This version of the page http://uanime.org.ua/article/stellvia.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-18. The original page over time could change.
Космічна Стеллвія - Статті, огляди аніме, манґа - Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

 
Новини сайту у форматі
 
IRC канал

#uanime

Сервери:
irc.lucky.net
irc.run.net

Порт: 6669

 
 
Сайт найкраще виглядає при 1280×1024
 

Космічна Стеллвія – огляд аніме

Японська назва аніме: Uchuu no Stellvia
Англійська назва аніме: Stellvia of the Universe
Формат аніме: TV 26
Студія: XEBEC
Рік випуску: 2003
Жанр: наукова фантастика

Як буде виглядати Земля через 350 років? Якими будуть люди і що вони робитимуть? Якщо такі питання періодично (або хоча б часом) з'являються у вашій голові – то переглянути Космічну Стеллвію вам категорично рекомендовано... не Міністерством Охорони Здоров'я, але все ж...

В кінці 22 століття Земля була знищена... навіть не злими і ненажерливими прибульцями (як це доволі часто буває, з нашим-то земним щастям) і навіть не людською тупістю (третя світова війна, глобальне потепління чи вбивство Теренса і Філліпа), а банальною стихією – вибухом наднової зірки Гідра Бета, електромагнітне випромінювання якої перетворило Землю на велику сковорідку.

Проте людина - це далеко не таке звірятко, яке можна просто взяти і винищити банальним катаклізмом. Людство вижило, встало на ноги, відбудувало Землю і навіть понаставляло купу космічних станцій довкола мало не всіх планет Сонячної системи.

Проте рано тішитися, оскільки через півтора століття після електромагнітної хвилі до Землі має досягнути хвиля розпеченого газу з тієї ж наднової Гідра Бета, обіцяючи на цей раз таки перетворити Землю у велику таблетку активованого вугілля.

Саме з цього моменту, за рік до того як газова хвиля має досягнути Землі і починається наша історія...

Історія обдарованої, але не конче впевненої в собі 14-річної дівчини Катасе Шіма, яка склавши купу різних іспитів (можна собі уявити) вилітає вчитися в академію на оборонній орбітальній станції Землі - Стеллвії.

Що ж чекає героїню на оборонному фортпості всього людства? 26 серій прекрасного аніме (з невеликою кількістю 3D графіки) відкривають нам життя Катасе Шіма і людства 24-го століття.


Опубліковано: 15.12.2005
Автор: Reoko Ruchuku
Нове
Субтитри
Яблучне насіння: З машини
повні
 
Субтитри
Яблучне насіння (2004)
оновлення
 
Аніме
Кришталеве сяйво
готові 3 еп.
 
Субтитри
Залізобетон
повні
 
Субтитри
Фільм Наруто: Ураганні хроніки
повні
 
Субтитри
Ескафлон
повні
 
Манґа
Міюкі-чян у Країні Чудес
повна
 
Субтитри
Зомбі під заставу
повні
 
Аніме
Канокон
готові 2 еп.
 
Манґа
Хлопці 20го століття
том 6, част. 5
 
© Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.