Газета "ЧАС"
Меню сайту


Розділи видання "ЧАС"
Політикум [7]
Соціум [66]
Економіка [6]
Екологія [2]
Погляд [15]
Медицина [3]
Кримінал [31]
Споживач [39]
Резонанс [22]
Надзвичайні ситуації [10]
Освіта та навчання [6]
Різне [69]

Форма входа
Логін:
Пароль:


"ЧАС". Пошук


Друзі сайту

додати анкету

Я

шукаю

вік
від
до
країна
love

ВОНА шукає

ВІН шукає







Наше опитування
Чи подобається новий сайт?
[ Підсумки · Архив опитувань ]
Всього відповіло: 139


Вітаємо Вас, Гість · RSS
Субота    24-Трав-08, 20:32

Початок » 2007 » Листопад » 2 » Роботу сосницьких комунальників оцінено "задовільно"
Роботу сосницьких комунальників оцінено "задовільно"
15:58
А хіба можна оцінити по-іншому роботу собі ж підпорядкованої структури?! Оскільки Комунально-житлове управління підпорядковується селищній раді?
Звісно, ні. Ще такого у Сосниці було, щоб свій свого. Це якщо чужого, то так, можна, а якщо свого - то для форми трохи покритикувати, прикриваючись людськими інтересами, мовляв, люди ще скаржаться. Але ж закінчувати все-одно типовим “ви прислухайтесь і давайте разом працювати над проблемами”. Все, на цьому і закінчується так зване обговорення. Яке повинно було відбутися у середу на сесії селищної ради, де розглядалося питання роботи комунальної служби.
Знаємо, що функції цієї служби не так старі, як давні, а сама ця організація у нас створена не зовсім давно: у неї злили 3 попередні. Не без вагомого втручання районної ради. Поставили нового начальника, обіцяли всіляку підтримку. При будь-якій нагоді не забували похвалити цю службу за всякі там плюси: паркан навпроти ветслужби, ряд ліхтарів у парку, лавки і асфальт у тому ж парку. Тобто всі зусилля цієї служби по наведенню порядку у селищі одразу подавали як велику заслугу нової організації на чолі з новим керівником. Але чогось забули, що служба ця ще має перейматися і житловими питаннями. Забували також і той факт, що несподівано для всіх користувачів селищного водогону на 20% підняли ціну на воду. Нашій газеті пояснили, що оскільки підприємство стало платником ПДВ, то ці 20% податку і почали прибавляти до суми. Що аж ніяк не покращилося вивезення сміття, що влітку були великі перебої з водою - так, традиційні, але ж вони залишилися, і стовідсотково вони будуть і наступного літа.
Тож на сесії керівник комунального господарства Віктор Запорожець, прочитавши заготовлену доповідь, у кінці підсумував:”Наш колектив з оптимізмом підходить до вирішення проблем і щодня працює в авральному режимі”. При обговоренні доповіді були конкретні зауваження, нарікання. Традиційно Микола Бик, якому дали можливість висловитись, пропонував переглянути у бік зниження тарифи, а також переглянути у бік скорочення штати цієї організації. Василь Петрушенко також нарікав на необгрунтовано високі тарифи: “Ви цим і відбили клієнтів. Нема прибутків, все йде на зарплату. Ви не направляли прибутки на оновлення оборотних засобів, тому сьогодні і нема у вас ні техніки, ні інших засобів”.
Відмічу, що у середу на сесію прибуло все керівництво райради : пан Волошко разом з панами Крючком та Чепігою. Був також в.о.голови РДА А.І.Мірошниченко. Заключне слово взяв голова райради, який останнім часом чомусь себе називає на Ви, чи це він сам себе уповноважив виступати ще від чийогось імені, бо вислови “керівник, якого МИ рекомендували ( це про В.І.Запорожця)”, “Для того НАМ влада і дана, щоб її використовувати”, “МИ правильно зробили”, “НАМ люди скаржаться” і т.д. наштовхують сме на такі думки. Трішки покритикував свого ставленика Віктора Запорожця і благословив на подальшу роботу, звісно, спільно з районною радою.
Тож ЖКУ Сосницьке полегшено зітхнуло, пройшовши ще одну нібито перевірку.

Олена Ясинська

Категорія: Погляд | Переглядів: 119 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Українська Банерна Мережа


У Б M


У Б М

2008 © Олександр Майшев