This version of the page http://uanime.org.ua/article/nadesico.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-18. The original page over time could change.
Мобільний Космічний Крейсер Надешіко - Статті, огляди аніме, манґа - Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

 
Новини сайту у форматі
 
IRC канал

#uanime

Сервери:
irc.lucky.net
irc.run.net

Порт: 6669

 
 
Сайт найкраще виглядає при 1280×1024
 

Мобільний Космічний Крейсер Надешіко – огляд аніме

Японська назва аніме: Kidou Senkan Nadeshiko
Англійська назва аніме: Martian Successor Nadesico
Формат аніме: TV 26 + Movie
Студія: XEBEC
Рік випуску: 1996 (TV), 1998 (Movie)
Жанр: наукова фантастика, меха, комедія

Майбутнє, в якому людство колонізувало Марс та Місяць, і, здавалося б, має спокійно жити, процвітати і мріяти про світле комуністичне майбутнє... тобто тьфу... про колонізацію інших планет і все хороше з цим пов`язане.

Але насправді все воно, прямо як в казці, не так складається, прибульці висаджуються на Марсі, роблять зачистку населення, громлять земний флот, атакують Місяць і Землю...

З таким розкладом сил ні про яке світле майбутнє думати не приходиться, і прогрес людства зводиться до вибудовування нових бар`єрів довкола ще не повністю захопленого Місяця і Землі.

І ось в цей період застою люди (а точніше корпорація Нергал, про яку на початку серіалу відомо тільки хороше, а саме, що вона займається оборонними технологіями) зібравши сили (ну, тобто кошти) вибудовують корабель, який має відкинути пришельців від Землі.

Капітаном корабля стає донька відомого з часу боїв за Марс адмірала, Місумару Юріка. Зібравши на Надешіко (а саме так називається корабель, тобто через що і вся каша: дивись назву серіалу) досить цікаву команду, корабель має вилетіти на оборону Землі...

І тут капітану, тобто Юріці, стріляє в голову відвоювати Марс... що і не дивно, це ж її рідна планета, а до Землі їй діла особливо нема. Таким чином першим боєм Надешіко стає бій із самими захисними системами Землі... з середини в зворотньому порядку.

Але насправді головний герой не Юріка... Головний герой – це Акіто, теж марсіанин, який незнати як вибрався із пекла на Марсі, під час атаки пришельців, а зараз працює коком на Надешіко.

Але, щоб дізнатися більше добре було б сам серіал подивитися, так як він, окрім наукової фантастики, має в собі купу всього – прекрасного (часом правда досить нетипового) гумору, пародій на інші аніме, пародій на людей, трагічних і в кінці кінців любовних історій. Окрім того, саме це аніме вважається зразком аніме для аніме-отаку (частково про самих отаку далекого майбутнього).

Так що сідайте в м`яке крісло, натягайте на голову шолом для 3D-проекцій, підключайте порти на голові до звукової карти і...
...насолоджуйтесь!

 

Опубліковано: 30.11.2005
Автор: Reoko Ruchuku
Нове
Субтитри
Яблучне насіння: З машини
повні
 
Субтитри
Яблучне насіння (2004)
оновлення
 
Аніме
Кришталеве сяйво
готові 3 еп.
 
Субтитри
Залізобетон
повні
 
Субтитри
Фільм Наруто: Ураганні хроніки
повні
 
Субтитри
Ескафлон
повні
 
Манґа
Міюкі-чян у Країні Чудес
повна
 
Субтитри
Зомбі під заставу
повні
 
Аніме
Канокон
готові 2 еп.
 
Манґа
Хлопці 20го століття
том 6, част. 5
 
© Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.