This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/67 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-30. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Без змін

Без змін

Наші трохи були в гуртожитку, зараз вже в лікарні. Настрій у Юлясі нормальний, тільки дуже не хотіла повертатися в палату.  Завтра Янка піде в бухгалтерію платити за лікування.  У наших тепер є фотоапарат, якби у Яни був Інтернет - ми б не тільки чули, але й бачили, як вони там..

3 коментарів to “Без змін”

  1. Наталя написав:

    Тримайся, Юлічка! Ти ОБОВЯЗКОВО одужаєш і переможеш хворобу!

  2. Оксана написав:

    Доброго дня!Щодня перечитую новини про Юлю і співпереживаю з Вами! Тримайтеся і не падайте духом! Неможливих речей у світі не буває, Юля обов’язково одужає!

  3. Катерина написав:

    Дорога Юленько,
    колись по радіо розповідали про одного хворого хлопчика, Сашка Тимченка. А сьогодні я довідалася, що він виздоровлює і вже дома. Напевно його ангелик зараз має менше роботи і зможе допомогти твоєму ангеликові. І вони разом будуть берегти тебе і додавати тобі сил.

Залиште ваш коментар

Усі ваші коментарі ми уважно читаємо і переглядаємо, ми обов'язково відповімо на кожен ваш запит тут на сторінці, або надішлемо вам листа електронною поштою.