This version of the page http://help.nashlviv.com/archives/66 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-30. The original page over time could change.
Допоможіть Юлі! » Blog Archive » Хороший день

Хороший день

Перш за все хочу перепросити всіх вас за тривалу мовчанку. Дякую всім, хто дзвонив, смс-ив, писав листи з проханням повідомити останні новини - це зайвий раз підкреслює, на скільки вам небайдужа Юляся.

Наші з реанімації благополучно вибралися, зараз в лікарні. В гуртожиток ще не відпускають, бо в мишки трохи скаче тиск. МРТ показало, що все без змін, всі решта аналізів хороші, кров ідеальна.

Юляся трохи капризувала ці дні, мабуть, через те, що злякалася без мами в реанімації. Варто було Янці випасти з її поля зору - починала хмикати, що їй погано. І так цілу ніч, аж поки одна з медсестер не додумалася приволокти в палату ще одне таке саме заввишки, як в Юлі, ліжко, щоб Янка могла лягти біля неї і взяти її за руку. Миш одразу заснула і спокійно спала цілу ніч.

Сьогодні взагалі був чудовий день. В Юлі був гарний настрій, вона почала добре говорити, краще тримати голову. Вперше із задоволенням позаймалася із фізіотерапевтом, сказала мамі, що хоче вже сама ходити! А ще - з маминою допомогою (бо ручки ще працюють погано) написала мені першу сторінку листа-відповді. Ура, сьогодні я щаслива

Також сьогодні приїжджала в лікарню наша подруга зі Львова, яка поїхала на кілька тижнів в Берлін. Привезла Яні кредитку (дуже вчасно, адже перебування в реанімації додало витрат), а Юлясі замовлену косметику і ще купу всього.  Всі разом трохи погуляли по парку.

Я додала в папку “Берлін” останню Юліну фотку. У мишки трохи повело лівий бік обличчя, але це тимчасове явище.

Молюсь, щоб далі все йшло тільки на краще.

2 коментарів to “Хороший день”

  1. Олена Вигонська написав:

    Слава БОГУ! Хочеться вірити, що найгірше - позаду. Більше нас так не лякайте - не мовчіть, пишіть, ВИДУЖУЙТЕ і тримайтеся!

  2. Юля написав:

    Привіт, Юлічка.
    я кожного дня заходжу на сайт , перечитую новини про тебе. І ось вирішила написати коментар. В мене є маленький синочок і коли довідалась про тебе аж серце заболіло. Але ти не сумуй маленьке сонечко, ти обов’язково видужаєш, повернешся додому веселою і здоровенькою Ти тільки тримайся, ти справжня принцеса. А батька бажаю сил і терпіння. Тримайтесь. Все буде добре, так повинно бути.

Залиште ваш коментар

Усі ваші коментарі ми уважно читаємо і переглядаємо, ми обов'язково відповімо на кожен ваш запит тут на сторінці, або надішлемо вам листа електронною поштою.