This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/82 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-30. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Боремося з інфекцією

Боремося з інфекцією

До цього понеділка з Юлясею все було добре - вона була веселою і активною. Мишка навіть сама каталась на дитячому велосипедику! Янка попросила Юлясіних нових друзів з Німеччини знайти десь для неї триколісний велосипед, і люди знайшли його. Щоправда він двоколісний, але з двома коліщатами для страховки з боків, мишці мав би сподобатися. Але..

В понеділок лікарі виявили в організмі дівчинки інфекцію. Вона в кишківнику і в сечовому міхурі. Вже майже тиждень Юляся в лікарні на карантині. Дають антибіотики. Дівчинка температурила. Хоча це, мабуть, добре - значить організм і сам бореться з вірусом. Чераз це все хімію поки що відклали. Сьогодні Юлясі вже краще - повеселішала, бавиться іграшками, читає.

Недавно в одному з дитячих журналів Юля прочитала назву міста, де його видано - Львів. І розплакалася.. Дуже хоче додому, до Львова..

Але є в мишки і радість - скоро до неї приїде бабуся Ліда (мама Яни). Вона її вже дуже чекає.

Залиште ваш коментар

Усі ваші коментарі ми уважно читаємо і переглядаємо, ми обов'язково відповімо на кожен ваш запит тут на сторінці, або надішлемо вам листа електронною поштою.