мріяв у моєму віці Карл Фрірсон (Karl Frierson), але одного чудового дня він прокинувся і зрозумів «Я вже понад 10 років голос і душа De-Phazz, чого мені ще бажати?»
Карл Фрірсон народився в Південній Кароліні у сім"ї де співали тільки в дУші, але блюз слухали завжди. Так любов до музики разом з материнським молоком передалась маленькому Карлу. Тому було б дивно, якби це розуміння не вилилось в новий сольний альбом - Soulprint, який став своєрідним відбитком його душі.

Так розпочалася прес-конференція, присвячена відкриттю першого в історії Jazz Koktebel Weekend Kiev.

Детальніше... Додати коментар
 
Dollheads. Тріп-хоп, «риба» та Прозоров за барабанами
Новини - У музиці #
Написав FaDiez.com.ua   
31.05.2008 р.

Незалежний лейбл «Іншамузика» спільно з компанією «ЯОК Мьюзік» представляють оригінальний і дуже незвичайний для української сцени дебютний альбом київської элетронно-рокової команди Dollheads. Ні диск, ні 15 треків, що вмістилися на ньому, не мають назв. Повний авангард. Починаючи з обкладинки і закінчуючи музичним вмістом альбому. Тріп-хоп, мабуть, найбільш вірогідний із стилів, до яких можна віднести творчість цієї банди.

Dollheads - це нова інкарнація поважаної групи Necropolis, яку на початку 90-х називали першою українською готик-групою. Сьогоднішній склад Dollheads: вокаліст Владислав Галінський, гітарист Сергій Коляков, басистий dc і барабанщик Прозоров, відоміший як вокаліст групи ТОЛ.

Детальніше... Додати коментар
 
Умка і "10 років в Інтернеті"
Peace'анина - Репортажі #
Написав Єжі Рудь   
31.05.2008 р.

В світлу погожу п'ятницю 23 травня, після 3 річної перерви, в Київ завітав легендарний московський гурт Умка и Броневик.

Причому не з пустими руками, а з цілою арт-програмою під назвою „10 років в Інтернеті”, яку презентував київським глядачам в арт-клубі „44”.

Під час імпровізованої конференції ми змогли поспілкуватися з Умкою (Анна Герасимова) про програму, творчість і подальші плани.

Детальніше... Додати коментар
 
SHEcrIES. 11 років мовчання.
Новини - У музиці #
Написав FaDiez.com.ua   
30.05.2008 р.
Незалежний лейбл «Іншамузика» разом с компанією «ЯОК М’юзік» презентують другий альбом однієї з найбільш яскравих вітчизняних doom metal банд 90-х років - SHEcrIES з назвою 4 Vivisected Souls.
З дати видання першого альбому цієї команди минуло 11 років. Свого часу здавалося, що групи вже не існує. Але вони переграли час та з'явилися з оновленим складом і новою музикою, яку визначили як sad aggressive metal. Хтось говорить, що вони перетворили doom metal, інші ж – що SHEcrIES від нього зовсім відійшли. Англомовні нетривіальні і дуже смислові тексти, шикарний вокал BELLO та щільний звук від ветеранів українського «металу» поза сумнівом порадують і рядового слухача, і ярих прибічників жанру.
Детальніше... Додати коментар
 
Ірокезька «музика щастя» та афробіт на Sziget
Новини - У музиці#
Написав Світлана Кабиш   
29.05.2008 р.
Ціла низка гуртів підтвердила свою присутність на Sziget Festival 2008.
У зірковому лайн-апі Головної сцени зявилися Jamiroquai, Serj Tankian, знаний як фронтмен System Of A Down, один із ключових панк-рокових гуртів Flogging Molly, та The Wombats - одна із найбільш розкручених команд на сучасній інді-сцені. На сцені world music знов з'явиться Transglobal Underground з Natacha Atlas, і ми також матимемо нагоду познайомитися із Seun Kuti, наймолодшим сином Fela Kuti – творця афробіту, що поєднав ритми західноафориканських йоруба із фанком та джазом. Сцена WAN2, серед інших, презентуватиме Danko Jones, Delinquent Habits та The New York Ska Jazz Ensemble, а на «металевій» сцені Hammerworld з'являться Iced Earth, Avantasia, Exodus та інші.
Детальніше... Додати коментар
 
Зміни в складі гурту АННА
Новини - У музиці #
Написав FaDiez.com.ua   
29.05.2008 р.
Львівський гурт АННА, який видав навесні яскравий дебютний альбом «Карматреш» та відвідав з туром два десятки міст України, залишив барабанщик Вадим Баюк.

"Нам дуже важко було прийняти це непросте рішення, - коментує події вокаліст гурту Вітька Новосьолов. – Все ж грали разом 5 років. Ми дуже швидко розвиваємось і рухаємось вперед. Одного часу і Вадиму, і решті групи стало зрозуміло, що ми з ним ідемо різними шляхами. Все можливе робили, аби цього не трапилося. Але…"
Детальніше... Додати коментар
 
Mumm-Ra розпалися
Новини - У музиці#
Написав Рома "Erkka" Новіков   
28.05.2008 р.

Англійські інді-рокери Mumm-Ra, що випустили свій дебютный альбом „These Things Move In Threes” в травні минулого року, повідомили про розпад.

Про причини розпаду толком нічого невідомо, але після 7 років існування хлопці вирішили – їх гурт вичерпав себе. Подякувавши всім, хто купляв альбом, бував на концертах, і взагалі коли-небудь слухав їх, екс-учасники Mumm-Ra не виключили свого повернення в музику, але вже з іншими проектами.

Дуже дивне рішення, з огляду на те, що минулий рік зробив гурт по справжньому відомим. Про що говорять хоча б тури Європою з The Killers, The Kooks та Kaiser Chiefs.

Додати коментар
 
Інші:
  • Oasis "звільняє" барабанщика
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 16 з 749

Лого сайту #

Завантажити

Афіша #

# 6 червня
Київ, клуб "Київ" (Майдан)


Початок: 20..00
Вхід: 30 грн


# 28 травня-6 червня
Тур гуртів DOPING та Total Konfus


# 7-8 червня
Аеродром "Чайка"
Фестиваль "Чайка-10"

Детальніше


# 8 червня
Київ, клуб "Бінго"


Початок: 18.00
Вхід: 30 грн


# 14 червня
Київ, клуб "Cinema" (вул. Ентузіастів 1)

Початок: 22.00
Вхід: 50/70 грн (з флаєром/без)

Мармизи #

Популярне #

  • Країна Мрій-2007
  • Благодійний виступ гурту "...и Друг Мой Грузовик"
  • Представа "МікрOFF/ONної перевірки" гурту Роллік'с. Оновлено
  • Офіційний сайт групи ''Холодне Сонце'',
  • 30 червня у Києві відбудеться перша забава з низки Брагма Оупен Ейр (Brahma Open Air).

Останнє #

  • Ейфорія по Flёur
  • 7-8 червня в Києві відбудеться "Чайка-10"
  • 14 червня - Yin vs. Yang party
  • Би-2 показали Києву Чіро Помадоро
  • Рок Тусівка №19: Концентрація відбірного трешу

ФаДієз: #


Головне меню #

  • Головна

  • Новини

  • У музиці #
  • У мережі #
  • Афіша #
  • На сайті #
  • Новини

  • У музиці#
  • Афіша#
  • Peace'ане#
  • Peace'анина

  • Допити #
  • Репортажі #
  • Статті #
  • Мармизи

  • Форум

  • Посилання

  • Ми

  • Про сайт #
  • Особистості #
  • LiveJournal/Живий Журнал #

Xто на сайті? #

Зараз на сайті: 2 гостей

Авторизація #






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація

Свіжі коментарі #

  • 14 червня - Yin vs. Yang party
  • Ейфорія по Flёur
  • Форпост: панк vs. метал
  • ТишаKids: коли хочеться співати вночі. Ексклюзивне інтерв’ю нашому порталу
  • «Буря» принесла «Правду»: Ексклюзивне інтерв'ю з гуртом Lumen

Експорт новин #


А також додавайте нас
у LiveJournal

Наша кнопка #

Код:

Новини Redtram

Загрузка...