Статті  
Меню сайту


Категорії каталогу
Невідома Україна [23]
Суспільство [14]
Культурний простір [6]
Політикум [24]


Форма входу
Логін:
Пароль:


Пошук по статтях


Друзі сайту

додати анкету

Я

шукаю

вік
від
до
країна
love

ВОНА шукає

ВІН шукає







Наші опитування
Чи подобається новий сайт?
[ Підсумки · Архив опитувань ]
Всього відповіло: 139


Вітаю Вас, Гість · RSS 24-Трав-08, 20:49

Початок » Статті » Політикум

"Сучі холопи зі свиними рилами"
23 січня 2008р., в США сталася подія, яка сколихнула американських українців - в ефірі радіопрограми «Ехо Планєти» Міхаіла Смєхова та Лілії Авєрбух пролунали ксенофобські коментарі, що ображали честь і гідність кожного українця та нашої Держави.

Приблизно о 9:30 ранку у програмі приймав участь постійний Ізраїльський кореспондент цієї програми – АВІГДОР ЕСКІН. Ті, хто слухає цю програму, знають, що він є ультра-вороже настроєний проти українців, яких він інакше, як нео-фашистськими пособніками нацистов, хохламі та малоросамі у своїх статтях не називає. Декілька тижнів тому він, коментуючи наказ Президента України про присвоєння Роману Шухевичу звання Героя України, в ефірі обзивав Шухевича та Ющенка нацистами та бандитами та паплюжив честь наших героїв та нашого Президента.
Громадські організації США, зокрема УГО “Помаранчева Хвиля”, Чікагський Осередок ВО “Свобода” та українські громадські організації оголосили бойкот радіопрограмі «Ехо планети».
«Цього ж разу в ефірі сталася шовіністична антиукраїнська провокація, не відреагувати на яку МИ - УКРАЇНЦІ не маємо права!, - йдеться в їх заяві,- В ефірі Ескіну задзвонив українець та сказав йому, що все це, що він постійно говорить у своїх програмах в нашу сторону є чистої води радянською пропагандою. На це Ескін відповів, що в фондах товариства Яд Вашем є достовірна інформація про причетність Шухевича та ОУН-УПА до вбивства тисяч євреїв. Відповіддю Ескіну на це був коментар нашої слухачки, яка сказала, що він говорить неправду, бо якби в Яд-Вашем була б хоч якась інформація про Шухевича, то вони вже давно б її розповсюдили, бо вони вже давно б оприлюднили імена домашньої прислуги німців, не те, що таких як Р. Шухевича, який начебто вбив тисячі євреїв. Цей коментар дуже розгнівив Ескіна. Він хвилини три кричав в ефірі про те, що ми це "нація - матері якої породили оце насіння - подонків, пособніков нацистов, коториє унічтожалі єврєєв" і що “українська громада тут закордоном - це нащадки тих подонків, які повтікали закордон та створили наші "убогіє бандєровскіє організациі, коториє защищают етіх бандітов, как гєроєв, в то врємя, как єдінствєннимі гєроямі України являются тє украінци, коториє служилі в Совєтской Армії і боролісь протів всєх етіх нацистов вмєстє взятих". В кінці українофобного виступу Ескіна, Міхаіл Смєхов від себе додав, що як це не прикро (для НАС-українців), ми не повинні ховати голову в пісок, а мусимо визнати, що світовий суд нібито ВИЗНАВ ОУН-УПА та Шухевича - злочинцями. Саме було 9:58 ранку і програма закінчилась, тому жоден з українців не міг передзвонити в ефір та відповісти цим українофобам.

Все ж, після програми ми задзвонили Міхаілу Смєхову і попередили його, що ми ГІДНО відреагуємо на те, що сталося, на що він зухвало відповів, що все сказане є правдою, бо українці ходили в нацистських формах, служили поліцаями, а отже були “пособніками нацистів“ під час Другої Світової війни.

Ми закликаємо усю УКРАЇНСЬКУ ГРОМАДУ зробити слідуюче:

1) Подзвонити на програму “Ехо Планєти” (773-792-1240 та 847-677-1503) – Смєхову та Авєрбух і вимагати привселюдного вибачення в нашої громади за те, що вони пустили цього екстреміста в ефір, а також за те, що Смєхов особисто сказав, що світовий суд визнав наших героїв злочинцями. Ми вимагатимемо конкретної дати і часу його вибачення, щоб усі це могли почути, а також запевнення, що Авігдор Ескін більше не виступатиме в прямому ефірі цієї програми.
2) Подзвонити менеджеру хвилі 1240АМ Mark Pinsky (773)-792-1121 та фінансовому директору Charles Gross (773) 975-0400 NEWSWEB та висловити своє обурення з приводу цієї програми та всього, що було сказано в адресу нашої нації та нашої громади, вимагати не допускати більше в ефір Авігдора Ескіна.
3) БОЙКОТУВАТИ українофобну радіопрограму Смєхова та Авєрбух “Ехо Планєти”.
4) БОЙКОТУВАТИ всі фірми і компанії, які рекламуються на радіо “Ехо Планєти”.»

«Перли» АВІГДОРА ЕСКІНА, що прозвучали в радіопередачі.
Во Львове сейчас другие герои – бандеры, Шухевичи, Гитлер там с боку стоит, с другого Андрей Шептицкий. Есть такой герой актер он читает себя комиком – Богдан Бенюк, - его можна назвать Богдан Селюк!
Пока при власти єти - нацики-шмацики, єто полная ерунда, ...Єта страна дала имя нации, господа-малоросияне, єти придурки думают, что старна дала имя нации, єто бред сивой кобылы!...Вот ми хотим чтобы они не лазили по нашим улицам, не оскверняли их своим нечистым фашистским дыханием…К нам приезжает какая-то скотина!...Ходил смотрел недавно на эти вот тупые рожи, и святое желание заехать им в ухо. Возле сквера Богдана Хмельницкого построились в немецкой свиней. Надо было их пустить чтобы их увидел не только весь город, но и весь мир. Какое свинячье рыло в этой Тягнибоковской «Свободы». Виктора Ющенко надо судить, зато что он по прежнему раскалывает страну поддерживая националистов…Они называют себя украинцами на самом деле фашистские прихвостни Гитлера. Западно-Укр-Руское быдло понимает только один язык – язык кнута, не оружие, а именно кнута Сучьи холопы, дети и правнуки холопов. Это молодая бычья сволочь со свиными пятаками. Ющенко не такой – в нем сидит хуторянская Хорунжевка. Это репаная Хорунжевка.
Они хотят унижать! Эти демонстративные отказы от любых наших просьб относительно узаконенного статуса русского языка. Это не может не наталкивать на мысль, что мы имеем дело с нашими прямими врагами!

Біографія ізраїльського екстреміста
Авігдор Эскін (р. 1960) — израїльский публіцист і громадський діяч. Пише на російській і англійській мові.
Авігдор Эскін народився 26 квітня 1960 року в Москві. У 1974 році був арештований за розклеювання листівок в підтримку Александра Солженіцина. У 1975 році вступив до музичного училища імені Гнесиних по класу фортепіано. Почав викладати іврит і вести семінар з вивчення іудаїзма. Переслідувався за дисидентську діяльність.
У 1979 році переїхав до Ізраїлю, де вступив в єшиву. Служив, беручи участь в бойових діях у Лівані в 1982 році. З 1983 року спільно з депутатом Кнессета від Лікуду Міхаєлем Кляйнером керує рухом «Нові праві Ізраїля». Виступає проти передачі спірних територій палестинцям.
З середини 1980-х років публікується в ізраїльській пресі. У 1995 році одержав російське громадянство.
У 1994 році в Тель-Авіві Ескін організував акцію на підтримку російських військ, що почали бойові дії проти незаконних озброєних бандитських формувань в Чеченскій республіці. 21 грудня 1997 року затриманий спецслужбою ШАБАК по звинуваченню в намірі бомбардувати з катапульти свинячими головами мечеть Аль-Акса на Храмовій горі. 14 січня 2001 засуджений на 2,5 років в'язниці і 1,5 років умовного висновку по звинуваченню в співучасті і підбурюванні до ряду екстремістських акцій, включаючи покладання свинячої голови на могилу палестинського терориста Азаддіна эль-Касама і підпал офісу організації, пацифіста, «Покоління миру». Також йому ставилася в провину симпатія до вбивці президента Рабина Ігалю Аміру. Звільнився з в'язниці 20 лютого 2003 року.
Друзі Эскина відзначають, що «тепер будь-яка людина, яка наважиться сказати правду про єврейсько-арабські відносини, оголошується правим екстремістом».
У 2007 році назвав чеченського сепаратиста Ахмеда Закаєва «одним з ватажків чеченських біснуватих» і «головорізом»[1].
У 2000 році депортований США і позбавлений візи.
Підтримує контакти з російським філософом - шовіністом Олександром Дугіним.

Підготував Олександр Ясенчук

Категорія: Політикум | Додав: Василь (28-Лют-08)
Переглядів: 213 | Рейтинг: 4.7 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувчі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Українська Банерна Мережа


У Б M


У Б М

  2007  © Олександр Майшев