<МЕТА> - Украина | Блоги | Українська
»»»
Интернет
Реестр
Новости
Рефераты
Товары
Блоги
искать в блоге Мир рекламного мастера искать в постах/комментариях пользователя
     Контакт
Блог
Фото
Музыка
Видео
Чат
Знакомства
Форум
Почта
Quest
Авторизация
Логин:
Пароль:
 
Забыли пароль?
Регистрация
#

Блог

Мир рекламного мастера
Анкета МетаКонтакт
Бан-лист
Инфо о Блоге
Фото
Читает блоги
#

Меню

Список сообществ
Поиск
Помощь
Правила
#

Улучшим МетаБлоги вместе!

! Ваши предложения и пожелания пишите сюда
! Материалы для взрослых (18+)
#

Календарь

← Май →
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 Записи
 Комментарии
#

Записи

Вторник 6 мая 2008
А знаете зачем в метро внизу эскалатора бабулька в будке? - она там педали крутит.
Сообщение прочтено 12 раз
reklamaster | 06-05-2008 21:51
А знаете зачем в метро внизу эскалатора бабулька в будке? - она там педали крутит.
Другие приколы ищите там
Обещания кандидатов и не только
Сообщение прочтено 11 раз
reklamaster | 06-05-2008 21:42
Ух ты, нам перед выборами уже столько наобещали просто обалдеть:
- новый мост через Днепр;
- три новых станции метро, в том числе на троещине;
- социальное жилье, если не ошибаюсь 3000 квартир;
- новые садики, скверики и т.д.
А вот сегодня даже услышал что всем киевлянам независимо от результатов выборов дадут по 10 соток законной земли. Учитывая что прописанных киевлян 3 млн, это получается 300 гектар земли, где ж это они ее наберут?

Может что то пропустил кто еще знает какие обещания?
Понедельник 5 мая 2008
Опять выборы
Сообщение прочтено 21 раз
reklamaster | 05-05-2008 23:27
Вот иду сегодня по городу и думаю - сколько ж уже можно жыть в выборах. Уже наверно года три то президента, то правительство, то мера города выбираем. Неужели это дейстительно так нужно обычному жителю страны. Как по мне то это просто трата, а может отмывание денег.
Может просто забьем на все это да и не пойдем вообще ни закого голосовать?
Поддерживаю вот этот  блог Киева
Информация о продукции от Reklama Group
Сообщение прочтено 9 раз
reklamaster | 05-05-2008 17:56
Продукция компании Reklama Group изготавливается из высококачественных материалов -
акрил, оргстекло, полистирол, поливинилхлоридные и другие пластики. На страницах сайта  Reklama Group представлены далеко не все модели подставок из оргстекла и держателей
которые возможно изготовить. По Вашим чертежам возможно изготовить
подставки и холдеры любых других форм и размеров. Обращайтесь и Вам 
предложат качественные изделия из оргстекла по отличной цене! .
Пятница 2 мая 2008
Динозавры и Библейские факты
Сообщение прочтено 54 раз
reklamaster | 02-05-2008 21:30
Существуют научные доказательства истинности библейских историй например о том что воды моря расступались по слову Моисея - там найдены остатки колесниц и т.д.
Также существуют научные доказательства существования динозавров - найдены кости.

Так как же совместить эти два факта - создание человечества Богом и найденные остатки динозавров, которые должны бы подтверждать теорию эволюции?

Давайте подискутируем на эту тему!
Четверг 1 мая 2008
Народу від влади: дуля з любов"ю
Сообщение прочтено 19 раз
reklamaster | 01-05-2008 15:15
Взагалі-то, непогана це людська риса - вміння цінувати те, що маєш. Адже постійно прагнучи досягнути більшого, ми часом забуваємо про те, що вже у нас є. Так у декого ціле життя й минає у постійній гонитві за недосяжним - а часом і не потрібним. Втім, в цьому питанні - як і в будь-якому іншому - важливо дотримуватись золотої середини. Якщо маєш, так би мовити, "дулю з маком" - та ще й внаслідок того, що хтось на тобі наживається, сидіти мовчки і намагатися радіти своїм скромним надбанням навряд чи буде правильним виходом із ситуації. Особливо прикро, коли за твій рахунок деруться до процвітання (та навіть не те що процвітання - до розкошів) ті люди, котрі покликані та зобовязані захищати твої інтереси. Щоправда, у нашій країні така ситуація навряд чи когось здивує, бо ж влада, здається часом, тільки те й робить, що дбає про свої статки - а багато хто з "народних" і "обраних" щиро здивувався б, нагадай їм хтось про необхідність відстоювати права якихось там виборців.
1 травня
Сообщение прочтено 19 раз
reklamaster | 01-05-2008 09:07
Міжнародний день солідарності трудящих був встановлений Паризьким конгресом 2-го Інтернаціоналу в 1889 році. Історія свята починається з 1886 р., кои цього дня поліція Чикаго розігнала демонстрацію робітників, які вимагали 8-годинного робочого дня. Вперше відкрито Першотравень відсвяткували на території колишньої російської імперії в 1917р.
Среда 30 апреля 2008
Три правила здорового пікніка
Сообщение прочтено 27 раз
reklamaster | 30-04-2008 22:57
Весна у розпалі, прийшло справжнє тепло. А тут ще купу вихідних уряд підкинув разом. Куди діватися? Звичайно ж, на пікнік! Душа так знудилася за природою, за дачним відпочинком, за ароматним шашликом із запахов вишневих гілок або запеченою в багатті картоплею. Усе б добре, та часто-густо після таких дружніх посиденьок виникають проблеми з травленням. Якщо вже не можна їх уникнути, то звести до мінімуму цілком можливо.
Навряд чи знайдеться людина, яка відмовиться скуштувати на природі національну кухню. Чи то куліш, свинячі реберця на рожні або картопля в золі. Проблема в тому, що наш організм звик до іншої щоденної їжі. Він не в змозі різко перебудуватися, а зміна харчування не минає безслідно для травної системи. І в результаті, святкові дні закінчуються шлунковими кольками, розладом травлення, або іще гірше для організму, блювотою. Так, так, захищаючись від харчових перевантажень, організм може і так відреагувати. Але якщо дотримуватися певних правил на пікніку, то можна і природою насолодитися, і здоровя зберегти.
Подумайте про меню.
До меню дружнього застілля на узліссі зазвичай входят свинячий шашлик, копчені й перчені мисливські ковбаски, сало, кетчуп, смажена на рожні птиця, Від такого меню без звички може скрутити найміцніший шлунок. А щоб про вилазку на природу залишилися найприємніші спогади, ось що зробіть.  Урізноманітьте своє меню рибою. Візьміть трохи сьомги або форелі й зробіть рибний шашлик. Його можна подати в проміжках між порціями традиційного свинячого шашлику. Годяться для гриля й нежирні грудинки курки. Також обовязково подбайте про достатню кількість зелені до мяса і рідини. На жаль, горілка, пиво і солодкі газовані води зовсім не відносяться до рідин, які допомагають травленню. Для пікніка необхідно вибирати сухе вино, журавлиний (або інший кислий морс без додавання цукру) і зелений чай. Китайці все запивають чашечками зеленого чаю без цукру, і потрапляючи з ними в одну компанію, завжди дивуєшся: як може "влізти" стільки їжі в ці мініатюрні створіння.
Є безліч аптечних засобів, які допоможуть підшлунковій залозі посилити вироблення ферментів для травлення. Це і "Фестал", і "Мезим-форте", і звичайний "Панкреатин" вітчизняного виробництва. А ідеально - перед пікніковим бенкетом випити приблизно 100 грамів відвару сімян льону. Цей напій справляє обволікаючу дію, він захистить слизову оболонку шлунка від агресивної дії гострої і копченої їжі. Зрештою, зїжте натщесерце 30-40 грамів вершкового масла. Цей продукт теж уповільнить всмоктування стінками шлунка канцерогенів і алкоголю. Усі ці нехитрі заходи позбавляють від бродіння в животі та симптомів переїдання.
Вторник 29 апреля 2008
История возникновения праздника Пасхи
Сообщение прочтено 25 раз
reklamaster | 29-04-2008 08:36
Несколько тысяч лет назад, когда евреи были рабами в Египте, Бог послал Моисея, чтобы вывести их из рабства. Много чудес совершил Бог через Моисея. И последним Божьим повелением для евреев было: в определенное время заколоть ягненка и его кровью помазать косяки ворот и дверей домов, в которых жили евреи. Бог предупреждал, что кровь этого ягненка будет средством защиты от Ангела Губителя, который пройдет в полночь по Египту и будет уничтожать всех первенцев египтян. Это была казнь за упорство фараона, который не хотел отпускать евреев поклониться Богу Живому.
Само слово Пасха - означает "прохождение мимо". Пасха до сих пор является напоминанием для всех евреев об их освобождении из рабства в Египте.
Распятие Христа было перед Пасхой, а Его воскресение было именно в день Пасхи. Воскресение Христа в Его Теле и празднуется нами теперь.
Воскресенье 27 апреля 2008
Пост по теме сайта reklama-komplex.kiev.ua
Сообщение прочтено 13 раз
reklamaster | 27-04-2008 16:54
Уважаемые друзья - блоговцы, хочу узнать Ваше мнение по поводу сайта компании Реклама.Комплекс.
В общем то приходилось сталкиваться с самой компанией по поводу изготовления некоторых эксклюзивных вещей из цветного оргстекла. Вещи конечно получились прикольные, но так как сам немного занимаюсь веб-дизайном то хотелось бы узнать Ваше мнение именно о самом сайте Реклама.Комплекс. Как на меня то стоит внести некоторые улучшения, а вот что именно напишите пожалуйста в комментариях.
12Вперед | Указать страницу
Поиск:
ИнформацияОбщениеБизнесДосуг
добавить сайт | реклама на портале | контекстная реклама | контакты Copyright © 1998-2007 <META> Все права защищены