This version of the page http://20minut.ua/news/120895 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-27. The original page over time could change.
Секс і меблі
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Секс і меблі

A A A
Размер шрифта:
Відповідно до даних сексологічних опитувань, повністю задоволені своїм сексуальним життям лише жителі села, яким у ліжку однієї-другої пози вистачає з головою. Але якщо ви цінуєте в сексі розмаїтість, пора експериментувати. Для цього секс-шопи (живі й інтернетні) і пропонують спеціальні меблі для сексу

Стільчик насолоди

Ці складні меблі, придумані фірмою IKEA, дають можливість випробувати досить велику кількість поз. А ще муситимете давати масу пояснень друзям і родичам на тему: "А що це таке?" У деякі моменти цей твір мистецтва нагадує гібрид зуболікарського й гінекологічного крісел. І, на жаль, габарити не дозволять сховати це диво в шафу або під ліжко до приходу гостей. Зате якщо в родині є маленькі діти, можна спробувати довести, що це новий вид спортивного куточка. Хоча вам навряд чи повірять. Про зручність використання: виробник запевняє, що нові пози принесуть просто незабутні відчуття. Втім, судячи з наданих інструкцій, пози будуть старими, просто в новому оформленні.

Крісло-качалка

Варіація того ж стільця, але цікавіша. І, зрозуміло, досить дорога, тому що складається з цінних порід дерева і м'яких частин, обтягнутих, на ваш розсуд, шкірою, шовком, льоном або латексом. Такі габарити точно не сховаєте далеко, але можна завзято доводити, що це просто зручне крісло, де можна розміститися вдвох. Приблизно такий вигляд воно й має. Якщо говорити про більш інтимні моменти, то не можна не помітити набагато більшу розмаїтість поз у порівнянні зі стільцем і вагоме доповнення у вигляді приємного погойдування в процесі. На такому кріслі добре розташовуватися у великому залі перед каміном, коли діти вже сплять. У малогабаритну кімнату його можна поставити хіба що замість ліжка, але спати тоді доведеться на килимку біля дверей. Втім, теж непогана розмаїтість стосунків - це ж романтика!

Надувне крісло

Для тих, у кого і "рай у курені", і розмаїтості хочеться, є більш компактна модель сексуальних меблів - надувне крісло чорного кольору. Крім нових поз, його можна змастити маслом і пограти у гру "Спробуй мене тут втримати", тому що ковзати на латексі ви після цього будете просто чудово. Коли прелюдія набридне, партнера (а частіше партнерку) фіксують на об'єкті за допомогою спеціальних кріплень для рук і ніг. Надувне крісло можна використати й при напливі гостей, якщо не вистачає меблів. Тільки не забудьте накрити його покривалом, щоб ніхто не помітив спецприладів.

Надувні подушки

Якщо ви не любите латексу і віддаєте перевагу м'якшим поверхням, крісло можна замінити надувними подушками, обробленими флоком (м'яким матеріалом, який легко миється). У комплект входять дві подушки з кріпленнями, які можна перекладати за власним вибором. До них же прив'язується партнер. Після розваг подушки можна зпустити й забрати в шафу подалі від занадто цікавих очей.

Ненадувні подушки

Тут варіацій більше: є спеціальний поролоновий матрац, трикутні подушки і куб. Куди засунути всі ці меблі, коли вони вже не потрібні, - велике питання для маленької квартирки. А в принципі, і надувні, і поролонові комплекти заміняють звичайнісіньку подушку або крісло. Ймовірно, тому й не користуються особливим попитом.

Гойдалка кохання

Чудово підходить для експериментального сексу з безнадійним романтиком. Це вже справжній винахід! Скільки було втілено на відео еротичних фантазій на тему гойдалок. І от тепер ви можете як завгодно фантазувати у власному будинку. Усього кілька ременів із невеликими шматочками тканини або шкіри допоможуть надовго урізноманітнити сексуальне життя. Правда, розібратися з усім цим не так просто. Перше враження, що виникає при діставанні "гойдалок кохання" з коробки: "А як це все розплутати?" Наступне: "А як у це все влізти?" Але після півгодинних експериментів під безперервні єхидні коментарі й хіхікання ви з кавалером зможете одержати просто незабутні враження. Непередаване відчуття сексу в невагомості, польоті й із насолодою одночасно - от як це можна описати найкраще. Хоча краще все-таки спробувати.

Але це все для двох. А що робити, якщо ви надто регулярно залишаєтеся, як Кевін, "один удома"?

Секс-банкетка

Надувна, з вінілу, латексу й гелю гламурного рожевого кольору з вбудованим вібратором... Це справжня "жіноча радість"! Управляється пультом на проводці й може змінювати рівень вібрації за вашим бажанням. А якщо от-от наскочать гості, то її можна швиденько спустити й забрати в шафу. Це досить цікавий подарунок для самотньої подруги, особливо якщо вона блондинка з почуттям гумору.

"Постійно готовий чоловік"

Це симбіоз невеликої табуретки й кількох видів вібраторів. Для жіночого щастя пропонуються аж три спеціальні вібратори, бездротовий пульт дистанційного керування й доступ до "чоловіка" у будь-який зручний час. Хоча краще завести живий екземпляр, але й із таким проекспериментувати можна заради розмаїтості. От тільки чи оцінить подібний пристрій випадковий знайомий, що заглянув до вас на опівнічну чашечку чаю? Втім, якщо ви купите вдосконалений варіант, і запропонуєте йому самому спробувати... Вас або за збоченку сприймуть, або все-таки розділять із вами захоплення технічними новинками.

"Любовна машина"

Має масу корисних функцій, які можуть принести нові відчуття обом. Причому одночасно. Машина ставиться на підлогу або кріпиться на стіну. Із усіляких пристосувань має фалоімітатори, пробки та спеціальну насадку для чоловіків. А також п'ять типів вібрації (пульсуючої, хвилеподібної, постійної, наростаючої й аритмічної), які можна комбінувати. Однак якщо ви зважитеся використати її одночасно, це може виявитися досить непросто.

Винница 2008-04-16 14:26:48
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
секс  меблі 
Статьи автора RIA (ВІННИЦЯ):

Оцените новость:

Рейтинг: 0
Голосов: 0
Просмотров:218

RIA (ВІННИЦЯ)

Написать письмо автору

Добавить комментарий (0)
Также в рубрике:
17:35Як правильно вибрати обручки
13:02Він і вона = дружня сім'я?
09:57Страви для романтичного вечора
14:36С семьи начинается жизнь
09:42Мужчины боятся семейной жизни
12:45Майстер-клас із вуличних знайомств
12:42На шлюбний рушник за контрактом
21:15Рад бы жениться, да май не велит
13:50Одружився в мамин День народження
16:43Весільний сезон розпочався у Тернополі після тривалого Великого посту
Статьи автора RIA (ВІННИЦЯ):
21:14 Вінницьких водіїв обманюють на дорогах
18:46 Мерія підвищила тарифи на тепло та воду
09:50 Чоловік помер у трамваї
09:49 ДАІшну аварію "договоряють"...
09:46 Наші туристи не поспішають до Китаю
09:40 Жінка врятувала песика, ризикуючи життям
08:59 Виробники пропонують споживачам вирішення неіснуючих проблем?
08:56 Якісно управляти треба вміти
22:32 Поруч із готелем «Профспілковий» зіткнулися два автомобілі
18:36 Політ машини з чотирма пасажирами зупинило дерево на протилежній стороні дороги