Принцеса цирку

Події фільму розгортаються в невеличкому містечку Самарську. Ася – гарна молода гімнастка, зірка цирку – приїжджає сюди зі своєю трупою на гастролі. Ці гастролі докорінно змінять її життя. На дівчину чекає небезпека як з боку тих, хто її любить, так і з боку тих, хто ненавидить.

Сила тяжіння

Вона – весела, темпераментна і непередбачувана дівчина з курортного містечка Миргорода. Він – московський інтелектуал, естет, цілеспрямований і стриманий, з гарними манерами, смаком і матеріальним становищем. Що буде, коли зійдуться двоє таких несхожих людей?

Татусеві дочки

Родинне щастя практикуючого психотерапевта з питань сімейних стосунків Сергія Васнецова було недовгим. Десь років зо 20. Дружина покинула його заради хокеїста, з яким утекла до Америки. Васнецов залишився в Москві зі своїми спогадами, тещею і п'ятьма (!) доньками. Ситуація, цілком звична для сучасного мегаполісу, – батько перетворюється на няньку.

Серцю не накажеш

Стосерійна теленовела «Серцю не накажеш» знята спеціально на замовлення телеканалу «1+1» і пітерського «П'ятого каналу». Цей проект – українська адаптація дуже популярного у Східній Європі румунського телеформату «Сльози любові». Уперше в такому довгограючому серіалі в головній ролі знявся український метр Анатолій Хостікоєв.

Аладдін

"Дісней" запрошує на загадковий Схід, де у славному місті Аграба живе Аладдін, веселий хлопець із золотим серцем. Живе й не знає, що на нього чекає найбільша в житті пригода. Адже тільки з його допомогою чорний чаклун Джафар може заволодіти скарбом – лампою, в якій живе могутній Джин, що може виконувати всі бажання. І лише винахідливість та кмітливість Аладдіна і його друзів може завадити Джафару заволодіти лампою.

Велике зло та дрібні капості

Як зазвичай в Устинової – усе дуже життєво, однак із казковим підтекстом. Так і в цьому сюжеті – міністр у справах друку та інформації Потапов вирішив поїхати на вечір колишніх випускників несподівано для себе. Просто раніше звільнився. Він пошкодував про свій ідіотський порив щойно у школі зчинився переполох навколо його особи.

Всі жінки - відьми

У чарівному серіалі "Всі жінки - відьми" усе починається з того, як одна з героїнь повертається у Сан-Франциско до старших сестер. Тієї ж ночі Прю, Пайпер і Фібі загадковим чином знаходять у будинку своєї бабусі чаклунську книжку… Вона дає поштовх до розвитку надзвичайних здібностей у сестер.

Двійнята

"Двійнята" - це комедія про двох сестер, які, незважаючи на те, що зовні схожі, як дві краплі води, не мають нічого спільного у характерах. Одна вдалася у батька і успадкувала його розум, інша більше взяла від матері, а саме її красу. Що батьки залишили їм обом, так це свою компанію, яка займається виробництвом жіночої білизни. Тому, попри несхожість характерів, сестрам доводиться працювати разом. Одна із них хоче піти з компанії, але зустрічає нового привабливого співробітника...

Дні нашого життя

"Дні нашого життя" — американський серіал, який вперше з'явився в ефірі американського каналу NBC у 1965 році. Серіал створили подружжя Тед і Бетті Кордей. Автори поєднали два види серіалу: серіал, події якого відбуваються в лікарні, і серіал, побудований довкола родини. Так вийшов фільм про родину лікарів. Один з родичів працює у психіатричній лікарні.

Клан Сопрано

Америка підкорилася мафії. Точніше - єдиному мафіозному клану, яким править хрещений батько Тоні Сопрано. З його владою не може боротися Президент, проти нього безсиле ФБР, і навіть "четверта влада" вперше не виступає проти, а навпаки, підтримує всі його домагання. Серіал "Клан Сопрано" відзначений 28 номінаціями на телепремію "Емі" і володар чотирьох "Золотих глобусів". Люди хочуть знати все про голову сім'ї Сопрано. Він рішучий, стрімкий і м'який. Його гумор - чорного відтінку. Але його любить вся Америка.

Король Лев. Тімон і Пумба

Двоє вірних друзів - суриката Тімон і кабанчик Пумба - постійно потрапляють у захопливі й веселі пригоди. Колись ці нерозлучні товариші урятували левеня Сімбу від палючого сонця в пустелі (у відомому на весь світ "Королі Леві"). Вони всіляко оберігали його дорогою до рідного прайду й навіть навчили їсти смачні корінці. Але в Тімона й Пумби є й свої справи. Двійко примудряється встрягати у неймовірні історії і розплутувати загадки, на які така щедра африканська земля.

Наша Russia

Поганий настрій – не для комедійного серіалу, що став одним із прапорів альтернативного гумору російського телеекрану - «Наша Russia». Ні, іноземцям не зрозуміти всієї краси нашого життя! Творці скетчкому Михайло Галустян і Сергій Свєтлаков упевнені, що живуть у найпрекраснішій країні, і решта країн світу їм заздрить.

Сваха

В Анни Полонської не склалося з сімейним життям, проте вона сповнена ентузіазму і віри у те, що може допомогти іншим знайти своє щастя. Ідеї і захоплення власниці шлюбного агентства поділяє її злагоджений колектив - молодий фотограф Максим, досвідчена Ніна Петрівна і закоханий в шефиню психолог Роман. Людська і професійна місія Анни вимагає з'ясувати, хто із клієнтів справді хоче справжнього і чистого кохання, а хто розглядає шлюб як аферу.

Секс і місто

Чим відрізняється ставлення до сексу у чоловіків і жінок? Чи існує таємна холодна війна між заміжніми й незаміжніми? Скільки разів за ніч буде "нормально" - у сексуальному розумінні - і чого коштують шлюбні пути? Журналістка Керрі та три її нью-йоркські подруги - Саманта, Міранда й Шарлота - вже не перший десяток серій провадять відверті дослідження міжстатевих стосунків. І, як демонструє грандіозний успіх серіалу в усьому світі, подібні пікантні питання цікавлять не лише цих сміливих красунь.

Тридцятирічні

"Тридцятирічні" - один із найгучніших російських серіалів цього телесезону! Назва говорить сама за себе – перед нами тридцятирічні люди, чиє дитинство і юність припали на останні роки Радянського Союзу і перебудову, коли не було сексу і психології сімейного життя, натомість були „ланки суспільства”. Чотири успішні і, на перший погляд, міцні родини Баранових, Іконникових, Пуховських і Смирнових розпадаються буквально на очах. Чоловіки (в минулому – однокласники) відкрили італійський ресторан, який дає непоганий прибуток. Здавалося б, чого не вистачає?

Чемпіон

Головна героїня - Тіна - кохає молодого перспективного футболіста Сашу Жигульова. Вона вболіває за нього на всіх матчах, вивчає тонкощі гри, знайомиться з його колегами. Та якби все було ідеально, не було б історії довжиною в 40 серій. Ідилію зруйнує, здавалося б, чудова новина — Сашка запрошують в елітний європейський клуб. Далі буде розлука і зустріч через 10 років. За цей час герої змінилися. Причому настільки, що Саша навіть не впізнає кохану. Вона вийшла заміж за успішного бізнесмена, змінила ім'я та зовнішність, щоб забути минуле. Тіна вирішує помститися.

Чужа сім'я

Море, пляж, шикарні будинки, розкішне життя, світські вечірки, багаті хлопчики та дівчатка... На перший погляд Каліфорнія - справжній рай. Але в глибині цього існує світ зради та фальші, де діти живуть своїм таємним життям, а батьки своїм. Саме тут «важкому підлітку» Райану належить зробити перші кроки у доросле життя, пережити перше кохання, знайти перших друзів і перших ворогів та зіткнутися з першими серйозними проблемами. І назавжди змінити життя мешканців Помаранчевої Країни.

Шпигуни

Якщо ви не довіряєте партнерам або клієнтам, вам будуть потрібні сторонні очі, щоб простежити за підозрілими типами. Таку послугу надає фірма Гарлана Джада. Вас надурили хитрющі бухгалтери? Вам теж до Гарлана Джада. За допомогою надсучасної техніки його команда шпигунів вистежує зловмисників і повертає жертвам фінансового шахрайства мільйони доларів. Лише ці люди здатні розплутати найнеймовірніші афери.