This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/8670.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-06. The original page over time could change.
Міжнародна конференція «НОВА УКРАЇНА В НОВІЙ ЄВРОПІ II» :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

27-01-2008

Київ

Міжнародна конференція «НОВА УКРАЇНА В НОВІЙ ЄВРОПІ II»

4 лютого Фундація «Суспільність», Представництво Європейської Комісії в Україні та Фонд “Європа XXI” запрошують взяти участь у Міжнародній конференції «НОВА УКРАЇНА В НОВІЙ ЄВРОПІ II».

Друга щорічна конференція НОВА УКРАЇНА В НОВІЙ ЄВРОПІ присвячена проблемам європейської безпеки у сучасному їх розумінні: створення умов для сталого розвитку демократичних інститутів, ринкової економіки та верховенства права, гарантування прав і свобод особистості, – а також заявленим Україною прагненням до переходу на якісно новий формат відносин із Організацією Північноатлантичного договору – приєднанню до Плану дій з набуття членства (ПДЧ) та змістовному поглибленню відносин, що випливають із зобов’язань в рамках ПДЧ.

Провідні представники уряду, парламенту, апарату президента, громадських організацій та аналітичних центрів, визнані інтелектуали та лідери громадської думки зголосилися на участь у конференції. Серед учасників також - представники дипломатичного корпусу в Україні та інші високоповажні іноземні гості. Головує на конференції Олег Рибачук.

Міжнародна конференція «НОВА УКРАЇНА В НОВІЙ ЄВРОПІ II» відбудеться 4 лютого 2008 року у Готелі “HYATT Regency”, за адресою: м. Київ, вул. Алли Тарасової 5 .

У конференції візьмуть участь Віце-прем'єр-міністр України Григорій НЕМИРЯ, Міністр закордонних справ України Володимир ОГРИЗКО, Міністр оборони України Юрій ЄХАНУРОВ, Міністр економіки України Богдан ДАНИЛИШИН, колишні міністри закордонних справ Борис ТАРАСЮК та Костянтин ГРИЩЕНКО, заступник глави Секретаріату Президента України Олександр ЧАЛИЙ, Голова Комітету ВРУ з питань національної безпеки та оборони Анатолій ГРИЦЕНКО, народний депутат України Сергій ЛЬОВОЧКІН, співак Олег СКРИПКА, письменниця Оксана ЗАБУЖКО, представники іноземного дипломатичного корпусу (Іспанія, Італія, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина, США, Франція, Хорватія та ін), представники медіа та громадські лідери.

Акредитація ЗМІ відбувається з 30.01.08 до 02.02.08 за тел:
Олена Ремовська +38063 329 11 32
Ольга Івахно +38066 717 79 70

Проект програми додається. Велике прохання до учасників повідомити організаторів конференції про свою участь у заході!

Програма

Анонс



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/8670.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua