This version of the page http://hpclub.com.ua/hpchat/a-aug.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-04. The original page over time could change.
Гаррі Поттер ::: Ukraininan Harry Potter fan-club (UA HPclub)
Остання фраза міні-чату - Написав: mary pottwer - Субота, 03 Тра 2008 22:04
ну пишіть пишіть 366319433
 
Остані новини
“'Harry Potter: The Exhibition” відкриється на весні 2009 року
1 Відповідей 

Джерело: hpana.com

На весні 2009 року компанія Warner Bros. планує відкрити виставку присвячену епопеї про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера . На виставці будуть експонуватися різні речі й предмети , які «брали участь» у зйомках фільмів про Гаррі Поттера. Ця виставка пошириться на 10 міст світу .

Автор Чарівник, Субота, 03 Тра 2008 19:17 [ Прочитати все ]
Для чого Напівкровному Принцу молодий Люціус Мелфой? (оновлено)
5 Відповідей 

джерело: SS

  Якщо вірити чуткам, творці шостого фільму про Гаррі Поттера продовжують перекроювати "Напівкровного Принца" на свій лад. То сцену або персонажа з книги виріжуть, наче його і не було взагалі (ту ж нещасну Флер або Гонтів), то навпаки - всунуть своє: або героя нового, на якого у Ролінг фантазії не вистачило, або ж цілу сцену.

  Наразі маємо інформацію про додане. На IMDB внесено нового актора до списку команди фільму "Гаррі Поттер та Напівкровний Принц". Це - Тоні Коберн, і він буцімто гратиме молодого Люціуса Мелфоя. Звідки у шостому фільмі візьметься молодий Мелфой, я покищо боюся здогадуватися. Та і підтвердження цієї інформації з оф.джерел досі немає, ми очікуємо отримати її пізніше.

Нарешті розжилися фоткою Тоні:



Ну і якщо вже мова зайшла про чутки, то є кілька, які стосуються екранізації останньої книги про Гаррі Поттера. Вони стверджують, що восьмий фільм (нагадаю, що по сьомій книзі знімуть два фільми) ймовірно матиме іншу назву, яку творці попросили вигадати саму Ролінг. Покищо, звичайно, це лише чутки, тому ми також чекаємо оновлень.

Оновлення (про Тоні):
1. Додано фото.
2. Актор, як виявилося, має акаунт на YouTube (тик). Найцікавіше, мабуть, відео, де він розповідає про свою роботу над шостим фільмом дивимося тут.
3. У інтерв"ю сайту BlogHogwarts Тоні розповів наступне:
- Він не читав книг про ГП і не дивився фільмів до того, як отримав роль. Одначе, потім подивився п"ятий фільм, щоб зрозуміти, яким є його персонаж. Актору навіть не знадобилося прослуховування, бо він дуже схожий на молодого Айзекса (який грає старшого Люціуса).
- Люціус з"являється у сценах на обіді Слизорога, а у сцені загибелі Дамблдора Тоні має іншу дріб"язкову роль.
- На майданчику Тоні працював з такими акторами, як Джим Броадбент (Слизоріг), Ден Редкліфф, Меггі Сміт (Макгонагел), Майкл Гембон (Дамблдор) та Робі Колтрейн (Гегрід).
- Крім епізодичної ролі в ГП, актора можна побачити у виставі "Різдвяна казка" (грає Скруджа) та проекті ”Totally Doctor Who”.

Автор S@juka, Субота, 03 Тра 2008 15:35 [ Прочитати все ]
Промофото та кадри зі зйомок "Сутінок"
1 Відповідей 

джерело: SS, UHP

Роберт Паттсон, який зіграв Седріка Дігорі у "Гаррі Поттер та Келих вогню", не може поскаржитися на відсутність нової роботи після закінчення зйомок у поттеріані. Ми вже згадували, що наразі юнак знімається у новому фільмі - "Сутінки", що є екранізацією першого тому популярної серії книг Стефані Маєр.


Раніше ми вже мали змогу бачити перші кадри з фільму та зі знімального майданчика. (Дивимося темку тут). Днями з"явилося нове промо-фото та кілька фоток "поза кадром". Любуємося:



Більший розмір фото
тут.


Кадри зі зйомок:

  • фото 1
  • фото 2
  • фото 3
  • фото 4
  • фото 5
  • фото 6
  • фото 7
  • фото 8
  • фото 9
  • фото 10

 Стрічка розповідатиме про сімнадцятирічну дівчину Беллу, яка переїхала від матері та вітчима у маленьке містечко Форкс. Белла йде в нову школу, знаходить нових друзів, але її сусід по парті Едвард Каллен (його і грає Роберт) чомусь з першого дня терпіти не може дівчину, наче вона йому огидна. Белла хоче дізнатися, чим заслужила таку честь і починає приглядатися до Едварда.


  Виявляється, що Едвард живе у родині, де є п"ятеро дітей, але всі вони прийомні. Його батько - доктор Каллен, досить поважна людина у місті, проте молодші Каллени дуже відлюдькуваті. Та і не даремно, адже в їх родині є одна таємниця..


  Беллі доведеться дізнатися правду, розкрити мотиви Едварда, пережити ще чимало пригод і нарешті розібратися зі своїми почуттями.

Але якщо хтось ще не знає, фільм про [вампірів].

Фільм вийде на екрани орієнтовно 12 грудня 2008 року.

Офіційний сайт фільму - www.thetwilightmovie.com (покищо не відкрито)


Автор S@juka, Субота, 03 Тра 2008 14:52 [ Прочитати все ]
Десята річниця Перемоги
2 Відповідей 

джерело: http://bloghogwarts.com/

  2 травня 2008 року виповнюється рівно 10 років з дня закінчення Битви за Гогвортс, що ознаменувала завершення війни проти Волдеморта та смертежерів.

  Цього дня варто згадати всіх, хто загинув у тій битві: Ремуса Люпина, Німфадору Тонкс, Северуса Снейпа, Фреда Візлі, Коліна Кріві та ще більше п"ятдесяти неназваних героїв. R.I.P.

  У ті дні десять років тому чарівники стали пліч-о-пліч, об"єднавшись також з іншими істотами (ельфами, кентаврами), щоб протистояти смертоносному нападу ворога.



  Також 2 травня з"явилося і нове життя. Маленька донечка Біла та Флер Візлі народилася цього дня, в річницю Перемоги, за що була названа Вікторією. Давайте привітаємо Вікторію і побажаємо їй лише мирного та щасливого життя.


Автор S@juka, П’ятниця, 02 Тра 2008 20:19 [ Прочитати все ]
Більше фото з парку Гаррі Поттера
2 Відповідей 

джерело: SS

  Днями ми розповідали, як просуваються роботи у парку Гаррі Поттера в Орландо, Флорида. Нагадаю тільки, що почалася забудова селище Гогсмід та зведення деяких будівель Гогвортсу.
  
  Зараз пропоную кілька нових фото, на яких ви зможете побачити процес. Тут і міст, і все той же Гогсмід, і вежа для сов, і фундамент майбутньої "школи чарів".



Дивимося:
  • фото 1
  • фото 2
  • фото 3
  • фото 4
  • фото 5
  • фото 6


Автор S@juka, Четвер, 01 Тра 2008 13:47 [ Прочитати все ]
 
 

Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки, без вказівки джерела, буде покараний до 3-х років заточення у вязниці Азкабан.
www.hpclub.com.ua ©2008