This version of the page http://era-fm.net/ournews/?idArticle=1005 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-08. The original page over time could change.
Era fm
  • Послухати останній випуск новин
  • Веб-камера
  • Онлайн

Без політики

Перший віце-прем"єр-міністр, Міністр фінансів України Микола Азаров обіцяє повернення внесків Ощадбанку Радянського Союзу, пише тижневик "Власть денег"


2007-08-31 13:03:44

Перший віце-прем"єр Микола Азаров 27 серпня на зустрічі з керівництвом об"єднання «Захист дітей війни» пообіцяв повернення внесків Ощадбанку Радянського Союзу. За його словами, борги підлягають інвентаризації й індексації, після чого «держава повинна буде визнати всю суму заощаджень своїм внутрішнім державним боргом і на всю цю суму випустити державні цінні папери». Такі облігації погасяться максимум за півтора десятиліття — за умови, що на процес з держбюджету виділятиметься 10-15 мільярдів гривень щорічно. Таким чином, в період з 2017-го до 2022-го року зникне борг, який в Ощадбанку оцінюють в 123 мільярди  гривень. пише тижневик «Власть денег».
За останні чотири роки в систему водопостачання Львова вкладено близько двадцяти мільйонів кредитних засобів Усесвітнього банку. До кінця 2007 року залишилося освоїти ще чотири мільйони доларів, але вже зараз зрозуміло, що радикальних поліпшень не відбулося. Тільки 27% львівських будинків сьогодні отримують воду цілодобово, більшість жителів цього немаленького європейського міста як отримували, так і отримують її тільки по кілька годин на день. Про це ви зможете прочитати на шпальтах газети «Власть денег».

У цьому ж виданні. Рік тому представники виконавчої і законодавчої влади впритул підійшли до питання оподаткування елітної нерухомості. Але, не дивлячись на те, що тема актуальна вже багато років, до неї у парламентаріїв знову не дійшли руки.

На столичному Автошоу, яке відбуеться в Києві 14-16 вересня, буде презентація цілого ряду новинок. Шоу проводитиметься в Україні вже вчетверте. Нинішнє свято автомобілів на Столичному шосе особливе. Число автомобільних марок - учасниць Автошоу - значно зросло. На відміну від звичайних автовиставок на найбільшому автомобільному святі країни на багато моделей машин діють спеціальні цінові пропозиції і знижки, зокрема від банків і страхових компаній. Пише газета «Факти». Андрій Медведєв завершив професійну тенісну кар"єру в 28 років. Не з примусу він пішов з великого тенісу і не через травми – це був його свідомий вибір. Ще граючи, він вже щось для себе планував.  "Зараз можу сміливо сказати, що у мене були багато ілюзій з приводу життя поза професійним спортом. Не те, щоб повністю розчарувався, просто шляхом проб і помилок багато чому навчився. І аніскільки не шкодую про це" - розповідає "Фактам" Андрій.

Одна із білоруських пивних компаній планує експансію на український ринок. За словами голови наглядової ради компанії, експорт пива з Білорусі планується налагодити  до кінця року. На найближчу  перспективу вивчаються ринки Росії, України і Литви. В Україні вже почали пошук дистриб"ютора. Хоча опитані учасники українського ринку поки не підтвердили зацікавлення у налагодженні постачання пива. Про ставлення України до іноземного пива можна прочитати у в «Економических известиях».

У центрі Одеси на місці знесеного пам’ятника Потьомкінцям бригада робітників завершує монтувати монумент російській імператриці Катерині II. Попри протести національно свідомої частини одеситів. Відкрити пам’ятник планують другого вересня, на День міста. Про це ви зможете прочитати в „Україні молодій”.

Коли вночі 31 серпня 1997 року автомобіль з принцесою Діаною та її нареченим врізався у бетонну колону паризького тунелю, західний світ пережив справжній шок. Він втратив один із найпривабливіших ідолів, фетишів сучасності, суттєву прикрасу тогочасної еліти... Як завжди у таких ситуаціях, масштаби поклоніння „предмету обожнювання”, яких несподівано відійшов у інший світ, виявилися в усій повноті, у дивакуватих і навіть жахливих формах. Хто, як і навіщо продовжує робити з принцеси Діани ідола, пише газета  „Україна молода”.