This version of the page http://cyfra.net/article.php?Id=92&ep=55 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-05. The original page over time could change.
Цифра - Новини - Акція


Новини

Акція


Умови акції „Підключи друга”:

  1. Акція діє тільки для існуючих абонентів послуги „ЦИФРА®” 
  2. Для того, щоб користуватися бонусом „Підключи друга”, потрібно підписати з компанією „Інтер-Телеком” Угоду-доручення в вигляді доповнення до існуючого Договору. 
  3. Згідно умов Угоди-доручення, на рахунок Абонента нараховується сума винагороди за кожного, приведеного ним, нового клієнта, що підписав з компанією „Інтер-Телеком” Договір на надання послуг „ЦИФРА®”. 
  4. Розмір винагороди складає 30%* від суми абонентської плати нового залученого клієнта згідно умов підписаного Договору. 
  5. Винагорода нараховується на рахунок Абонента одноразово і тільки після внесення новим клієнтом суми абонентської плати згідно умов підписаного Договору за перший місяць користування послугою (враховуються і додаткові послуги), але не раніше підписання Абонентом „Акту про вза’ємне виконання зобов’язань”. Нарахування відбувається протягом п’яти днів з дати  підписання Акту.

* для фізичних осіб зауважимо: розмір винагороди оподатковується згідно умов "Закону про податок з доходів фізичних осіб".




ІГРОВИЙ СЕРВЕР  |  ФОРУМ  |  МАПА САЙТУ  |  НОВИНИ  |  КОНТАКТИ  |  ПРО КОМПАНІЮ