This version of the page http://ldpu.org.ua/liberalism/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-02. The original page over time could change.
Ліберально-демократична партія України - Лібералізм: теорія і практика
Головна Контакти Карта сайту




02 травня, 2008
UKR     RUS     ENG



Персоналії
Статут
Програми
Структура партії
Історія



Інститут Лібералізму
Круглі столи
Бібліотека


Фоторепортажі
Обличчя партії


Вільне слово
Громадський захист
Ваша підтримка
Ліберальна перспектива для України
Народні симпатики партії
Родові помістя в Україні

Зареєструватися



Лібералізм: теорія і практика

24.04.2008
Едуард Рубін: ВТО-НАТО-ЄС - український маршрут?
Є одна країна, яку населяють дуже емоційні люди, що люблять яскраво одягатися навіть в будні. Цю країну регулярно приголомшують політичні скандали, кризи, і тут часто міняються уряди. Тіньова економіка в цій країні складає близько 30%. А рівень життя там відповідає сучасним світовим стандартам. Ця країна – Італія. Учасниця ВТО, НАТО, ЄС. Україна, звичайно, не Італія. Але щось італійське в ній все-таки є, чи не так?
16.04.2008
Борис Стругацький: ми застрягли у феодалізмі на багато сотень років
Рано чи пізно уявлення про те, що все вирішує пан і що краще погано жити при панові, чім добре жити на свіжому вітрі свободи, це уявлення з часом змінюється. Тобто кількість людей, готових жити в умовах свободи, в умовах, коли людина розпоряджається сама собою, а не чекає розпорядження зверху, з часом число таких людей все одно зростає. Так влаштована цивілізація, будь-яка, це відбувається в будь-якій країні. Але потрібний час.
07.04.2008
Гаврило Яковлєв:Далекі острови. Діатріба про практицизм і романтику
Діатріба, як ви знаєте самі або із статті Якова Гольденберга, означає міркування. Сподобився я на вільне міркування про віртуальні королівства, власні острови, оскільки набрався матеріал, який може бути корисним нашим ліберальним демократам і симпатикам партії.
01.04.2008
Юрій День:Сказ розуму
Не треба боятися як погроз Путіна, так і "боязкості" європейців. Все одно мейнстрім відомо, де і як протікає. І нічого, якщо зараз не буде консенсусу відносно ПДЧ для України. Важливо не втрачати азимут.
20.03.2008
Анатолій Стріляний: "Інерція маршруту проти благих намірів"
Найрозсудливіші і, отже, успішні з вчених російських демократів, - вже сьогодні доводять один одному, що їх співгромадяни заслуговують "не тільки більшого добробуту, але і більшої свободи". Більш того, намагаються публічно пояснити, нарешті, Кремлю, чому демократія необхідна (тут слідує перерахування проблем, які неможливо вирішити загвинчуванням гайок).
19.03.2008
Юрій День:Виплата боргів і все-все-все. Закінчення
Важко говорити про реформи, коли навмисне замість них забивають голову усякою дурнею, але саме економічні реформи, що мають підняти мале і середнє виробництво, привести в країну серйозні інвестиції, про які йде розмова останні 15 років, звільнити ентузіастів від „опіки” та державного рекету, повинні бути проведені негайно. Це єдиний спосіб зберегти та підняти економіку в ці складні часи.
06.03.2008
Юрій День:Виплата боргів і все вищезгадане. Продовження
А щодо Косово, то не треба визнавати його незалежність, а запропонувати повернутися до статусу підмандатної території, розробити план підготовки та проведення референдумів окремо по общинах. І тільки потім вирішити питання незалежності або федерації (конфедерації) у складі Сербії.
28.02.2008
Юрій День: Виплата боргів, гарячі вуглі „газавату”, психоз АнтиНАТО та ще всього багато...
Опозиція демонструє принципове несприйняття просування країни до справжньої, без лапок, демократії. А от там, де треба серйозно розібратися та розробити позицію відносно Косово, та більш глибоко – щодо універсального співвідношення принципів суверенітету та самовизначення, - балачки самоназваної „еліти” у тусовці п. Шустера засвідчили тільки одне – відсутність своєї позиції. А фракція БЮТ також "порадувала" - пропонуючи закон, що поновлює кримінальну відповідальність журналістів.
19.02.2008
А.І. Копеліовіч: Краща виборча система
Виборець повинен вибирати партію за її програмою, а не за красиві очі кандидата-популіста. Дозвольте не погодитися з догматичним розумінням принципів демократії. Програми, якщо вони чесні, здатні лише в загальних рисах окреслити плановані дії кандидата, партії. Роль особи залишається вельми значною і при демократичній формі правління, особливо на початковому етапі. Виборець не може і не повинен судити про партії по їх теоретико-ідеологічних принципах. Якщо я, наприклад, ліберальний демократ, то я зможу переконати виборця в перевагах цієї ідеології, тільки завоювавши його симпатію своїми діями та їх результатами. Тоді на наступних виборах він шукатиме в списку кандидатів ліберальних демократів, навіть тих, з якими поки не знайомий.
28.01.2008
Юрій День:БеспрецеНдентний інциНдент, або ефект „чоловічого ляпасу”
Ефект ляпасу буде простим. Всі будуть працювати, ніхто нікуди не сяде. А от ІНет-гра та інший фольклор понизить рейтинг саме мера, якщо він не придумає щось дійсно чоловіче. Не тільки за нашими мірками.
Сторінки:  1 2 3 4 5 6 Наступна
Архів публікацій:
Дата:
з: 
по: 
дд мм рррр
31.01.2008  19:25 / Заяви
Щодо запровадження в Україні європейських стандартів демократії
08.03.2008  08:06 / Акції та заходи
Весна прийшла, а з нею - жіноче свято
22.02.2008  17:34 / Акції та заходи
Вітаємо Захисників Вітчизни!
10.02.2008  16:43 / Коментарі
Російські ліберали назвали вибори президента фарсом
01.02.2008  16:19 / Заяви
Привітання з державною нагородою
03.01.2008  21:37 / Акції та заходи
Захист пенсійних прав громадян України
28.12.2007  15:14 / Заяви
З Новим роком і Різдвом Христовим!
 


© 2005 Ліберально-демократична партія України.
Прес-служба ЛДПУ: press_ldpu@ukr.net. Для зауважень та пропозицій: reklama_ldpu@ukr.net
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.ldpu.org.ua є обов'язковим.
Розробка та дизайн УРА Internet