This version of the page http://hpclub.com.ua/hpchat/a-fer.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-05. The original page over time could change.
Гаррі Поттер ::: Ukraininan Harry Potter fan-club (UA HPclub)
Остання фраза міні-чату - Написав: Чарівник - Неділя, 04 Тра 2008 18:26
Алісія_Спінет! Для того щоб поступити в один з чотирьох факультетів потрібно зайти на форумі в розділ Гоґвортс, а потім в розділ Сортувальний капелюх. Там ти заповниш певну анкету і через певний проміжок часу дізнаєшся, в який факультет тебе було розприділено! Будуть ще питання, то звертайся! Ось моя ася - 376325982! Або пиши в приват! На все добре!
 
Остані новини
З днем народженння, Артеміусе!
4 Відповідей 

Сьогодні, 5 травня, святкує свій день народження наш єдиний і неповторний Артеміус.



Важко переоцінити його внесок у розвиток Українського фан-клубу Гаррі Потера, адже всі і так знають, що без Артема такої спільноти могло б взагалі не бути.

Отож цього дня, вітаючи Артеміуса з 20-тиріччям, окрім побажань всіляких гараздів, варто подякувати йому за те, що зумів зібрати нас всіх тут.
Тому хочеться окремо побажати Артему сил і терпіння, щоб попри всі перешкоди і негаразди, було бажання йти далі і ніколи не опускати руки.



З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, АРТЕМЕ!

Автор S@juka, Неділя, 04 Тра 2008 23:11 [ Прочитати все ]
Чергова порція промо-фото з персонажами "Ордену Фенікса"
1 Відповідей 

джерело: http://www.oclumencia.com.br/

  Поки ми чекаємо ще фотки з нового фільму про Гаррі Поттера (нагадаю, творці вже поділилися фоткою Гаррі та тріо у грифіндорській вітальні), можна подивитися ще фото з фільму попереднього.

  От і сьогодні маємо 5 нових знімків з персонажами фільму:


  • Гаррі 1
  • Гаррі 2
  • Рон
  • Герміона
  • Тонкс
  Також прошу звернути увагу, що по мережі гуляє ще одне фото, яке видають за промо до "Напівкровного Принца":



Цей знімок не має жодного відношення до шостого фільму і взятий з промо-фото до "Ордену Фенікса".

Оновлення.
З"явилося ще кілька фото:

  • Гаррі 3
  • Гаррі 4
  • Герміона 2
  • Рон 2
  • Джіні


Автор S@juka, Неділя, 04 Тра 2008 22:03 [ Прочитати все ]
Трейлер Принца: подробиці
2 Відповідей 

Джерело: orden-feniksa

З настанням травня прийшов час для партії нових чуток щодо того, що собою представлятиме трейлер "Напівкровного Принца", до прем'єри якого залишилося вже не так багато часу, і які фрагменти він в себе включатиме. Нам стали відомі деякі цікаві подробиці...

Кілька тижнів тому в мережі вже почали з'являтися можливі описи трейлера до шостого фільму, але тепер чудовий сайт [The Leaky Cauldron] ("Дірявий Казан") пропонує нам ознайомитися з новими подробицями, які, знову ж таки з чуток, вже можна вважати напівофіційними і трохи схожими на правду.

Отже... Датою виходу трейлера, швидше за все, стане світова прем'єра очікуваного багатьма фільму "Хроніки Нарнії: Принц Каспіан", намічена на 16 травня 2008 року, до якої залишилося вже менше двох тижнів.

Одним із завдань трейлера буде показати страшну загрозу, навислу над магічним світом з поверненням темного Лорда Волдеморта. Свідоцтвом цього стане демонстрація епізоду нападу на Барліг (будинок сімейства Візлі), який хоч і відсутній в книзі, був доданий в сценарій виключно з відома Дж.К. Роулінґ.

За інформацією TLC, трейлер також включатиме наступних персонажів і діями з ними:
  • Белатрису Лестрандж;
  • Драко Мелфой в Гоґвортському експресі;
  • Професора Слизорога;
  • Епізод зі Снейпом;
  • Дамблдор в печері;
  • Відносини Гарі і Джінні.

Можливо, покажуть ще дещо з квіддіча, трійцю друзів і те, як жартує Рон .

Будь ласка, тримаєте поки що цю інформацію в категорії чуток. Сподіваємося, що, раз вихід трейлера вже не за горами, щедрі люди з Warner Bros. найближчим часом пригостять нас шматочком пирога під назвою "Гаррі Поттер і Напівкровний Принц" і опублікують хоч якісь фотографії з епізодів, представлених вище.

Автор Чарівник, Неділя, 04 Тра 2008 20:27 [ Прочитати все ]
В парку ГП з'явиться Будинок з привидами та семеро Поттерів
0 Відповідей 

Джерело: hpсlub.ru
 
У Флориді, США зараз йде будівництво тематичного парку ГП, в якому буде не лише школа магії та чародійства Гоґвартс, але й інші цікаві місця із світу Роулінґ .

З'явилося повідомлення, що в парку ГП буде Будинок з привидами. Поки що ще не зрозуміло чи буде Будинок працювати цілий рік чи лише на Хеловін

Планується, що кругом Будинку з привидами будуть літати дементори, а не Хеловін будуть ще й смеретежери, які разом із Волдемортом будуть залякувати всіх відвідувачів парку.

В цьому репортажі також говориться про сцену, на якій буде зображатися цвинтар, який був зображений Джоаною Роулінґ наприкінці книги «Гаррі Поттер і Келих вогню» . На роль Гаррі Поттера будуть запрошувати 18-річних студентів коледжів. Планується набрати 7 хлопців, які по черзі будуть грати Гаррі .

На церемонію відкриття парку планується приїзд акторів із фільмів про Гаррі Поттера — Дена Редкліффа (Гаррі Поттер), Руперта Грінта (Рона Візлі), Емми Вотсон (Герміона Грейнджер), Бонні Райт (Джині Візлі), Роббі Колтрейна (Рубеус Геґрід), а також самої Джоани Кетлін Роулінґ.

Звичайно, до відкриття парку чекати ще довго, але цю інформацію можна вважати непідтвердженою .

Автор Чарівник, Неділя, 04 Тра 2008 14:08 [ Прочитати все ]
“'Harry Potter: The Exhibition” відкриється на весні 2009 року
1 Відповідей 

Джерело: hpana.com

Компанія Becker Group спільно з підрозділом Warner Bros. заявила про проведення масштабної виставки під назвою Harry Potter: The Exhibition. Експозиція, присвячена екранізації книг Джоан Ролінг, повинна відкритися весною 2009 року, а потім протягом п'яти років пройти по десяти найбільших містах світу. До тим, хто не може собі дозволити відправитися в тур «слідами Гаррі Поттера», хлопчик-чарівник прийде сам.

Експозиція майбутньої виставки охоплює всі деталі кінопроцесу, які тільки можна собі уявити. На ній покажуть справжні костюми і речі головних героїв, а також декорації, що використалися під час зйомок. Прийшовши на виставку, можна буде опинитися, наприклад, в кімнаті відпочинку Гріффіндора або в хатині Геґріда. Крім того, експозицію обіцяють відновити і доповнити новими експонатами після виходу на екрани наступної серії поттеріани, знятою Warner Bros.

Автор Чарівник, Субота, 03 Тра 2008 19:17 [ Прочитати все ]
 
 

Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки, без вказівки джерела, буде покараний до 3-х років заточення у вязниці Азкабан.
www.hpclub.com.ua ©2008