This version of the page http://iteach.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-08. The original page over time could change.
iteach.com.ua - Головна


Новини
Більш ніж 100000 вчителів в Україні пройшли підготовку за програмою Intel(R) Навчання для майбутнього
Міжнародний форум "Нові горизонти ІКТ в освіті" став однією з найяскравіших подій для учасників Програми Intel(R) "Навчання для майбутнього"!...
Докладніше
Увага!!! Розпочата підготовка до Міжнародного форуму «Нові горизонти інформаційно-комунікаційних технологій в освіті» у рамках міжнародної програми INTEL® «Навчання для майбутнього» 17 квітня 2008 р.
Дирекція освітніх програм корпорації Intel та Міністерство освіти і науки України планують проведення 17 квітня 2008 року у Києві міжнародного форуму «Нові горизонти інформаційно-комунікаційних технологій в освіті».

Реєстрація учасників буде відбуватися до 10 квітня 2008 року....
Докладніше
Із преси
Про Програму на сайті "Вісник програм шкільних обмінів"
Статті Ніни Дементієвської та Наталії Морзе знайомлять широку аудиторію з необхідністю змін в шкільній освіті. Життя ставить перед сучасною освітою завдання виховувати в учнів вміння критично мислити, вчитися самостійно, здатності ставити перед собою цілі та досягати їх, вміння самостійно приймати рішення. Для Формування саме такого світогляду сучасного учня програма "Intel® Навчання для майбутнього" стає необхідною....
Докладніше