Газета "ЧАС"
Меню сайту


Розділи видання "ЧАС"
Політикум [7]
Соціум [66]
Економіка [6]
Екологія [2]
Погляд [15]
Медицина [3]
Кримінал [31]
Споживач [39]
Резонанс [22]
Надзвичайні ситуації [10]
Освіта та навчання [6]
Різне [69]

Форма входа
Логін:
Пароль:


"ЧАС". Пошук


Друзі сайту

додати анкету

Я

шукаю

вік
від
до
країна
love

ВОНА шукає

ВІН шукає







Наше опитування
Кому має належити Троїцький собор Чернігова, збудований на кошти гетьмана І.Мазепи?
[ Підсумки · Архив опитувань ]
Всього відповіло: 238


Вітаємо Вас, Гість · RSS
Субота    24-Трав-08, 20:11

Початок » 2007 » Листопад » 29 » Базар чи платна автостоянка?
Базар чи платна автостоянка?
21:35
У Сосниці найбільший базар вирує у п’ятницю. Територія, відведена для торгів, не вміщає в себе всі приїжджі палатки. Одного часу додатковий торговий ряд розміщувався по вул. Освіти (біля фабрики). Згодом його перенесли на інший бік від ринку - ближче до площі перед адміністрацією. Торгових точок там поступово більшає і більшає. Тому у п’ятницю стало дійти до пошти та “Укртелекому” (а під’їхати і завше) проблематично. Начальник ЦЕЗ №5 Віктор Бабушкін скаржиться на затор найбільше:“Не дай Бог, пожежа, то пожежна машина під’їхати за палатками не зможе. Я щоп’ятниці скаржусь”.
Отож на Колегії селищний голова Віктор Гординський висловився з пропозицією дозволити приватним підприємцям розташовувати торгові точки по всій площі. “Це наші гроші, гроші селищної ради. І нічого поганого в тому, щоб раз у тиждень був великий базар перед адміністрацією, я не бачу. Буду це питання виносити на розгляд сесії”, - сказав Віктор Михайлович. А коли начальники таку ідею не схвалили, то селищний голова висунув ще одну пропозицію: зробити на площі платну автостоянку. Платну для всіх! Оце ще більше присутнім не сподобалось. “Як це для всіх? - питали приїжджі начальники. - Зробіть нам безплатно! Викликатимете до Сосниці, а тоді ще й гроші братимете за те, що машина на площі стоїть?” І зашуміли...
Тоді Віктор Гординський зрозумів, що так домовитись не вдасться і попередив:
- Як хочете. З нового року ми все одно облаштуємо платну автостоянку по вул. Освіти. Отоді і побачите! Ті, хто не захоче платити за парковку, поставлять свої машини на площі. Не скаржтесь тоді на затори перед РДА.

Вникнути у це питання намагався і голова ради Василь Волошко. Але він дивився на це якось з іншого боку. Чомусь він повів про те, що ринок не має якогось папірця і працює не зовсім законно. Навіть доручив розібратися в цьому прокуророві. Мабуть, на його думку, саме прокурор допоможе розв’язати питання про розширення території ринку і про те, як прибрати палатки з-під пошти? І знову завели мову про ринок на горі. Про той ринок, куди торгівці і люди їхати ніяк не хочуть. “Робили навіть безкоштовно по суботах для експерименту. Базару там все одно немає”, - нагадує Гординський.

Отож питання це було на язиках. Як воно вирішиться, покаже час. І п’ятниці, які прийдуть у Сосницю після нового року.

Світлана Душик

Категорія: Погляд | Переглядів: 140 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Українська Банерна Мережа


У Б M


У Б М

2008 © Олександр Майшев