This version of the page http://electric.org.ua/copypaste/unipils.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-08. The original page over time could change.
ELECTRIC VIRTUAL WORLD » Blog Archive » Кохання - це натуральні ліки від багатьох недуг

Кохання - це натуральні ліки від багатьох недуг

October 12th, 2007 | by ELECTRIC |

Джерело: Ваше Здоров’я

Хочете жити довго і не хворіти навіть на застудні захворювання? Частіше кохайтеся. Група американських і австралійських учених довела, що активне сексуальне життя забезпечує довголіття і зміцнює імунну систему. “Результати досліджень продемонструвати не просто”, - говорить Рональд Глейзер, директор Дослідницького медичного інституту Університету Огайо. Але доказів досить, повідомляє веб-сайт Inopressa.ru.
Вчені розпочали з гормону окситоцину, що контролює м’язи і функціонування матки в період вагітності. Вони з’ясували, що рівень цього гормону підвищується в п’ять разів під час оргазму.
Щоб зрозуміти, яким чином цей гормон відповідає за позитивний вплив на людський організм і на розумову діяльність, вони порівняли вплив сексу і фітнесу. Впродовж статевого акту згоряє 200 кілокалорій, що еквівалентно 30 хвилинам бігу. Під час оргазму саме під впливом окситоцину кількість серцевих скорочень збільшується вдвічі, підвищується кров’яний тиск. Вчені вважають, що завдяки цьому гормону секс допомагає серцю.
Дегідроепіандростерон та окситоцин захищають від різних хвороб, у тому числі і від раку молочної залози. Вони впливають і на душевний стан - викиди гормонів під час занять любов’ю сприяють релаксації. Секс благотворно впливає і на імунну систему, захищає від простуд та грипу. Але потрібно виконувати дві умови: займатися ним регулярно і без надмірностей.
Цей постулат підтверджує авторитетне джерело - Університет Уїлкса. Група вчених австралійського університету на чолі з професором Карлом Шарнецьки досліджувала понад сто студентів Університету віком приблизно 20 років. Учені вимірювали рівень імуноглобуліну А: ці антитіла, присутні в слині і слизовій оболонці, є головним захисним бар’єром проти двох частих захворювань - застуди та грипу.
У слині студентів, які не мали сексуальних контактів, рівень імуноглобуліну А виявився на рівні 100; хто займався сексом два-три рази на місяць - показники були вищими. Що стосується молодих людей, які займалися сексом 2-3 рази на тиждень, у них рівень цих цінних антитіл був вищим на 30%.
На думку вченого, у людей, що активно займаються сексом, під впливом антигенів імунна система стає активною, вона продукує більше імуноглобуліну, таким чином організм зміцнюється й ефективніше бореться з грипом і застудами.
Тож сексуальне життя, що приносить задоволення, - натуральні ліки. Справжній еліксир довголіття.

Ці кнопки посилаються на сайти соціальних закладок і новин, де читачі можуть ділитися і обговорювати нові веб-сторінки.

Коментувати запис