This version of the page http://users.kpi.kharkov.ua/bizfin/kafmen.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-16. The original page over time could change.
Кафедра Менеджменту та оподаткування
НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "ХАРКІВСЬКИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ"

          ФАКУЛЬТЕТ БІЗНЕСУ ТА ФІНАНСІВ          


  Бюджетна   та   контрактна   форма   навчання     Факультет  "Бізнес   та   фінанси"  -  це   дуже   престижно  
                                                               


Кафедра Менеджменту та оподаткування


Кафедра менеджменту та оподаткування заснована у 1991 році. На кафедрі здійснюється підготовка за двома напрямками: “Менеджмент організацій” та “Оподаткування”. Підготовку фахівців здійснює професорсько-викладацький склад в якому є 1 доктор наук, 5 професорів, 7 доцентів і кандидатів економічних наук.

Всі викладачі володіють однією іноземною мовою, більшість з них пройшла стажування за кордоном. Очолює кафедру професор Соколенко Володимир Анатолійович. На кафедрі працює широко відомий в Україні організатор науки та освіти, доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, академік Івін Леонід Миколайович.

Кафедра здійснює підготовку студентів за спеціальностями 8.050201 - "Менеджмент організацій" (спеціалізація - "Менеджмент підприємницької діяльності") і "Оподаткування"; за всі роки випущено 6 магістрів, з них 5 отримали диплом з відзнакою; 343 спеціалісти, з них 90 - з відзнакою; 166 бакалаврів, з них 108 – з відзнакою.

Кафедрою видано 28 учбово-методичних посібника з грифом Міністерства освіти України.

За спеціальністю кафедри діє спеціалізована рада із захисту кандидатських дисертацій. На кафедрі підготовлено та захищено 1 докторська дисертація, 8 кандидатських дисертацій. В аспірантурі навчається 4 аспірантів та здобувачів. Складом кафедри виконуються держбюджетні НДР з впровадження нових комп`ютерних технологій у навчальний процес.

Особлива увага приділяється залученню студентів 3-5 курсів до науково-дослідної роботи. Кафедра забезпечена сучасною матеріально-технічною базою, навчальними приміщеннями, комп`ютерним класом, аудіо- та відеотехнікою, системою супутникового зв`язку. Галузями підготовки фахівців є менеджмент підприємницької діяльності, малий та середній бізнес, організація та управління виробничими та бізнес процесами.

З 2004 року відкрито нову спеціальність – оподаткування.

Місцями роботи випускників є державні, акціонерні, приватні підприємства і фірми, комерційні структури, підприємства ринкової інфраструктури в якості менеджерів, економістів, аналітиків, організаторів виробництва, керівників бізнесу.

Практична підготовка студентів здійснюється на підприємствах і у фірмах як в Україні, так і за кордоном. Кафедра має широкі зв'язки з провідними університетами Німеччини, США, Бельгії й інших країн, де кращі студенти мають можливість одержати додаткові знання в теоретичній і практичній області, досконало опанувати іноземну мову, одержати другий диплом, продовжити навчання в аспірантурі.

Широкі можливості для студентів кафедри надають створені при університеті міжнародні бізнес-центри, очолювані провідними вченими факультету бізнесу та фінансів.

Детальніше про кафедру менеджменту та оподаткування Ви можете дізнатись на сайті кафедри


Перехід на головну сторінку