This version of the page http://uanic.com.ua/policy/Policy_of_COM_UA.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-28. The original page over time could change.
Hostmaster Ltd.

Правила домену .COM.UA

Зм╕ст

  1. Загальн╕ положення.
  2. Особливост╕ адм╕н╕стрування .COM.UA.

1. Загальн╕ положення

1.1. Ц╕ Правила домену COM.UA (надал╕ - Правила) розроблен╕ в╕дпов╕дно до п.1.2 Правил домену .UA.

1.2. Терм╕ни та визначення, вжит╕ в текст╕ цих Правил, використано в значенн╕ та тлумаченн╕, наведеному в Правилах домену .UA, якщо ╕нше не зазначене окремо.

1.3. Домен COM.UA ╓ публ╕чним доменом другого р╕вня - складовою частиною домену .UA.

1.4. Делегування доменних ╕мен у домен╕ COM.UA в╕дбува╓ться в╕дпов╕дно до розд╕лу 2 Правил домену .UA.

1.5. Особливост╕ адм╕н╕стрування домену COM.UA передбачен╕ розд╕лом 2 цих Правил.

1.6. ╤нформац╕я щодо делегування та адм╕н╕стрування доменних ╕мен в домен╕ COM.UA збер╕га╓ться в ре╓страц╕йн╕й баз╕ даних домену .UA, в формат╕ та за правилами, встановленими розд╕лом 4 Правил домену .UA.

1.7. Насл╕дки виникнення доменного спору в домен╕ .COM.UA передбачен╕ розд╕лом 5 Правил домену .UA.

2. Особливост╕ адм╕н╕стрування домену COM.UA

2.1. Домен COM.UA делеговано в ╕нтересах заздалег╕дь не визначено╖ сп╕льноти користувач╕в. Тому публ╕чний домен COM.UA ╓ водночас доменом загального призначення (англ. generic domain).

2.2. Терм╕н обробки заявки на делегування доменного ╕мен╕ в домен╕ COM.UA становить не б╕льше 5 (п`яти) робочих дн╕в. Адм╕н╕стратор домену COM.UA у вказаний терм╕н зобов`язаний, зг╕дно п.2.10.6 Правил домену .UA, спов╕стити електронним(и) листом(ами) адм╕н╕стративну та техн╕чних контактних ос╕б в╕дпов╕дного ре╓стратора про х╕д та результат обробки заявки.

2.3. Заявки на делегування доменних ╕мен в домен╕ COM.UA обробляються в порядку ╖х надходження до вх╕дно╖ черги ре╓страц╕йно╖ бази даних домену .UA, в╕дпов╕дно до п.2.4 Правил домену .UA. Пер╕од одночасност╕ для заявок на делегування доменних ╕мен в домен╕ COM.UA не встановлю╓ться.