This version of the page http://mixa-blog.org.ua/anna_ahmetova_12a/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-16. The original page over time could change.
Краще б давали будинкам імена… | Mixa-Blog
  • Головна
  • Тиць 2
  • Тиць 3

Краще б давали будинкам імена…

3 Октябрь 2007

… Нумерація будинків в Києві абсолютно безпідставна. Адже знайти подекуди якийсь із будинків абсолютно нереально, керуючись лише законами логіки. От пропоную всім бажаючим завдання для нічного квесту: висаджуємо людей на ст. м. Осокорки і даємо завдання знайти вулицю Анни Ахматової, 12 А. Без карти - можна й в людей запитати. І дивимося, що з того вийде. А нічого. Бо, знайшовши вулицю, людина за годину блукань може знайде хіба що будинок номер 14, а потім - 12, але то івже іншої вулиці, що йде перпендикулярно. Переходимо дорогу, і що ми бачимо? Будинок номер 8. Все, приїхали. Місцеві нічого не знають. І дві години катань на велосипеді “вокруг да около” нічого не дали.
Зате побачив першу в Києві (!) велосипедну доріжку, про яку дізнався від Polar_Bird - абсолютно дебільне явище - ні заїзду, ні з’їзду - типова стометрова пішохідна доріжка, от тіки зі знаками, які свідчать про те, що саме ось це вона і є. От тіки незрозуміло хто має по ній їхати і куди?
Врешті, я так нічого і не знайшов…