Main Menu

Командне фото

Всеукраїнська Спартакіада. Волинь - Тернопільщина 2:0

Як ми уже повідомляли, у Луцьку розпочались зональні змагання у рамках Всеукраїнської спартакіади. У матчі-відкритті змагань збірна Волинської області, складена з вихованців двох дитячо-юнацьких футбольних шкіл області - "Волинь" Луцьк та "BRW-BIK" Володимир-Волинський, зустрічалася з тернопільчанами.

Гра, котра відбувалася на стадіоні ДЮФШ "Волинь", розпочалася не надто стрімко. Причиною цього, певне, став сильний дощ з градом, котрий пройшов під час передігрової розминки команд і, напевно, остудив їх порив. Перший небезпечний момент у матчі виник тільки на 11-й хвилині. Півзахист волинян перевів м'яч у вільну зону на лівий фланг атаки на Карасюка і капітан команди в один дотик перекидав воротаря гостей, та м'яч перелетів ворота і опустився на сітку вже за попереченою. Після цього моменту знову був повільний темп у грі, багато боротьби у центрі поля без гострих моментів. Наступного гострого моменту довелося чекати більше 10 хвилин, коли Павлов пробив по воротах головою, відгукнувшись на простріл з правого краю. Однак воротар суперників вдало вибрав позицію і зловив шкіряного. Після цього знову продовжувалася боротьба у центрі поля, команди здебільшого думали про оборону власних воріт, аніж про атаку. Та все ж таки волинянам вдалося відкрити рахунок на 35-й хвилині гри. Захисники команди винесли м'яч від власних воріт на половину поля суперника до бокової лінії. Першим з м'ячем, випередивши двох оборонців, зустрівся Павлов і почав просуватися до карного майданчика. Прокинувши м'яч між суперниками, Євген виходив було на ударну позицію, та був зупинений недозволеним прийомом і арбітр вказав на 11 метрову позначку. Право пробивати довірили капітану команди і Роман Карасюк не схибив, чітко пробивши в кут воріт - 1:0. До відпочинку команди більше нічого суттєвого не створили.


У перерві головний тренер команди В.М.Байсарович зробив подвійну заміну, випустивши на поле Віктора Мазура та Андрія Кондратюка. Проведені заміни кардинально змінили перебіг подій у другому таймі. Футболісти Волині додали в швидкості, потужно запрацювали фланги і моменти біля воріт суперника посипалися один за одним. На 43-й хвилині Подригуля після атаки правим флангом потужно "стріляє" з меж штрафного - поруч зі стійкою. На 44-й Павлов пройшов флангом і пробив у ближній кут - воротар парирував на кутовий. Ще за мить волиняни розіграли штрафний удар і Жук з 15-ти метрів по центру воріт пробиває над поперечиною. На 49-й хвилині знову ж таки Павлов поборовся з захисником, відібрав м'яч і вивалився сам на сам з голкіпером, та в останній момент м'яч "звалився" з ноги форварда і пролетів біля стійки воріт. Згодом підступний удар Мазура з труднощами парирував воротар тернополян. А за мить прохід Кондратюка завершився прострілом на Павлова, та Євгену не вистачило лише кількох сантиметрів щоб дотягнутися до м'яча. За цей час футболісти Тернопільщини не створили жодного моменту біля воріт волинян (при цьому принципі у першому таймі у них був один момент "три в три", а в другому жодного небезпечного.). А на 63-й хвилині матчу арбітр призначив вільний удар з меж карного майданчика за пас голкіперу. Жук відкинув Карасюку і останній сильно пробив, та м'яч потрапив у стійку і "зрадницьки" пролетів вздовж лінії воріт, вийшовши в аут. На 70-й хвилині затяжна атака волинян завершилася потужним ударом Подригулі, котрий не без проблем відбив воротар. І лише на 71-й хвилині гри, коли на полі з'явився Чутченко, волинянам вдалося подвоїти свою перевагу. Вже через хвилину Олександр пройшов правим флангом і прострілив на Павлова, а Євген в один дотик переправив м'яч у кут воріт - гол! Гра була зроблена, однак волиняни не зупинилися на досягнутому, а продовжували домінувати на полі. Ще по два моменти Чутченко і Павлов, однак фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу волинян з рахунком 2 : 0.

Волинська обл. - Тернопільська обл. 2:0 (1:0)
Збірна Волинської області: 12.Гала, 6.Удодік, 20.Лебега, 31.Циркуненко (2.Прендета, 77), 5.Гомза, 9.Подригуля (Чутченко, 77), 16.Власко (Мазур, 41), 8.Мриглод (Кондратюк, 41), 7.Карасюк, 14.Павлов (Марковець, 75), 34.Жук
Запасні: 1.Вербицький, 37.Козак
Голи: Карасюк (35, з пенальті), Павлов (72)

Наступний матч волиняни зіграють в неділю проти збірної Львівщини. Початок гри - о 12-00.


Пишіть нам

Статистика





© 2002-2007 AV Group Design     Доменний спонсор - Волиньнет
Використовувати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на www.fc.volyn.net
Дану сторінку рекомендовано переглядати в браузері Internet Explorer 5+