This version of the page http://kharakternyk.in.ua/index.php?id=68 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-06. The original page over time could change.
Уповільнення часу, або завіса за однією з таємниць характерників » ХАРАКТЕРНИК.in.ua - козацька магічна традиція /// характерники, характерників, характернику, характерника, химородник, химородники, химородників, галдовник, галдовники
 
« Козацькі ліки |
Розмова з мольфаром Михайлом Нечаєм »

Уповільнення часу, або завіса за однією з таємниць характерників

Як могло ставатися, що хлопці ловили кулі і ухилялися від стрілянини. Хтось каже, що це казка, а хтось вірить, але не може зрозуміти як. Завісу привідкриває термін ТУРІЙЯ у східній езотеричній літературі.

За цим загадковим словом ховається один з секретів бойових мистецтв, що найбільш оберігається. Маги називають його просто - уповільнення часу або стан прискорення.

Для людини, що знаходиться в стані турійя, час тече набагато повільніше, ніж для навколишнього його світу, немов він дивиться сповільнене кіно. Його рухи, здійснені в своєму звичайному темпі, з боку виглядають, як виконані з божевільною швидкістю. Людина не просто прискорено сприймає реальність, але і сама прискорюється щодо неї.

Перехід в стан турійя - це перехід в інший шар реальності, де час тече інакше. При цьому можливі два варіанти: з повним і не повним переходом. Найчастіше обирають не повний перехід.

Для тих, хто його оточує, маг рухається неймовірно швидко. Так відбувається, тому що людина знаходиться ніби між шарами реальності. З свого шару він ще не пішов, але і в іншому поки не з'явився.

У разі повного переходу людина зникає з поля зору спостерігача і потім з'являється вже у іншому місці, пройшовши свій невидимий шлях в іншому шарі реальності.

Прикладом такого зникнення може слугувати малюнок на аркуші паперу. Візьміть аркуш з цим малюнком і підніміть паралельно підлозі на рівень ваших очей. Ви побачите тільки товщину аркушу, але не те, що на нім намальоване, хоча малюнок нікуди не зникне. Якби малюнок міг би переміщуватися, то, повернувши аркуш, ви побачили б малюнок на новому місці, не спостерігаючи самого переміщення.

Саме знаходження в турійя не заважає магові нормально бачити і сприймати навколишню дійсність, і дозволяє завдавати ударів величезної сили (сила = маса * прискорення).

Знаходження в стані прискорення спалює величезну кількість енергії. Запаси енергії звичайної людини не безмежні, тому він може бути в турійя тільки невеликий, обмежений час. Затягування з виходом приводить до смерті людини через виснаження всіх енергетичних запасів.

Для бойових мистецтв такий стан є прийнятним. Тут, де бій швидкоплинний і результат вирішують долі секунди, стан турійя дає шанс перемогти.

Маги у меншій мірі, ніж звичайні люди залежать від шарів реальності, в яких знаходяться, тому час їх знаходження в турійя може бути тривалішим.

Для переходу в стан турійя можна використовувати таку техніку: Треба уявити себе на березі річки, де річка це час. Потім уявити на річці пліт, на який ви сідаєте. Після - відчути вітер, який або прискорює, або уповільнює пліт. В той момент треба запам'ятовувати всі відчуття, що б потім їх було легко відтворити в бою. Прискорення плоту – уповільнення часу, і навпаки уповільнення плоту – прискорення часу.



категорія: Дослідження витоків / друк / rss коментарів / рейтинг: 5
оцінити новину:


Коментарі

Еней | 24 січня 2008 - 00:17
З відки така інформація? // відповісти »
Bohdan | 24 січня 2008 - 11:06
пошукайте в гуглі за терміном.. // відповісти »
Живосвіт | 24 січня 2008 - 10:29
Цитата "Тіло, що захищає мага в звичайній реальності, в стан турійя пробивається немов картон". тоді можемо дійти висновку що й удару завдати він не зможе з причини "картонної слабини". // відповісти »
Іван | 24 березня 2008 - 21:51
Хто може зараз це повторити7 // відповісти »
Ved13 | 9 травня 2008 - 22:15
Дуже пізнавальна стаття. Цікаво було б спробувати // відповісти »
Жоржетта | 22 травня 2008 - 18:34
Хто, хто уж явно не ви! Треба спілкуватись з людьми хто таким займаеться, щоб розуміти що воно))))) // відповісти »
Тарас | 6 червня 2008 - 00:55
Чесно кажучи це все круто...
проте дуже мені нагадує фантастику, а саме книжки "Дневной дозор", "Ночной дозор" і т.д. // відповісти »
Тарас | 6 червня 2008 - 01:11
Чесно кажучи це все круто...
проте дуже мені нагадує фантастику, а саме книжки "Дневной дозор", "Ночной дозор" і т.д. // відповісти »


Додати коментар

Ім'я

E-mail

Звідки Ви

ICQ

Дом. сторінка







Сортувати за: датою / оцінками / кількістю переглядів / коментарів 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Козацькі ліки
ВIКТОР: НА СЬОГОДНI В УКРАIНI ВСЕ КИТАЙСЬКЕ,КОРЕЙСЬКЕ,ЖИДIВСЬКЕ I Т...
Уповільнення часу, або завіса за..
Тарас: Чесно кажучи це все круто...
проте дуже мені нагадує ф...
Уповільнення часу, або завіса за..
Тарас: Чесно кажучи це все круто...
проте дуже мені нагадує ф...
Характерницькі езотеричні практики..
Остап: Привіт. Шукаю графічні (орнаментальні) символи характерникі...
Хто такі характерники?
Mamay: Можливо, просто та інформація справді не для всіх)))




Чайка
"СПАС"









наша кнопка
© ХАРАКТЕРНИК.in.ua, 2007
публікації надішліть на mamay [песик] kharakternyk [крапка] in [крапка] ua | Розробка: bohdan.com.ua