This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_access/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-02. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Опис послуги




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

«Відкритий доступ» – це послуга, що базується на технології безпарольного доступу до інтернету по телефонній лінії за допомогою модему (Dial-Up). На відміну від існуючих дотепер аналогічних послуг, вам не має потреби купляти інтернет–картку або укладати договір з інтернет–провайдером. Відкритий доступ надається згідно з публічним договором та без спеціальної реєстрації індивідуальних реквізитів користувача (ім'я, пароль). Тарифікація відбувається відповідно до номера телефоної лінії, з якої надійшов виклик. Якщо у вас є комп'ютер та модем, ви маєте можливість вийти в інтернет просто набравши відповідний номер і за мить ви у мережі.

Особливо зручними є умови оплати. Послуга «Відкритий доступ» надається телефонним абонентам ВАТ «Укртелеком» на тих самих умовах, що і послуги телефонного зв’язку. Рахунок за користування послугою виставляється окремим рядком у рахунку за послуги телефонного зв’язку. Термін та порядок сплати рахунку такий самий, що і за телефон - до 20-го числа поточного місяця.



8-800-507-8-800 цілодобово