This version of the page http://mixa-blog.org.ua/v-dodatok-do-schojno-skazanoho/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-16. The original page over time could change.
В додаток до щойно сказаного… | Mixa-Blog
  • Головна
  • Тиць 2
  • Тиць 3

В додаток до щойно сказаного…

26 Сентябрь 2007

Отже, маю тепер блог на “чистій” базі без сміття, що повинно якісно позначитися на роботі сайту. Тепер це вже не буде експериментальною платформою для різних плагінів - з їхнім списком я вже більш-менш визанчився. Тепер лише треба деякі, як кажуть, доточити напильником, яби все було українізовано та відповідало моїм побажанням.

І тепер наступний крок - оптимізувати сайдбар до 8 числа, коли розпочнеться голосування в конкурсі UA WebStar, в якому мій блог братиме участь.

Коротше, скоро все має трошки змінитися в плані оформлення дизайну…

А ще я планую прибрати ієрархію в розділах і створити її штучно в новому меню - це має покращити мій рейтинг в пошуківках і кількість зароблених грошей на рекламі. Проте, я не знаю як відреагують ці самі пошуківки на такий хід подій в перші кілька тижнів, доки не відбудеться переіндексація. Мій блог може раптом опинитися в повному дауні (до цього більша частина відвідувачів приходила сюди саме через пошуківки) . І ще цікаво, чи зникнуть пінги? Вони мені вже почали подобатися…